30

Анонимен

преди 2 години

И тъй като на вас от днес бг не ви остана какво друго да публикувате освен фалшивите номера на умрели и заразени, искрено ви пожелавам вас и децата ви да станете заразени и умрели!

29

Анонимен

преди 2 години

Не е каквото си мислите. Ще трябва да сменяте кофи с води, да чистите фекалии и т.н. Вие не можете да извършвате медициснки процедури, тъй като нямате докторска степен!

28

Анонимен

преди 2 години

Доброволци за доносници, нали ?

27

ХА ХА

преди 2 години

Кви доброволци, за омикрон хрема..?. То цирка с андемията навсякъде приключва. В Германия вече не карантинират цялата паралелка ,ако има позитивно дет....

26

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър Тук? Тук има 25 коментара на кръст, бе приятел. Отвори си КОЯТО ИСКАШ тема за статистиката на ковид между април 2020 и януари 2022 и ЧЕТИ. Не ми се прави на оригинален, знам, че си ги виждал тия постове.

25

Анонимен

преди 2 години

Че то цяла България сме доброволци. Доброволно отиваме да ни боцкат с експериментални субстанции.

24

До 26:

преди 2 години

Корнелия Нинова беше доброволец миналата година, когато имаше най-голяма нужда в болниците. Също депутати от БСП с медицинско образование ходиха по болниците, доколкото си спомням в Свищов. Бъдете коректни и си проверявайте коментарите преди да пишите.

23

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Нинова нали още преди 3 години кога започваше пандемията обеща да отиде доброволец? Какво стана? Само обещава, а не изпълнява.

22

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър 22/24 "Не познавам нито един антиваксър невярващ във вируса." Искаш да кажеш, че не си чел поне тук такива неща от съмишлениците ти антиваксъри? Нещо не ти вярвам. Имаше даже един антиваксър - Леша, на който това му беше коронната реплика. Естествено, съвсем не беше единствения. Няма как да си ги пропуснал.

21

Анонимен

преди 2 години

Ако имахме истинска държава трябваше да се осъдят на 100-200 часа труд там всички депутати от Възраждане, ИТН и ***, които щурмуваха парламента. Включително, антиваксърите, които пишат измишльотини тук.

20

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър Вместо да скрибуцаш като хамалин се обърни към съмишлениците си антиваксъри, които и до днес повтарят, че такъв вирус няма, че никога не е изолиран, че хората не умират от него и т.н.

19

Анонимен

преди 2 години

...първо икономиките на страните ще бъдат изтощени със страшен вирус, за които ще трябва да се отделян средства, след това с военни действия, санкции, глад....така останали без капитали и изтощени ще са лесно превземаеми.

18

Анонимен

преди 2 години

Наистина ли има желаещи да стават съучастници в убийства на пациенти?

17

Оф

преди 2 години

Дано да са антиваксари. Ама не са. Един ми отговори, че го върнали. Да отива.

16

Пърдичката

преди 2 години

Да идат доброволци ваксите. Нали са безсмъртни вече след бустера. Ама да не стане после за тея доброволци кат ги натръшка да им търсим други доброволци да им сменят ***)

15

НеРазбрал

преди 2 години

Ако погледнете картата, където ще се разполагат войски на НАТО , заради Украйна, и сравните със страните, приели набедената пандемия ще се види нещо много и интересно. Швеция, страната в която ковид мерките бяха почти нулеви , няма да приеме натовски войски. Защо ли?Защото тя е една от страните в света, която не слугува и на Сорос, в това число и на краварите. Е, изводите оставям за Вас.

14

Анонимен

преди 2 години

Доброволци, така е по евтино, направо безплатно. Много тънко искате да минете. Знаем колко пари се отделят за мнимата пандемия. Направете го 2500 лв. на месец и веднага ще има доброволци.

13

Анонимен

преди 2 години

Точно така, доброволци трябват, за да може шефовете на болници да продължат да взимат десетки хиляди лева месечни заплати и да поддържат стандарта си на живот.

12

баба мара

преди 2 години

докторите от герб да не си губят времето в нс а да се върнат и да бачкат хорамрат по коридорите от липса на кадри те чоплят семки и се заяждат с министрите

11

Анонимен

преди 2 години

Бау, немският гастербайтер и Онаниста дали вече са се писали доброволци в борбата със страшния вирОз?