10

ПроСоТо

преди 2 години

хм!..."Лара",..?!...Е,и ние си имахме адна "какаЛара"...."Гут",?..-ясно- "добра,готина"..Обаче това "Бехрами" нящо ни ми мяза на швейцарско...Ама свят- широк,посетители-секакви..

9

до БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Ще те издигнем за владетел веднага щом ни докажеш, че Тангра изобщо е съществувал :) Защото го няма в нито един български надпис, нито в латински или гръцки такъв. Навсякъде пише, че българите наричат своя бог просто "Бог" (написано точно така и с гръцки и с латински букви). Останалото за Тангра са измишльотини, за да ни изкарат роднини на тюрките ;)

8

Дар ит БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Издигнете ме да стана владетел на България !Ще бъдите впечатляващо доволни от мен !Българската нация никой не я обича, поробена е от векове под един или друг вариант, точно заради това силите и съществата, които са измислили и създали човечеството са разрешили аз да се родя !За да мога да ви правя максимално и истински щастливи, издигнете ме да стана владетел на България ! Бъдете умни и не се доверявайте на хора, които ви настройват и подвеждат против мен !

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2 - косоварите са години преди нас в европа, по цяла европа!... "балканските италиянци" - Холандия, Белгия' Франция, Швеция, даже лани един "италиянец" ми сервира в Хелзингор, ако знаете къде на север се намира "тва"

6

До Лара Готина

преди 2 години

Биче.Високо 1,50.Почти квадратна.

5

Пич

преди 2 години

Браво на Ларчето! Успя да превъзмогне всичките си здравословни проблеми. Заслужена титла.

4

Анонимен

преди 2 години

Кви деца бе Европа отдавна е свършена откъм деца еле па Швейцария.

3

Анонимен

преди 2 години

Лара Готина

2

Анонимен

преди 2 години

Ето, Швейцария е живият пример на хубава държава, завладяна от тъмни субекти. Ето - хубавица, ама женена за косоваря Валон Бехрами. Децата им ще правят с пръсти албанския орел!

1

Анонимен

преди 2 години

Гут! Гут!