22

Инспектор Дюдю

преди 2 години

Който има какво да крие да му мисли, мене ми не дреме, нека да слушат.

21

Истина

преди 2 години

Всички телефони и хора са създадени умни - малко или много, важно с обаче как се използват дали за разговори по предназначение или за подслушване, ако се налага. Софтуерът Пегас е създаден за да може правови държави и организации но само законосъобразно т.е срещу заподозряни в престъпления могат да се използват СРС-та и то с писмена съдебна заповед на прокурор. А иначе с всяко добро нещо може да се злоупотреби,всеки уред да се повреди,счупи ако не спазващ указания за ползване и морални норми

20

Анонимен

преди 2 години

Неслучайно Тиквата винаги е бил с *** телефон и само с СМС-и. Да не мислите, че не е знаел?

19

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви следи насила. Още като сваляте нещо от стора се съгласявате с едно кило "разрешения", между които: местоположение, достъп до контакти, снимки, интереси в сърфирането и др. Освен това ви добавят таргетирана уж реклама. Това, пак казвам, е доброволно. Затова да нема оплакващи се, умуващи и пасящи. Изборът е ваш.

18

Анонимен

преди 2 години

В момента всички телефони които се продават изпращат инфо да енесей.

17

телефонните

преди 2 години

измамници са тук

16

перко

преди 2 години

В света на иновациите итехнологиите. Дупе да ви е яко!

15

Безнадеждно е!

преди 2 години

Всеки които се интересува от технологии знае че всичко се следи и се подслушва. Информацията и личните данни текат отвсякъде. Още на хардуерно ниво има оставени задни вратички през които службите за сигурност могат да точат информация. И в софтуера има същите вратички. Особено повечето "безплатни" приложения са натъпкани със шпионски софтуер. Те от това печелят - продават вашата информация на трети страни. И накрая и компаниите в които имате регистрации и соц. мрежите също продават данните.

14

Анонимен

преди 2 години

До 34 - А rootkit-a на нивото, на това което би нарекал bios, знаеш ли го? Или не излиза на ... Треда?

13

Анонимен

преди 2 години

До 34- Което няма никакви значение в този случай ... Първо - това си е баш от Google разрабитено, а лиценза не значи нищо. Второ - аконима експлойти, голям зор намирането им. Google ще си пачне в техните системи където трябва, но на нас триците. Трето а firmware-a на Snapdragon-a как е?

12

Анонимен

преди 2 години

бааси, те им хакнаха кръвоносната система на тия от Израел, за телефоните се замислили. Какво нещо е човека ей.

11

Анонимен

преди 2 години

До Нека - Имам неща, койти не е работа йито на теб, йито на правителството да знае ..

10

До oтСиднейАв$тралия

преди 2 години

сложи си и защитна стена за рутнати телефони и си перфектен.

9

Нека

преди 2 години

Внимавайте, американското правителство силно се вълнува как пляскате делфина под душа или рисувате на фаянсовия трон!!!

8

oтСиднейАв$тралия

преди 2 години

Телефона ми е с оригинален Андроид. Не на гугъл, а оригиналния който не е Интелектуална Собственост на гугъл и е под ГПЛ лиценз. Свободния опен сорс андроид, Линеаге ОС. Това което е на Гугъл е ГАПС инсталира се пожелание. Отключил съм буткора. Заменил съм рекавъри конзолата с ТВРП. Има опен сорс оригинален Андроид. Не на гугъл. Написъл съм мои добавки към кърнела на Андроида като защита при кражба. Знам всеки тред, всяка конекция, всеки файл защото имам роот и преглеждам всичко което инсталир

7

Анонимен

преди 2 години

(Аз имам Нокия. По 3 седмици не я зареждам въпреки че я ползвам постоянно. А смарта през два дни беше на зарядното. Егати смарта. Хвърлих го където човек не минава. Ако искам интернет имам лаптоп. Толкова бях се зомбирал че щяха да ме смачкат на една пешеходна пътека. С нокията нямам този проблем.

6

Анонимен

преди 2 години

Най-дефицитните стоки: 1.9TDI и Nokia 1600... Щото електричките и смартфоните нещо се дънят...

5

Пегаси Замузовски

преди 2 години

Моята Nokia пак е модерна! ***! А нямам нито фейс,нито вибратор нито инста, нито поща! Направо съм стелт!

4

Анонимен

преди 2 години

Съркъл Пегас ги забраниха в САЩ причиняват Хавански Синдром масово! Пегас се използва в България, Франция, Белгия и много Африкански Държави!

3

Анонимен

преди 2 години

Ползвам такава Нокия от няколко години и съм много добре. 90% от възможностите на съвременните смартфони или са излишни, или са вредни и добавени за имидж.Моя позната се развеждаше и съпруга й я следеше и подслушваше по няколко начина. Всичко това свърши след като си купи телефон не поддържащ фабрично интернет. Що се отнася да Интернет прилагането му се разшири толкова,че започна да става вредно и излишно. Ако и моите родители контактуваха през интернет аз никога нямаше да се родя.