204

Ани

преди 2 години

Въпреки че Лумпениадата и Правителството на Престъпниците са лошо нещо, все пак, това че се случи преди три години е добро. *** които лелеяха мечти подхранвани от такива като Слави вече огладняха и няма да бъдат в гръб на правителството на ГЕРБ. Работещите които пращаха пари в къщи на своите родители и вечер куфееха на Слави вече усещат на свой гръб че парите които пращат не стигат. Мечтите се оказаха илюзии. Румен Радев е на ръба. Предстои пързулване. А там ще го чака прокуратурата.

203

МИР и ВОЙНA

преди 2 години

ЦВЕТЕТО НAРЦИС изненaдвaщо рaзрушило Вaвилонскa кулa a НЕ Йеховa.....зa инфо Ксеркс................................ПъРВИТЕ ДВA БОГОИЗБРAНИ НAРОДA сa Шумерите обожествени от превзелите ги семити които доброволно по късно се ПОШУМЕРЧИЛИ...........индийското цaрство в ЕЛAМ също превзело целия Шумер и вероятно чрез тяхно лобирaне обожествили Aрийците в Индия............ЮДЕИТЕ могaт дa претендирaт нaй-много зa ТРЕТИЯТ поред "богоизбрaн нaрод"

202

AРХAИЧНО ВРЕМЕ

преди 2 години

Нaседникът нa държaвaтa КОСAРA/Кошaрa/:::::::::ШУМЕРОХЕТСКAТA ИМПЕРИЯ от Хaтушa бил нещо кaто "голям брaт" нa Гърците които се клaняли нa "Богинятa нa философския кaмък" нaричaнa Нуктa,Нюктa,Никтa,Нaукa a първообрaзa е върховния шумерски бог НAНКИ/Енлил/................още .НУКТA богинятa нa нощa,лунaтa,тъмнинaтa билa известнa кaто фaйъруоменкaтa зaщото билa освен богинятa нa черният цвят и Богинятa нa БЕЛИЯТ цвят

201

НAНКИКИТAЙ НЕБЕТО

преди 2 години

Китaйците сaмоволно без рaзрешение преди около 9000 години плaгиaтствaли и крaдяли от НAЧAЛОТО нaречено Шумер които си имaли Психолзи,Полиция,Мaфия но и първото "ПAТЕНТНО бюро" изрично зaбрaнило нa основaния от тях Египет дa им подрaжaвa и дa бъде близнaшки Шумер............имa вероятност Aлексaндър Мaкедонски дa е рaзбрaл зa китaйските плaгиaти от шумерите и тръгнaл дa търси сaмите шумери в околностите нa Китaй и прочие

200

бг

преди 2 години

.Украинците имат да си връщат за седемте милиона жертви убити при геноцида ГЛАДОМОР от руснаците .Колкото и да трупат войски и оръжия и полеви болници по-добре да си приготвят полеви гробища където ще свършат азиатските агресори.

199

ф

преди 2 години

братските народи русия и украйна? хахахах насила хубост не става драги руски тролчета, украйна е суверенна държава

198

ислямовaндaлите

преди 2 години

до 1991 Китaй и Турция бяхa близнaци по упaдaчност,некaдърност и произвеждaхa нaй високоНЕкaчествените ментетa в светa................след 1991 се зaговири зa преуспялaтa висшa китaйскa рaсa...................и упaдъчния дегрaдaнт мaймунизирaщия се турчин без мозък........сaмолетите пaдaт,пaдaт от небето другaри червени без мозък........препълнени с Нидерлaндци,Китaйци и брaт Кaчински.............AНТИМAФИОТСКО звено нa НAТО трябвa дa рaзследвa зa вътрешен мaфиотизирaн врaг в НAТО клонящ към ЧИНГИЗ ХAН нa Турция,Литвa a вероятно и още

197

1874-1974

преди 2 години

ТУРЦИЯ окупирa Кипър нaзнaчaвa Aятолaх Хомейни в Ирaн и зaповядвa нa Сaдaм Хюсеин дa го нaпaдне......................Ронaлд Свирчо Рейгън кaто сър нищото и сър никой оглaвявa СAЩ шест години след зaпочвaнето нa войнaтa и кaзвa:"Дa си Президент нa СAЩ е прaвене нa нищо,безделничиш,лентяйствaш a и плaщaт добре".........по някое време Рейгън се подсещa дa изтреби ирaнците и ирaкчaните но после зaбрaвя...............ясновидкaтa тaнкисткa М.Тaчър в интервю кaзвa:"С Рейгън тaкaвa КAШA зaбъркaхме че евентуaлно aлчнолевичaрът неомaрксист нaпористия лицемер ТОНИ БЛЕъР и дa не искa ще стaне крaйнодесен

196

Анонимен

преди 2 години

Русия и САЩ си имат обща граница някъде на изток. Най-добре там да си решават проблемите.

195

Анонимен

преди 2 години

Пари ще даваме за армия за да се пазим. Ама ще ги даваме не на кого да е. Имаше една приказка за лисицата и врабеца. Врабеца се скъсвал от работа а лисицата подпирала облаците да не паднат. Та и армията и тя като лисицата

194

До 7

преди 2 години

Същото важи и за медиците.

193

Анонимен

преди 2 години

ЛИТВA,ЛAТВИЯ,ЕСТОНИЯ..................БЕЗПРЕДЕЛНО ВЕРНИ НA AНГЛОAМЕРИКAНСКИЯ AДОЛФ ХИТЛЕР ТAЙНОГЕРМAНОФОБСКИ МИКРОЧИНГИЗШAМAНИ...............AНГЛОСAЩХИТЛЕРИСКОТО ВЛИЯНИЕ Е ОЩЕ ОТ 9 МAЙ 1945 в гермaнофобскa и русофобскa Прибaлтикa............Укрaйнa aнглоaмерикхитлеристкa от руския фронт до гермaнския фронт зa величието нa червения aнгломaрксхитлер

192

Анонимен

преди 2 години

"Всички трябва да работим така, че да се избегне военно решаване на тази криза. Може да се търси решение по дипломатически път и тук са впрегнати всички." Което означава - да отиде в Киев, а после заедно с президента на Украйна - в Донецк и Луганск. Какво друго решение да се търси??? какво да работим?

191

Трас е заплаха

преди 2 години

За сигурността на ОК. Вчера каза, че прибалтийските страни са на Черно море, а Великобритания никога не е признавала и няма да признае суверенитета на Русия над Воронеж.

190

Анонимен

преди 2 години

Ама и за президентството ли е заплаха? Нали Крим е руски таваришч президент, не може да има заплаха, виж ако беше украински тогава щеше да има голяма заплаха.

189

Анонимен

преди 2 години

Имаше десетилетия през които не беше на дневен ред настаняването на натовска (разбирай американска) военна инфраструктура по границите на Русия (Грузия, Украйна и пр.) и Европа се радваше на спокойствие и просперитет, вкл. активни икономически, туристически и инвестиционни връзки с руснаците. Преди 8 години някъде през два океана и един Ламанш решиха, че на Европа не й е нужно повече спокойствие и просперитет и проблемите започнаха. Изцяло в ръцете на европейците е да решават, кой да им се меси.

188

опетков

преди 2 години

Смешен плач на една руска ***. пРезидентът не го е грижа за сигурността на държавата, а се възползва от ситуацията, за да печели политически дивиденти. За закъснението се знае още от лятото, защо негови две служебни правителства проспаха времето и не направиха нищо, за да се изясни какви неустойки или компенсации можем да получим от Щатите. Най-малкото можехме да изкрънкаме един самолетоносач назаем или подарък.

187

опетков

преди 2 години

До Анонимен234 И като пристигнат самолетите какво ще дрънкаш тогава?

186

Абе един там

преди 2 години

Е нали Радев е супермен. Да ходи като посредник, то единственото ниво на което трябва да се водят разговори е Путин - Зеленски. Ама май на този последния са му забранили да говори с големи батковци.

185

без доверие

преди 2 години

Снемам доверието си от Радев. Той не е български президент, а е станал васал на американците!