18

Анонимен

преди 2 години

Здравна криза, създадена с политически решения, няма как по друг начин да се реши, освен с политически решения. Престъпната ваксинация обогати баснословно една шайка разбойници и създаде дългосрочен бизнес за друга. Превърнаха хората в мишоци с една измислена "ваксина". Свестните учени бяха със затъкнати уста, преследвани и обвинявани. Беше време да ги чуят.

17

объркан

преди 2 години

Въпрос към многоуважавания здравен инспектор Ангел Кунчев Многоуважаеми доцент доктор (и т.н) Ангел Кунчев, Нали ни убеждавахте че трябва да вярваме на учените? Е, сега какво да правим?Учените казват, че мерките са безсмислени?

16

Анонимен

преди 2 години

Усетиха се, че търпението на хората вече е изчерпано и скоро ще играе тоягата.

15

Анонимен

преди 2 години

Много е приятно да наблюдаваш как се гърчат в агония местните ковидфашисти, когато техните просветени евроджендърски чорбаджии от самия Брюксел заявяват, че от мерки и сертифийкати няма смисъл. Яд ги е че са се прецакали да се набодат и призовават за строги ограничения срещу чистокръвните. Като видят някой здрав и прав, без зелевия аусвайс, направо гас пикаят от злоба.

14

Анонимен

преди 2 години

Дано края на този театър приключи скоро, тия политици параноици съсипаха живота на милиони хора по света.

13

Либерал Комунист

преди 2 години

Путин е виновен

12

Анонимен

преди 2 години

До Хмх Много ги е страх. Добре, че се ваксинираха 80% от белгийците, та да намалее малко страха.

11

Хмх

преди 2 години

От цяла Европа камионите и тракторите се насочват към Брюксел. Страх ви е за кожите вече, а? Иначе гледам тук, неадекватни телезомбита предимно...

10

Анонимен

преди 2 години

В Белгия са васкинирани 80% от населението, а смъртността им е средно около 25 човека. Те имат резон да отпускат и премахват по-голямата част от мерките. Всъщност, всички страни в това положение се ориентират в тази посока. Учените просто подсещат политиците, че обществото е изпълнило това, което се е искало от него.

9

Не!

преди 2 години

"защо например 25-годишен здрав младеж да не може да тренира колективен спорт, след като не е ваксиниран с препарат, неспособен да забави разпространението на вируса" мдааа, перфектен въпрос! И да, няма здравна криза, има политическа!

8

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

НА ТАЯ СНИМКА АЗ ВИЖДАМ САМО КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ И БОШИРОВ И ПЕТРОВ СА ТАМ АМА СЕ КРИЯТ ЗАД ВТОРИЯ ПЛАКАТ.

7

НеРазбрал

преди 2 години

Ако погледнете картата, където ще се разполагат войски на НАТО , заради Украйна, и сравните със страните, приели набедената пандемия ще се види нещо много и интересно. Швеция, страната в която ковид мерките бяха почти нулеви , няма да приеме натовски войски. Защо ли?Защото тя е една от страните в света, която не слугува и на Сорос, в това число и на краварите. Е, изводите оставям за Вас.

6

Анонимен

преди 2 години

даам, махат маските, дистанцията и дезинфекцията, оставят сертификатите. браво, чудесно. просто няма как да е по-добре. давайте сега така, после ше видите какво сте направили.

5

Анонимен

преди 2 години

Ицката е прав. Това на снимката са една шепа нещастни фашисти.

4

Ицката

преди 2 години

Това са шепа нещастни фашисти!

3

Анонимен

преди 2 години

Само наш кирчо тука засилва мерките. Супер неадекватен

2

Анонимен

преди 2 години

Голяма радост...хихи

1

Анонимен

преди 2 години

В целият свят учените трябва да се обединят срещу търговията с ваксини.Спрете тази лудост!