20

Анонимен

преди 2 години

За има-няма 200км.по въздуха самолет!!!В такъв случай в България трябва да се възстановят всички самолетни линии закрити преди 30год.+още десетина.Между тях са София - Видин, София - Силистра със сигурност ще са икономически по-изгодни от тази със Скопие.

19

Щирлиц

преди 2 години

Имате намерение да предадете България,изпълнявайки директивите на Козяк.

18

BOLGAR

преди 2 години

Авиолиния Варна-Охрид щеше да има повече смисъл, за София-Скопие един хубав път и железница стига.

17

Ильо Войвода

преди 2 години

Не се надявайте това да изиграе някаква роля в македонския театър.Ползата от такава линия би била като ползата от самолетна линия между Сливен и Ямбол.

16

А на бас

преди 2 години

че след малко време ще има филиал на ЕКОНТ в Скопие!

15

Анонимен

преди 2 години

И как сега стана рентабилна?

14

Анонимен

преди 2 години

Събев е еманация на бугарската татарщина. Не можеше да изпратят по-неподходяща персона.

13

Анонимен

преди 2 години

Ако пуснем един голям дрон с две пейки ще можем да го управляваме с дистанционното щото разстоянието е малко и сигнали ще стига до дрона ;) Само така мой да стане ама да звъннат на Ердоган да даде един Байрактар ;)

12

Аз

преди 2 години

По кой път,Събев ще сме заедно? По пътя,по който върви България ли? Към ада.

11

големи

преди 2 години

ду педавци ни направиха 50г народна власт и 35 години червена демокрация

10

Алекс

преди 2 години

Този полет по същество е посещение на правителствена делегация в Северна Македония.За тази цел държавата е закупила правителствени самолети и плаща заплати на пилотите от "Авиоотряд-28".Защо трябваше да се наема самолет и екипаж от частна авиокомпания?

9

Анонимен

преди 2 години

На нас ни е необходима магистрала и ЖП линия,да махнат роуминга и ограниченията за посещения на двете държави,както и да облекчат минаването на границата ,а не да ни държат с часове на вход и изход.Направете единен пункт и проверката да е едновременна.Ако питате мен трябва да махнат и това,а границата да е нещо като полицейски пункт и да има представители на двете държави и да проверяват хора от другите държави,но не и Македонски и Български граждани.

8

Анонимен

преди 2 години

"съществувала преди повече от 10 години, но е закрита, защото е била нерентабилна." - Аха, а точно сега, щото зараи пандемията ще е ПЕЧЕЛИВША ЛЕ???? Или всичко е един голям ПР, че правите нещо???

7

ОПАААААА

преди 2 години

Излетя ли първия космонавт до Скопие и обратно не разбрах ?

6

Анонимен

преди 2 години

Нормално е Македония и България да са заедно във всичко и в ЕС и В НАТО.Не е важно как ще сме заедно и къде ,нито трябва да сме винаги заедно.Трябва да спрем тези които създават омраза и правят политика на гърба на Македония и България и в двете държави.Да се спре Путин и неговата олигархия.Всички Руски шпиони вън от БГ и МК.

5

Анонимен

преди 2 години

Да слагаш и да не слагаш минуси на коментара , тва е положението. Бългате са насилствено Похристиянизирани , затова и умишлено не се изучава по История в Училище , да не разбере случайно някой

4

Анонимен

преди 2 години

Да пуснат летяща маршрутка до там . АН 2 например . Така сметките ще излязат а на връщане може да тори кукуруза за по голяма печалба ;) Те така се прави бизнес а не като тия .

3

Анонимен

преди 2 години

Същата руска Пропаганда на Екатерина Велика , че българите били славяни и страдали много , което е чист руски FAKE NEWS в наши дни. Руснаците явно не познават История на България , защото Византия християнизира при това насилствено Българския народ през 866 г при Борис 1

2

Анонимен

преди 2 години

Пазете самолета, приматитекрай Вардар, да не го разбият с чукове и камъни.

1

Аз промяната

преди 2 години

Подмяната Еконта платил си да станеш министър то голям бизнес ще въртите с тази Македония КОГО Лъжете Подмяната Оставка