24

Анонимен

преди 2 години

Пак нищо ново в новината - неваксинираните продължават да мрaт като мухи.

23

Анонимен

преди 2 години

Некъв еврогейзер ми защитава пъпчивия чародей, че не бил познал, защото хората не тичали да си изследват сопотите. Евала. Такива широко скроени личности с особенно широко скроени ректуми са готови да оправдаят всяка лудост.

22

Анонимен

преди 2 години

76 починали от Ковид-19, а реално в България умиpат два пъти повече хора от Ковид-19.

21

Анонимен

преди 2 години

21 и какво ти дава теста? Диагноза? Гледал ли си какво пише най-отдолу на теста?

20

Анонимен

преди 2 години

Всички, които са в болница, за да се лекуват за друго- например високо кръвно, но са им изкарали положителен теста, са в статистиката. За радост на ковидпсихарите да трролят. И с умрелите е така. Подкрепям братята от маалата.

19

Анонимен

преди 2 години

А като си добре какво е логично? Да се нашнъркаш юнашката, или да се намоташ с домашнярка?

18

Анонимен

преди 2 години

До Практичен Лекар- "С помощта на журналистите." - абе те обират само трохите, но за тях и това е нещо. Ама политиците не са вегани като тях и за политиците от Световното Правителство е гурмето. Така е в новия световен ред по Оруел. И само те ще лапат истински пържоли с истинско вино. А за пролите- веган радист и китайска дрога за да не чувстват глад.

17

Анонимен

преди 2 години

До До 9Сериозно? Математиците пресмятат колко биха се заразили а не колко биха си направили тест, логично е заразен човек който не се чувства добре да си направи тест за да разбере защо не се чувства добре.

16

Анонимен

преди 2 години

След две години пътеки и бонуси, те забравиха как се лекува наистина болен. Бог да ни е на помощ да не стигаме до тях.

15

Практичен Лекар

преди 2 години

До Глух Пор- Спрат ли бонусите ...и пландемията свършва. И апокалиптичните статистик. По целия свят. Ама са сладки бе! Загладих косъма. Дано удържат още малко поне! С помощта на журналистите.

14

Анонимен

преди 2 години

Що намАляте? Нали не сме ваксинирани и не спазваме мерки, би трябвало да вдигате.Така ли ви инструктираха..

13

Коментар

преди 2 години

И аз преди оставях по хиляда лева през месец-два по Практикери и Технополиси където има по десетина човека,но като измислиха зелените фалшификати не съм стъпвал!И 80% от хората са така!Сбъркана държава!

12

Глух Пор

преди 2 години

Ще ви преведа това:"Dr. Fauci repeatedly says his favorite book is The Godfather, and his favorite line from that book is, "It's not personal. It's just business."--Превод: "Фаучи не веднъж е казвал че любимата му книга е Кръстникът и любимата му фраза от там е "Нищо лично- просто бизнес". Фанатиците ваксани да се замислят, въпреки че връщане назад няма! За тези дето са се ваксали само заради сертификати и ваучери, ме е жал! А и тези статистики тук са "Нищо лично- просто бизнес" ! И бонуси

11

Мнение

преди 2 години

Останалото не го знам колко е вярно но това с починалите си е редовната лъжа!Реалността показва че от каквото и да са починали всичките ги пишат Ковид...там е разхищението и кражбата на пари!

10

До 9

преди 2 години

Математиците няма как да пресметнат колко от тях ще си направят тест.

9

Анонимен

преди 2 години

В Чехия отпадат всички ограничения, остават само маските!!! И други държави вървят по същия път. Само в България затягат мерките и ме карат в магазин като Джъмбо, в който вчера имаше 10 човека, да влизам със сертификат. Смешни сте !!!

8

Анонимен

преди 2 години

радев и киро убиват по 76 на ден и това е ок?

7

Анонимен

преди 2 години

Едни математици обясняваха как по едно време бройката ще е по 15 хиляди на ден пък не я стигнахме. Пиша им слаб 2

6

мангъров

преди 2 години

още 76 антиваксъри предадоха богу дух

5

Муахаха

преди 2 години

от как има Конвои на Свободата и КОВИД почна да Изчезва с Бясна Скорост!