111

Анонимен

преди 2 години

До 129 Това е най-лошото - че тия, които злоупотребяват в момента с това какво се случва в извънредното положение, не знаят каква гнус са ИСТИНСКИТЕ червени режими. Повечето от тх явно не са живели по онова време. Ако продължават така, обаче, могат и да заживеят. Състоянието на демокрацията по света, както пише и в статията, непрекъснато се влошава. Авторитарни и диктаторски режими все повече вземат превес.

110

до 129

преди 2 години

Само със зеления сертификат постигнаха половината, от това което си изброил! А в другата половина, стригането и манифестациите са заменени със задължително ваксиниране и висене на опашки за тестове.

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 126 "Обаче ако си патриот, нема да казваш такива нещица :) Всеки народ си има предимства и недостатъци, недей да съдиш прибързано" Аз казах абсолютно същото: че за предимствата и недостатъците на живеенето на запад и в България може да се говори много, тъй че не знам къде видя обиди, или какво общо има патриотизма. Между другото, патриотизма не е пречка да се говори истината, даже е желателно да е базиран на нея. Българския народ е наивен, това не го прави добър или лош.

108

Анонимен

преди 2 години

У нас има много защитници на съветската "демокрация"...

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Дечко, нека ти върнат жителството с което те феодализират в определено селище, да не можеш да излизаш от България, заплатата ти да е 30 долара, за един политически виц да влезеш в затвора, да работиш без пари задължително по бригади, да ходиш на манифестации по 4-5 пъти в годината и да викаш насила"вечна дружба СССР", да те стрижат ако имаш по дълга коса, да ти цепнат дънките, та тогава да видиш що е комунизъм. Самозабравили се недорасляци, изрожденци.

106

комик

преди 2 години

Предупреждавайте по рано че рубриката "Вицове" се е преместила тук.

105

Анонимен

преди 2 години

Най-големите световни стожери на демокрацията в момента изживяват мечтите на най-върлите комунисти. Ковид ситуацията изкара целия фарс наяве. ЕС не само се превърна, но и задмина по комунизъм СССР, с все плановата му централно субсидирана икономика и лишаването на хората от елементарните им свободи за придвижване, за упражняване на професията и т.н. Колкото и да си затваряте очите за реалността, тя няма да ви подмине.

104

баба мара

преди 2 години

колко демократична е българия вижте днес гласове имат нов облик и синаправете изводите

103

Анонимен

преди 2 години

Каква демокрация може да има държава, в която почти нилой не знае значението на тази дума.Ако питаш някой, ще ти каже, че демокрация било да мобеш да правиш, каквото си поискаш.И да се държиш силно с Путин и Русия.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 Устроил съм се както съм заслужил и това е една от ГОЛЕМИТЕ предимства на живота на запад (не се оплаквам, добре съм). Може много да се говори за предимствата и недостатъците на живеенето на запад и в България, но с избора си ясно съм казал, къде мисля, че е по-добре. Леко неприятно е, че някои българи дават "компетентно" мнение как било на запад и ако не познават човека го обвиняват, че "няма идея как е там". Смешно е и показва желание за себеналагане на всяка цена.

101

Кънчо

преди 2 години

България е непоносимо демократична държава.

100

Анонимен

преди 2 години

колкото партийка на Бойкикев

99

До 108

преди 2 години

Хаха...пич, ти излизал ли си изобщо от твоето село?Че и оценка за западните държави даваш. Че и нас ни изкара по добре от тях.

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 "Иначе плюсовете за нас са, че не сме промити мозъци като западняците" Както казах, аз живея на запад. Сори, че така ти се разминават представите за това как гледат на нещата хората, които РЕАЛНО знаят как е тук. А това, че българите не били "промити мозъци" е най-големия виц, който съм чувал в последно време. Реално, вие не сте изчистили шлаката от Комунистическия начин на мислене в мозъците си, дори след над 30 години досег с демокрацията.

97

Анонимен

преди 2 години

Където има монопол и се мачкат дребните,демокрация няма!Комунист конкуренция не търпи!Той си знае монопол и петилетка.Отчита се където трябва за да е само той на пазара.Кой инвеститор би дошъл при това положение?!Няма такива наивници!Е имаше в началото на 90-те,но избягаха с писъци през годините.Такива да си вложат парите тук и да ги натискат мутрите няма да дойдат вече.

96

Анонимен

преди 2 години

Живея в западна държава..... Да си жив и здрав! Аз живея в България. На запад ходя само по бизнес и с малки изключения България е по-добро място за живеене от всички над 40 държави от които имам преки впечалтления и от системата и от битието на хората. Дано ти си се устроил добре!

95

Анонимен

преди 2 години

Извенете, за АБСУРДИСТАН ли става въпрос?

94

Анонимен

преди 2 години

До Край "Демокрацията е започнала с мажоритарните избори и референдумите" История на политическите системи: Слаб 2.

93

Анонимен

преди 2 години

До до 101/108 "В момента България е в 20-те най-добри за живеене държави в света, изпреварвайки такива като Австрия, Австралия, Канада, Франция..." Горките. Между другото, дори и това, което имате в момента е защото някой друг ви налива. На това рано или късно му идва края, а със сегашния ви "велик лидер" е по-скоро рано.

92

Край

преди 2 години

Демокрацията е започнала с мажоритарните избори и референдумите и без тях тя е невъзможна.В България мажоритарните избори са забранени а рефередумите са направени невъзможни. За демокрация не може да става и дума. В момента управлява клика избрана от 12-14 % от гласоподавателите. Демокрация ЛИ?!!