21

Анонимен

преди 2 години

Някой ден след като свърши истерията и се върнат да разгледат бройките починали ще кажат както сега в САЩ казват, че около 40 до 60% от докладваните случаи са на хора починали от нещо съвсем различно, а останалите са починали в масовия случай или от неадекватно или от не навременно лечение. КОВИД не е Ебола, в нормалния свят където изписват Ивермектин и други антивирусни смъртността сред хоспитализирани е около 1.3%, тук е 18%. Има нещо гнило в здравната система и то не е КОВИД!

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16Дядо ти е бил или комунист или ***. Само на това е успял да те научи. От БезМозъчен толкова!

19

Стигнах

преди 2 години

до мерките са политически въпрос и спрях!!! Това беше ясно още от март 2020!По-страшното е че и към март 2022 все още има вярващи, че всичко е за техният животец!

18

Анонимен

преди 2 години

Право в десетката, много хора си отидоха точно поради неправилно лечение, не от самия вирус, дори не от съпътстващиите заболявания които са имали, а точно от неправилно лечение. Стряскащото в случая е защо няма нити един доктор, шеф на отделение осъден и вкаран в затвора за това?

17

Анонимен

преди 2 години

Доц. Ботев, няма проблем пациент да се изпише по рано . За целта има Апр. 99 която се изплаща на 80 %от цената на пътеката. Така че като някои оздравее може да си го изпишете.

16

Анонимен

преди 2 години

Най-безочливо и безсрамно, арогантнически нагло си казват и признават, че става дума за едни пари. Ако някой си е мислил, че някой от цялата система - от маспсихозомедиите през управлявограбещите до самите "целители" и нездравни работници го е било еня за нечие здраве !

15

Анонимен

преди 2 години

Накупи им държавата техника на докторите и като видят,че е много работата разкарват пациента от болница в болница докато почине.Искат много пари ама за малко работа.Не им пука,че човекът си заминава от този свят.Някой ден обаче нещата ще се обърнат и ще драпат да дойде какъвто и да е пациент!Ще настъпи жестока конкуренция между болници и доктори в борба кой да вземе пациента!

14

Анонимен

преди 2 години

"12 млн. антибиотика са изписани само в аптеките през миналата година." Страшно звучи... И то като всички отдавна трябва да са наясно, че с антибиотици не се лекува вирус и единственото, което ще стане е пациентът да се влоши...

13

Анонимен

преди 2 години

Жириновски и сто 100 дози да си сложи от оня бъркоч наречен ваксина, най-много да стане наркоман. К*рнела защо не се ваксинира с тази ваксина

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя дърт комунист не е виждал пневмония от студентските си години,какво остава да я е лекувал,че и да я излекува.

11

Анонимен

преди 2 години

Хематологът да си гледа измислените стволови клетки и да каже защо ръже хората,че уж ще им преминат нелечимите болести. Мангъров2. Аман от разбирачи.

10

ЕИИИ

преди 2 години

ИСПАНИЯ ЕЛ РЕЦЕПТА КОЯТО ВАЖИ ЗА 1Г ПРИ ХРОНИЧНО БОЛНИ НЕ СЕ ПЛАЩА 3 ЛВ ПОТРЕБИТЕЛСКА ТАКСА ПРЕД КАБИНЕТИТЕ НЯМА ХОРА 1 ПЪТ ГОДИШНО СЕ ПРАВИ ИЗСЛЕДВАНЕ ПРОФИЛАКТИЧНО А ТУК СИ СЕ КРАДЕ И ЯКО СЕ МРЕ ТЕЗИ ЩО ДРЕМЕТЕ КЪДЕ СА ЕЛ РЕЦЕПТИ И Т Н ДЕЙСТВАЙТЕ ИЛИ СИ ХОДЕТЕ

9

Анонимен

преди 2 години

Утре пак пишете че щото не сме набодени затова труповете са много.

8

Stoyanov

преди 2 години

До 7 .... Прав си , никой не го интересува колко си болен - а колко ще му се преведе по клинична пътека. Всичко е ала-бала, зелените сертификати и ваксините също!

7

здравна каца

преди 2 години

Търговските дружества имат за цел да печелят пари, не да лекуват хора.

6

Анонимен

преди 2 години

То добре си дава мнението доктора, но да каже защо продава хранителна добавка с екстрат от кимион и черен пипер, която уж лекува ковид за 140 лв шишенцето на отчаяни за близките си хора.

5

Анонимен

преди 2 години

по-добре да си млад и здрав отколкото стар и болен.

4

Анонимен

преди 2 години

Ем то зависи от ваксината. Доказано е, че векторните не пазят от омикрон.

3

Ха

преди 2 години

Последното изречение на професора е направо в десятката.Някой професор математик да го обясни.

2

Анонимен

преди 2 години

Дори този *** ви го каза в прав текст, стойността на пътеката е по-ниска от разходите на болницата. Никой няма файда от ковид болни. Само в главите на антиваксърите се въртят някакви миражи за далавери.