35

Анонимен

преди 2 години

Путин да изтегли войските си от границата на Украйна и да ги разположи в кръгова отбрана на Кремъл, защото генералите вече му поискаха оставката, а после следва арест и каторга с надзирател Навални. Всичко се връща тъпкано !

34

11

преди 2 години

Мбуааххха, тез па островни дoбитъци за кви са мислят?

33

А бе

преди 2 години

До АнонименТе твоите ковчези с убити руснаци пристигат от 8 години, а Путин го бесят/умира сигурно вече десети път според тебе....Тия клишета минаваха през 2014-та,ама после станаха смешни.

32

Ром'с

преди 2 години

Това не е ли наглост или пък не добре оценяване на ситуацията или пък игра..

31

ха-ха

преди 2 години

А подводници в Северно море?

30

Анонимен

преди 2 години

НАТО да остави руснаците да нахлуят , окупацията на Украина ще бъде истинска катастрофа за руснаците. Войната в Чечения е детска игра пред окупирането на територия 6 пъти по-голяма от България.Като започнат да пристигат ковчези с убити руски войници, руското общество ще изтрезнее и ще обеси Путин на стените на Кремъл.

29

Анонимен

преди 2 години

Всичко това е много Пунта Мара. И двете държави имат нужда една от друга.

28

Хохохоооо...

преди 2 години

То и Русия вече не е фактор, затова иска сигурност от НАТО, защото китайци и араби вече напират за кожухчето на Руската БАБА МЕЦА.... и затова Путин си пази гъ"" ца... ХАХАХААА....

27

изцвили...

преди 2 години

...Британската кобила ТРЪС...биха и шута в Москва и тя в ГАЛОП се прибра в Лондон да се жалва пред английската кралица...

26

Анонимен

преди 2 години

Бившата империя Британия вече не е фактор за Русия. Британия е като едно пале, което лае срещу мечка......Само им виж клиповете от Ютюб 'СТОПХАМ' и ще ти стане напълно ясно каква парализирана мечка в действителност е Русия. Бразилските фавели са много по уредени!

25

Анонимен

преди 2 години

Бившата империя Британия вече не е фактор за Русия. Британия е като едно пале, което лае срещу мечка.

24

Жоро Сороса

преди 2 години

Да стоят там ушанките, скоро ще изпукат масово от студ и от короната.

23

Анонимен

преди 2 години

Време е нашата страна да помогне на Украйна, изпращайки военен контингент там!....То барем да имахме такъв контингент, освен Костята четвъртокилометърджията и неговите придворни!:)))))))

22

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е договорил още едно апартаментче в Лондон

21

ха-ха-хи

преди 2 години

тръс...тръс...тръс и после ГАЛОП към Лондон...

20

Да бе да

преди 2 години

А защо не се изтеглят неонацистите от украйнска територия

19

Анонимен

преди 2 години

"Трябва да видим как войските и оборудването, разположени на украинската граница, се преместват другаде", казала Лиз Тръсс. "Сейчас, только шнурки поглажю", отговори Сергей Лавров.

18

амунилен

преди 2 години

Време е нашата страна да помогне на Украйна, изпращайки военен контингент там!

17

Анонимен

преди 2 години

имам чувството, че не знаеш какво е това "Англия" - това е държава, а БКП е партия и няма нищо общо между двете за сравнение, как така ще сравниш държава с партия?... България е прекрасна страна опозорена от БКП, държавната ръковедеща партия от 1944та година. Май някой друг не е наясно с понятията!:))))))

16

ПроСоТо

преди 2 години

Съвсем м/у другото,аз гледах пресконференцията...Сега в това кой какво казал няма да се задълбавал,всеки може да види..Но ми направи впечатление че британката ЧЕТЕШЕ текста си от некаква книжка,а Лавров говореше СВОБОДНО,без да чете каквито и да било "пищови"...Това е много показателно за НИВАТА на двамата!