97

Анонимен

преди 2 години

Трюдо се готви да се скрие обратно под камъка, от който е изпълзял. Ще чуем за него след 200 години. Той и подобните им "политици" по този начин се спасяват.

96

Глух Пор

преди 2 години

до 139- Ами да! Комунизъма се взима само кръв. Или там кой когото, каквото! Не го ли знаеш това? Трюдо го знае от татко си! Или приказката за крушата и корена на дървото?Или, че свободата е на върха на копието?

95

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха...

94

Анонимен

преди 2 години

Тия ще започнат да ги стрелят ако продължават така.

93

Ха!!!!!

преди 2 години

Трюдо излизайки от бункера след съвещание е обещал че през укенда ще съкруши протеста и от другата седмица "новото нормално" ще се върне пак. Става интересно.

92

Анонимен

преди 2 години

Време е всички подкрепящи ваксинациите да бъдат съдени. Също да се премахнат всички ваксинирани от работни миста свързани със срещи с хора. Много от тях вече са заразени с ХИВ от инжекциите

91

Анонимен

преди 2 години

Типичната либерастка статия. Долнопробни манипулации, обвинения срещу Тръмп и фряпиращо грешни изводи. Уникално некадърен пропаганден бъркоч.

90

Анонимен

преди 2 години

До 118 :явно на тебе ваксината напълно ти блокирала мозъка.ако го имаш де! Пишеш пълни глупости Не ние неваксинираните ще съжаляваме след време, а вие ваксинираните,като ви светне лампичката как ви преметнаха. Дан Колов би завидял на такова премятане.

89

До 127

преди 2 години

Лу.да. си за връзване. Няма форум, в който да не си спамила. Това ли е смисълът на живота ти. Ами ако някой ти спре нета какво ще правиш? Пируети от Лебедово Езеро ли.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 - тия 6% смъртност не знам от кое отверстие си ги изкопа, но има официална статистика която се води за цял свят. Има колкото щеш сайтове дето следят смъртност, заразяване итн. Общия индекс за Probability of dying (шанс да гушнеш букета) е 0.28%, по възраст за под 65г е 0.09%, за над 65г е 4.5%. За хоспитализациите съвсем си се олял. Там няма точни данни, понеже всички приети в болница ги тестват за ковид, без значение от причината за прием, но болни в болници са 7%-9%

87

До 127

преди 2 години

Ако се кастрираме, рязко ще намалее СПИН и венерическите заболявания. Трябва да се пазим един друг!

86

Анонимен

преди 2 години

Всъщност смъртността е 6%. А нужда да влизат в болница имат около 30%. Тона са последните данни. За делта. За омикрон още няма окончателни данни.

85

Анонимен

преди 2 години

Старите хора правят по-слаба защита от ваксини и са по-уязвими. Трябва да са по-внимателни и да избягват часовете със струпвания в магазини и автобуси. Те другаде и не ходят. А ние можем поне маски да слагаме за да ги пазим. Ако сме ваксинирани, намалява вероятността да се заразим, и ако сме болни се изолираме , както и неваксинираните.

84

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време е някой тръмпоподобен политик да оглави влиателна държава и да изправи до стената фашистите. Ще повлече крак в цял свят.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 - това с полицаите беше март 2020-та когато нямаше ваксини, не се знаеше как се лекува и ни обясняваха, че смъртността е 10% от хремата. Тогава нямаше никой, който да беше против локдауни защото при информацията която имахме тогава беше логично. В последствие получихме още информация, която показа че смъртността не е 10 а 0.2%, хоспитализациите не са 50%, а 1% и умират вече болни или стари хора в най-общия случай. Стига си съчинява *** аргументи за да защитаваш фашисти!

82

Анонимен

преди 2 години

Малко се поуляха този път фашагите. Сега и да отменят напълно ограниченията, пак няма да им се размине. Този път ще ги гонят до дупка и като нищо да ги осъдят на смърт за престъпления срещу човечеството.

81

Анонимен

преди 2 години

Ако аз се ваксинирам пазя себе си. Ако ти не се ваксинираш искаш да убиеш баба ми, която се ваксинира за да пази себе си. Съответно трябва теб да те сложим в концентрационен лагер и в последствие газова камера защото ти не искаш да пазиш баба ми. Това е защото сме либерални и зачитаме човешките права... когато ни е удобно.

80

Анонимен

преди 2 години

Когато аз нося маска , пазя тебе. Ти като не носиш маска, отказваш да пазиш другите. Социопат!

79

Анонимен

преди 2 години

Хм, май "трибуналът" вече не звучи толкова фантастично, а като неизбежна реалност!

78

Анонимен

преди 2 години

Къде бяха толкова смелите антиваксъри и борци за свобода когато Тиквата беше сложил полицаи на изходите от населени места и беше изкъртил пейките в парковете? Много сте жалки! Защо не отидете в Канада да почуствате свободата - визи за Канада няма.