38

Анонимен

преди 2 години

Ама много ви е страх. Гузен негонен бяга..ще сгрешите нещо в паниката си.

37

АНОНИМЕН

преди 2 години

На всички ни писна от тези псевдо мерки! Аман!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Става като при теб, когато искаш да си като европейците, но не правиш нищо като тях. Всякакви прилики са напълно случайни. :))))

35

Анонимен

преди 2 години

Явно тези учени са ***, които не вярват в науката хахаха Ние откога питаме, защо някой НЕваксиниран да няма право да посещава определени места, след като ваксата не пази от заразяване? ... Явно учените са започнали да четат конспирации и им е дошъл акъла за разлика от Германец и разни други тр_олчета хахаха

34

Германец

преди 2 години

"Колкото техните заплахи за това правителството да стопли лятото иначе ...." -- Като нищо ще си припишат тази заслуга. В тяхната паралелна вселена те са двигателите на всичко позитивно.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 Правех си шега със "заплахите"н анативаксърите. Колкото техните заплахи за това правителството да стопли лятото иначе .... са базирани на техните действия за реалното стопляне на лятото, толкова и разхлабването на мерките се дължи на техните "протести". Белгия е на 80% ваксинирана, затова може да си позволи да отпусне юздите. Както става във Великобритания, Швеция, Германия и къде ли още не.

32

Анонимен

преди 2 години

31 - Задай си въпроса защо е нужно да се "плашат" правителствата за да разкарат зелето, което доказано е неефективно в здравен план. Когато продадеш свободата си за сигурност, губиш и свободата и сигурността си.

31

Анонимен

преди 2 години

Трябват повече ваксини. Иначе никога няма да приключи пандемията.

30

Сойка присмехулка

преди 2 години

В сънищата беше "Матрицата", материализацията беше в "Зараза",за бъдещето беше "Елизиум", резюмето беше във "V като Вендета",а за напреднали "Игрите на глада". Ако имате мозък, обяснете на тези безмозъчните. Само надеждата е по силна от страха.Най силното оръжие е "словото",а в днешно време "екранизираното".Разпостранявайте и "военнизирайте" другите с прозрението!!!

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 "Скоро, ще е правопропорционално на произведението между броя камиони и разстоянито им до брюкселските зелки." Предлагам следващото с което антиваксърите да заплашат правителствата е, че ако не се стопли през лятото ще има "конвои на слънцето" :))))

28

жу

преди 2 години

Че кой слуша учените,полиците трябва да слушаме,те най-добре знаят....

27

Анонимен

преди 2 години

След тази статия, наще професори, гадатели на цифри, и всякви други пропаднали ще заекват и ще сучат и лъжат още повече.

26

Анонимен

преди 2 години

До до 20/26 ""Скоро" вече означава съвсем скоро." А през лятото на 2020 "Скоро" какво означаваше? Според вашия Бог Мангъров означаваше есента, а то какво излезе? Станахте за смях.

25

Анонимен

преди 2 години

Скоро, ще е правопропорционално на произведението между броя камиони и разстоянито им до брюкселските зелки.

24

Анонимен

преди 2 години

До: номер 14 Не само животът на хората е съсипан! Икономиката изпада в колапс, световната икономика! Бавят се доставки поради ограниченията, цените растат нагоре, на всичко, не само на яденето! Енергоносители, ток, нефт и газ, метали, суровини! Фирми масово са пред фалити или са принудени да си увеличат цените и продукцията им става непродаваема... и всички се оправдават с COVID-19!

23

Анонимен

преди 2 години

До до 20/22 "Аз от 2 години чета заплахите ви, че ще умра ако не се ваксинирам/спазвам мерки. Нито съм се ваксинирал, нито мерки съм спазвал, нито съм боледувал. Ковид-цирка ви приключи." Ти лично? Съмнявам се. Антиваксъри - определено.

22

Анонимен

преди 2 години

А защо чак сега? 2 години къде спаха всички. Нали стана ясно още 2020г че този вирус не е опасен и смъртността е под 1%. Напълно излишни са всички мерки. Явно целта беше да се предизвика икономическа криза и инфлация. Да не забравяме че банкерите години наред мрънкаха че инфлацията е прекалено ниска и повишаването на инфлацията е беше основен приоритет. Сега казват че малко прекалили но лъжат. Те искат още по голяма инфлация.

21

до 20

преди 2 години

Аз от 2 години чета заплахите ви, че ще умра ако не се ваксинирам/спазвам мерки. Нито съм се ваксинирал, нито мерки съм спазвал, нито съм боледувал. Ковид-цирка ви приключи.

20

Анонимен

преди 2 години

До объркан "учените казват" Учените в страна с 80% ваксинирани.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "и скоро ще играе тоягата" Това скоро го четем от година и половина. Вашите представи за време станаха напълно фиктивни.