77

Партенка

преди 2 години

е скандала.връзват се само балъците

76

до Кхан Челбир

преди 2 години

Аз нищо българско не виждам в нея. Също и руско. По скоро някъде от становете.

75

До профисионалист

преди 2 години

"Да ловят с трици маймуни". Не става така. Неможе все тях да хващат къде ли не и на колко олимпяди под ред и винаги това да става защото всички били против тях понеже са руснаци. В тази допинг комисия има хора от различни националности. Не всички са американци или англосаксонци. Замисли се малко и ще видиш колко глупаво звучи твърдението ти.

74

До профисионалист

преди 2 години

Нека да я хванат , нека да докажат. На всички ни е ясно , че всички спортисти взимат допинг. Има два начина по които да не те хванат. Даваш малко повече пари за по - добра химия , която се открива по - трудно в пробите или за добри лекари , които да знаят точно кога и колко да се взима , за де не те хванат. Другия вариант е стар и изпитан - рушвет , пари под масата на проверяващите за да си затворят очите. И двата начина са свързани с даване на повече пари. Само руснаците искат да "ловят с трици

73

Кхан Челбир

преди 2 години

Момичето е красиво, с типични Български черти. Прадедите и явно са Български бежанци от турските зверства при потушаване на възстанията от 1829 и 1876 г. и заселени в Малдовското княжество и Бесарабия тогава....А може и да са от Волжска България..

72

Qqqq

преди 2 години

В тази допинг комисия , която е толкова антируски настроена е също така толкова проамерикански настроена би трябвало да има и Руснаци. Има и от други националности , има и китайци. Нали китайците много се обичат с руснаците. Как така все хващат руснаци , а всички останали винаги са против тях. Ако американците имат за цел да спечелят зимната олимпиада чрез допинг шантаж е по логично да шантажират спортисти от други националности. Ави вижте Германия и Норвегия- първи са и имат по шест медала.

71

анонимен

преди 2 години

Още навремето,спортистите от соцлагера приемаха масово стимуланти преди важни състезания. Най-вече СССР и ГДР. Целта беше да,,блесне,, социализма,пред капитализма. Познавам много наши елитни спортисти,които след активна спортна кариера, са ми споделяли,че са били с допинг. Просто са им давали задължително. ТРЯБВА СТРОГИ САНКЦИИ ,ЗА ВСЕМАНЕ НА СТИМУЛАНТИ.

70

Професионалист

преди 2 години

Най-добрата в света е Валиева,но защото е рускиня трябва да се омаскари.Изверги.А Серена Уилямс цял живот като зоби защо не и забранихте да се състезава?

69

"Красивото"

преди 2 години

лице на демокрацията.Да оплюем можещите.Характерно за индивиди с ниско самочувствие...

68

214

преди 2 години

Жалка работа. Момичето играе страхотно и това няма нищо общо с това, което е взела или не е взела преди месеци. Това е плод на години упорита работа. Същото като Джоката, направихо го за резил и световен проблем. Но явно други са времената сега.

67

Анонимен

преди 2 години

Ами целта ясна! Да се компрометира Русия в най упешния и спорт! И китайците ги мачкат за лошо ядене,за изкуствен сняг,за студено време,за лошо отношение към племена и т.н.!

66

Анонимен

преди 2 години

Такива въпроси се решават преди олимпиадата! Сега ли ще ловите вещици!? Така стана и с костюмите в ски скоковете! Няма вече олимпиада,има политика!!!

65

рашка

преди 2 години

я фанаха по прашка. Тва е заговор срещу великия съветски съюз и революцията като цяло .венсерему са

64

Анонимен

преди 2 години

Май не сте разбрали. Става въпрос за проба, взета на 25 декември преди състезанието в Естония, където Валиева беше абсолютен фаворит. Пробата и преди олимпиадата е чиста. И от тук въпрос: Ако всичко това е вярно, защо правилите анализа са крили досега? Или колко време продължава анализа, та чак сега излиза? Изводът е ***. Не е открит никакъв допинг.

63

Анонимен

преди 2 години

Всички спортисти все на под 30 години и все някакви екзотични лекарства вземат. А тая даже на 16. Баааси болестите. Забраненото вещество било част от лекарство някакво. Като е болна да ходи да се лекува, къде е ръгнала по състезания. Как пък аз един не познавам на тая възраст да се тъпче с лекарства. Аут и толкоз.

62

брао

преди 2 години

... ***, вече никой не е изненадан или учуден, тия "за родину, за путину" са готови на всичко, ... винаги впереод! требе да ги отстранят от всики големи спортни форуми!

61

Анонимен

преди 2 години

Не им върви на нашите десеторни освободители и това е. Направиха чай с полоний хванаха ги, взеха да правят парфюм с новичок пак ги хванаха. Зобиха яко дрога в Сочи, ама вътрешен предател ги предаде. Продължиха със зоба в Пекин и пак удариха на камък.

60

Пробата

преди 2 години

е от 25 декември.Претоплена манджа е цялата работа..

59

Анонимен

преди 2 години

Важното е, че жи вот ни като Майкъл Фелпс и Серина Уилямс са чисти като сълзи и ядат само марули и БигМак

58

Е да ама

преди 2 години

Щом е рускиня трябва да я пуснат ! Просто съдиите са лоши !