24

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Не ни занимавай с празни приказки,а кажи как докачи милионите на Техноимпекса!

23

Анонимен

преди 2 години

МАФИЯТА СИ ОСТАВА МАФИЯ КАКТО И ДА СЕ ПРЕОБЛЕЧЕ- СКОРО ВДИГАТ МОРАТОРИУМЪТ ВЪРХУ БИТОВИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ И КАКТО КАЗАХА"ТОКЪТ НЯМА ДА ПОСКЪПНЕ МНОГО"-БАНДИТИ ЖАЛКИ КРАДЛИВИ- СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА- СЕГА ОСТАВА ДА ИЗМИСЛИМ КОЙ ПЪТ ДА ПОЕМЕМ ЗАЩОТО ЯВНО НЯМА ДА МОЖЕМ ДА СИ ПЛАЩАМЕ ТОКА- ДА ГОРИТЕ В АДА ЧЕРЕПИ ГНУСНИ ЗАЕДНО С ЖАЛКИТЕ СИ МАРИОНЕТКИ..

22

Анонимен

преди 2 години

И кои са тези соц дейности да не би на някого да сте помогнали ссмо политика

21

социалист

преди 2 години

Е на най-бедната стран а мож ели д аувеличаваш държавните заплати да ликвидираш бизнеса и да отделиш 1/4 от бюджета за *** -явно избори идват пак-майчинство 2 години в цял свят е от 3 месеца до 6 месеца за страни с икономика -политически субсидии з а партиите

20

Анонимен

преди 2 години

Разумният подход е социалните плащания да се сведат до минимум. Не става в бедна България половината да живеят на социални.

19

Реалист

преди 2 години

Само богата държава може да си позволи да бъде социална държава. Грешка е, че такъв голям дял от бюджета отива за социални дейности.

18

Анонимен

преди 2 години

Какви студентски общежития?Те половината университети са за закриване, защото само имитират дейност и раздават дипломи на килограм.Реално тези студенти са с "купени" дипломи, защото знания никакви, но са си платили семестриалните такси и са получили диплома в крайна сметка.Всичко това за сметка на данъкоплатеца, защото университетите получават субсидия от държавата.В нашия малък град се пръкнаха 3 подобни висши учебни заведения, в резутат на което 90 % от жителите са вишисти по документи.

17

факт

преди 2 години

толкова е социален че инфлацията изяде парите .

16

Зозо

преди 2 години

Корни приготвяй се за избори и около 3-4% резултат. Общежития щяла да строи?!? В същото време краставиците 7 лв., кашкавала 30 лв. Ай сиктир!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Дървени философи. Вдигат данъци и осигуровки, после ги преразпределят. Къде да 9 милиарда от декември? Къде са парите от плана за възстановяване? Трагични сте.

14

До 15

преди 2 години

Преди някой да е казал че се пише "един"... Грешка на клавиатурата.

13

До 15

преди 2 години

Няма студенти, няма! Защото в чужбина по-добре се учи. Добра база, стипендии, добри професори. Иден ден директно работа си намират. В БГ-то какво да правят? Като гледам какви "научни" изказвания дръпна ха лекари и професори против ваксините се чудя по какви учебници са учили и кой им е дал висшето образование. Затова в чужбина учих и нямам никакъво намерение да се връщам. За социални да чакам! Хахаха

12

Ivan

преди 2 години

Нинче, ходи си Крушовица,където си се пръкнала и ги разправяй тези на селския площад.Айде, аман от вашия СОЦ.Как пък не ви писна едни и същи глупости да дрънкате и никой нищо хубаво от вас да не е видял, никъде по света.На такова безочие е способно само комунистическото ви котило!Никой не ви е искал и не ви иска мнението,защото сте случайно във властта(още малко).

11

Щирлиц

преди 2 години

Социални дейности?!В България?Правилният израз е: "Цоциални дейности",пък и уточнете за кои етноси става въпрос,защото е ясно че за българите отдавна такива екстри няма.

10

Анонимен123

преди 2 години

Какви нови, студентски общежития. То студени, няма в България, университетите се чудят, как да примамват студенти.

9

Кънчо

преди 2 години

Странно...а обвиняваха баце че раздава лесно парите на данъкоплатците от джипката.Тия са тотал щета..всичко за което обвиняваха баце го правят и те, ноо изкарвайки го че е нещо безпрецедентно и изключително добро за народа. Мерките за компенсация на бизнеса на герб, които всички тогава критикуваха..продължават да си действат и няма промени по тях с изключение че сега бавят доста повече плащанията. Компенсациите за хората на 1ва лини за ковид...същите като на герб...иначе герб са мн лоши

8

Анонимен

преди 2 години

Не виждам повод за гордост в това да вземеш от тези които работят и да раздадеш на мързелите.

7

IT

преди 2 години

Не разбирам как "хора на науката" могат да са социално слаби? Що за държава е който е високо квалифициран да се окаже социално слаб? Затова хората бягат в чужбина или който учил е далеч от мисълта да се върне! Затова ще ви управляват един и същи тикви и така още 1000 години.

6

Вие си ги избрахте

преди 2 години

Дай на комуниста да прави помен с чужда пита. Два комата на раята и един в собствения джоб. Ето урок за младите, умни и красиви. Гато не вЕрвате на патилите сега сами ще патите. И ще траете, защото...

5

Анонимен

преди 2 години

В Африка има държави, на които герба им има две кръстосани мотики. При нас беше сърп и чук. Постоянно се говори за социално слабите, но никой не говори за социално силните. Тези които хранят социално слабите... :)