11

Анонимен

преди 2 години

Булг аристан сър. Сега съда ще ги пусне защото 3-*** се разболяли, един не си спомнял нищо и готово. Това ни е положението през 2022г, масова деградация, и липсващо правосъдие. Положението е в г.

10

До До 6

преди 2 години

Реално нищо не ти разбрах. Загрижена си за децата ни, но твоето си било ок. ми... добре... Дрогата ли ти е проблема? Възпитанието майната му, така ли? Оправяме дрогата и автоматично всички се изпълват с добри мисли и желание да четат, да творят и да спрат да крадат, чупят и да си изхвърлят боклуyка от терасата? Това ли ти е гледната точка?

9

Анонимен

преди 2 години

Колко лапача на държавна хранилка са замесени?

8

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 2 години

Издигнете ме да стана владетел на България !Ще бъдите впечатляващо доволни от мен !Българската нация никой не я обича, поробена е от векове под един или друг вариант, точно заради това силите и съществата, които са измислили и създали човечеството са разрешили аз да се родя !Бъдете умни и не се доверявайте на хора, които ви настройват против мен !

7

До 6

преди 2 години

Аз моето съм го възпитала, но съм ужасен за чуждите. Моето слуша рок и не хвърля салфетки, но е страшно това, което споделя. Разбра ли?

6

до 3

преди 2 години

Ти си възпитавай децата в ценности като дрифтене по улиците с прогнила кошница и мятане на гюбеци и салфетки в дискотеката след 1 бутилка разреден алкохол, пък после реви, защо шмърка *** в тоалетната и се бият 10 срещу 1.

5

Анонимен

преди 2 години

10 kg хероин? Срамота. А тоновете кока се стоварват на БГ пристанищата и безпрепятствено се разпространяват в БГ и ЕС

4

Анонимен

преди 2 години

Голям удар по трафикантите на брашно! Вяма имена, няма подробности, няма да има и осъдени.... ама работим. Що само 10 бе, кажете 100, все тая

3

Анонимен

преди 2 години

Ако това се удари, повярвайте родителите ще са най-щастливите хора. Убиват децата ни. Помогнете.

2

Анонимен

преди 2 години

А тревата и балоните с райски газ в училищата кога?

1

Анонимен

преди 2 години

Браво Киро, овладял си на Боци похватите, да радваш стадото!