50

Анонимен

преди 2 години

Ще я караме като разузнавачите - един ку.х зъб с цианкалии и като видиш че зазляваш го сдъфкваш и се оттърваваш от мъките

49

Анонимен

преди 2 години

После ,като им се отбие някой опищят телевизийте....

48

Анонимен

преди 2 години

За съжаление всеки път когато отида в спешното се сблъсквам с този проблем. Има и ХОРА, но за съжаление са единици. Останалите са бездушни бедни душици от които зависи живота ти. Когато мъжът ми получи инсулт, лекарят който дойде в къщи го дърпаше и буташе при условие, че той едва се държеше на краката си, при което залиташе постоянно, парализираше се лявата страна. Едвам успявах да го придържам да не падне. А санитарките в отделението са без коментар.

47

Лили

преди 2 години

Същото се случи и с моята баба, преди две години! Тежък инсулт, ние я носихме две момичета и баща ни, тъй като шофьорът на линейката отказа да помогне. Не ми се коментира и отношението в отделението после връзване до посиняване, никаква хигиена, поисках да почистя баба ми която беше с памперс, но санитарката ми се разкрещя и ме изгони.Отношението е болно и неправилно!!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Мудна помощ - Качват Жив и го разтоварват Мъртъв !

45

Анонимен

преди 2 години

Ами високо кръвно - дали е лекувано ,пила ли си е хапчетата и кой контролира това.После нямало линейки,реанимационни легла и пр.Пълни са с КОВИД.Масовата необразованост,простотия всезнайковщина доведоха до това.Но пак едни други-образовани българи,специалисти с заплати колкото на учили недоучили българи са виновни.Не очаквайте да получите добро обслужване за без пари.След време ще дойдат едни други диктори с по- тъмен цвят да ви лекуват като не уважавате българските.

44

Кико

преди 2 години

Като в Перник! Аз батко ако ти .....!

43

Анонимен

преди 2 години

До Фил Има лесно, Фил - просто недей да ходиш при тях! Има врачки, баячки, народни "лечители"...При тях отивайте! Ще сте доволни!

42

Ogi

преди 2 години

После се чудят от къде тази агресия срещу лекари и сестри !

41

Антимангъров

преди 2 години

Да.Нередности виждам всеки ден! Най-вече неспазване на нерките-носене на маски,дистанция! После когато болниците се напълнят е нормално линейките да обикалят и търсят свободни легла!03244

40

Фил

преди 2 години

Да пази Бог, да не им попадаш в ръцете...

39

Ali bei

преди 2 години

Това хора без ценосна система Но са за бой и други неща

38

Ако описаното е...

преди 2 години

...истина, нямам думи за поведението на хората от спешната помощ....Жалко, много жалко за тях!...

37

Анонимен

преди 2 години

Няма да коментирам това дали са разпознали проблемите на жената или не. Ще кажа само, че спешна помощ са до врата. Представете си. че в линейката имате лекар шофьор и сестра и пациента се окаже някой 120 кила мъж... как си го представяте да го качат на носилка и да го носят. Това, че сте извикали спешна помощ не значи, че те трябва да пренесат пациента до линейката. Ако могат те трябва да го стабилизират да се качи в линейката и на лечение в болницата. Още не се е родил лекар с вълшебна пръчица.

36

Анонимен

преди 2 години

Няма персонал.Ходил съм в провинцията със ужасно главоболие и лека дезориентация .единят екип бе на повикване,докторчето тъкмо се канеше да ми види кръвното и други неща и дойде ЖеНа на носилка с втори инсулт.На всичко отгоре докараха един пиян целият в кръв.Та докторчето рече пий един два Диазепам,нищо не мога да направя.И беше прав.Послушах го.Проблемът беше откъде да намеря Диазепам посред нощ.Или да чакам .Ужас е...

35

Искахте-ПРОМЯНА..

преди 2 години

Е.. Радев и Киро-с тяхното ЧЕГЪРТАНЕ - озлобиха хората, да не искат да си помагат, а да се мразят..... Това е РАДЕВАТА ПРОМЯНА........ Осъзнайте го.... И вземете мерки....

34

Анонимен

преди 2 години

Спешна помощ не са длъжни да оперират мозъчни аневризми, хеморагични кръвоизливи, астроцитоми или белодробни емболии! Също така, не са длъжни да носят 7 етажа носилките! Ако не ги харесвате - има лесно - просто не ги търсете! Но е много лицемерно да ги викате и после да плюете зад гърба им!

33

Аноним

преди 2 години

За съжаление е така на 5.02.2022г ми бе отказан адрес,а майка ми беше с високо кръвно. ТОВА СА ЦСМП ПЕРНИК

32

МНЕНИЕ

преди 2 години

Живота е такъв - баба на 75 година с високо кръвно и инсулт - трябва да е в частен хоспис или да се гледа с грижа в къщи .Бърза Помощ не може да я лекува и оперира мозъка .Децата на стари хора изтрещеха тотално - искат Спешна Помощ да им изнесе старците от къщата .

31

Ей

преди 2 години

Дошло е време да не се разболяваме, а ако случайно се случи Бог да ни е на помощ.Да се лекуваме в къщи, после в статистиките на ЕС първи по кръстове и т.н.