26

АНОНИМЕН

преди 2 години

Рибата се вмирисва от към главата, а тази се вмириса зверски.

25

АНОНИМЕН

преди 2 години

Тази порочна система на управление, трябва да бъде заличена.

24

Анонимен

преди 2 години

Долу неолибералната хунта! Оставка на ЕК!

23

Анонимен

преди 2 години

Кой ги пита тия изтърбушени политици. Блокирай, стига толкова, пожелавам им успех, в цяла Европа трябва да станат, стига спали.

22

Алекс

преди 2 години

Дните на КОВИД фашизма са преброени.

21

Анонимен

преди 2 години

Тези нови трябва да продължат 2 години минимум. Колкото фашистите ни тормозят, поне толкова трябва да получат като отговор, за да има справедливост.

20

Анонимен

преди 2 години

Очаквам бунт на ковидарите, че им отнемат привилегиите.

19

гогич

преди 2 години

До whatever Така е. Какво стана ежеседмчните мирни протести във Австрия, Италия, Франция, на които се събираха всеки път по 50-100 хиляди - стана нищо, никой не им обърна и грам внимание и си приеха дикататорските закони както им изнася. Затова хората решиха да им покажат, че наистина им е писнало от тези безумия. И това беше очаквано на фона на глупостите, които вършат управляващите навсякъде.

18

Анонимен

преди 2 години

Точно така. Всички политици по света трябва да се натупат. Обаче, дали не е част от плана. Да се появи световното правителство.

17

Анонимен

преди 2 години

Ветропоказателите да гресират спешно лагерите че задуха вятър и от друга посока. Ако вземе и прерасне в ураган ще отнесе ветропоказателите заедно с другите бо'луци

16

АНОНИМЕН

преди 2 години

Политиците трябва масово да бъдат бити. Те не са взели едно решение в полза на обикновенните хора, време е да им се наритат задниците.

15

язе да кажа

преди 2 години

Чакаме ги и във Виена, макар че тук полицията се опитва да забрани този протест с безумните аргументи, че ще се замърси въздуха и природата като цяло..... Просто уникален тоталитаризъм....

14

Анонимен

преди 2 години

Мхм какво стана с Макарона? Нали забрани конвоите? Още като ги забрани се изсмях, че е наивник. Той и жълтите жилетки забрани и те в отговор 2г не спряха да протестират. Дали сега като забрани на тираджиите те ще кажат "пу мааму ние си мислехме че можем да протестираме ама не моем" или ще използват максимата на жълтите жилетки "целта на протеста е да причинят неудобства на максимално много хора във властта за максимално дълго време докато се огънат под волята на народа"!

13

Анонимен

преди 2 години

И Урусула требе да яде хурката!А ония жалки подобия на хора от НОЩ също,за сегашните остатъци ще е достатъчно по сто тояги.

12

whatever

преди 2 години

Ако протестираш мирно, без да създаваш безредици, та дори и дни наред, дали някой ще ти обърне внимание? Но когато започнеш блокади, да чупиш, да вилнееш, да показваш гнева си и че си непримирим, едва тогава започват политиците да бягат, да се крият в миши дупки, а напоследък и да се разболяват от Ковид. Смело напред, протестиращи, с вас сме! Блокади докато смажете долните политици!

11

АНОНИМЕН

преди 2 години

Време е и ние!

10

Анонимен

преди 2 години

ДАНО ДА УСПЕЯТ! И ДАНО БАБОФИЛЪТ ДА НЕ ХВАНЕ КОВИД КАТО КОЛЕГАТА СИ ГЛОБАЛИСТ ТРЮДО!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Ей сега ще се скрие под фустата на баба си и от там ще заквичи като мишока Трюдо. Джендърите им е хоби да имитират мъжество, но точно тогава са най-смешна и жалка картинка.

8

Анонимен

преди 2 години

Почна епидемията. По цял свят стана криза. Тока се вдига, храна, всичко скача. Колите се ограничават, а миксер подобие на кола се набутва насила на хората. Преди това в България избиха животните. Обаче не, няма световен заговор.

7

Не!

преди 2 години

Ще приклчяи това безумие, това е ясно, но е важно да потърсим сметка на хората, които ни направиха 2 години на маймуни. Не трябва да им се разминава. Вчера спорих с един, дето твърдеше, че в БГ достъп да парковете никога не е бил ограничаван... без думи...