17

Анонимен

преди 2 години

Защо държавата събаря? То е ясно, че няма да съберат парите от строителя. Отдавна е фалирал.

16

В.

преди 2 години

Тази бетонова стена като гледам може да стигне до Дюни. Що са позволили изобщо да се строи на свлачището.

15

Анонимен

преди 2 години

Заливайте всичко от Дуранкулак до Резово с бетон и да се приключва :)

14

Анонимен

преди 2 години

За съжаление Черноморието ни беше погубено от алчни и безмозъчни хора. Помня от детството си Нестинарка, скалите на Буджака, Обзор, Свети Влас (тогава беше само Влас) и още куп красиви и диви места по морето. Сега навсякъде има грозни бетонни чудовища, отблъскваща картина е всичко. В Слънчака 380 хил. легла и 70 хил. за обслужващия персонал, направо град като Пловдив. Ако се напълни всичко и излезнат на плажа по едно и също време ще стоят прави, няма място къде да легнат?!!!

13

Анонимен

преди 2 години

З защо ще съди България? Да съди общината, която му е издала невалидно разрешение за строеж.

12

Анонимен

преди 2 години

И какво му беше на проекта?Щеше да стане красиво и да се спре свлачището!Плажът беше станал леш ,а от дюните нямаше почити нищо.Не пишете глупости!!!шофьорският плаж е на друго място и е на равно .там няма свлачища

11

Анонимен

преди 2 години

И като го съборите какво ще остане?Пътят беше тръгнал от години към морето.Просто ще дойде нов строител който щебъде екологичен,човек но родев и кирчо

10

Анонимен

преди 2 години

Бг малоум*щина.от какъв зор трябва да плаща за събаряне инвеститорът? Който е издал строителното разрешение да плаща, и то лично подписалите го чиновници. Иначе този хитрец, не го знам кой е, наистина ще осъди България в Страсбург да плаща. И пак ще спечели. Трябва да се бръкне в джоба на корумпирания администратор, следващия да знае какво го чака.

9

Анонимен

преди 2 години

Какво ще прави майчето манолова сега

8

Анонимен

преди 2 години

Това ли е важно за народа ?!

7

Мнение

преди 2 години

За цялата ни морска ивица трябва да има отден закон и отделна агенция подчинена директно на министерски съвет.За всичко да се носи отговарност,дори за една лопата откраднат пясък.Една шепа бетон да се излее да има разрешение от най- високо ниво.Закон трябва ,който да се спазва стриктно и на служители с яки топки.

6

vlady

преди 2 години

Все пак трябва да оставят подходяща стена на плажната ивица за бъдещо европейско първенство по балконинг.

5

Ако е възможно

преди 2 години

да бъдат издадени заповеди и за събаряне на още стотици сгради построени от обръчи фирми около ДПС и ГЕРБ и довели до презастрояване както по Черноморието, така и в големите ни градове.

4

аз

преди 2 години

А на къмпинг Смокиня,кога ще премахнат преместваемата постройка КАВО,която е по-голяма от BILA?

3

Анонимен

преди 2 години

Тва Алепо в Сирия ли беше ? Въйй гледай кви разрушения от войната !!! Бетони ,арматури ламарини . Прилича на стадион Юрий Гагарин . Ко нещу е войната .

2

Анонимен

преди 2 години

А фтичкити къде ще гнездят?

1

Анонимен

преди 2 години

Браво - сега остава и наистина да го съборят, за съжаление обаче дюните са безвъзратно загубени. А инвеститора би трябвало да си плати събарянето и солена глоба, както и всички архитекти кметове и администрация които са участвали в тоя варварски акт.