191

А да видим

преди 2 години

Това че бюджетът е инвестиционен е добре. Всъщност Много Добре. Но пилците се броят наесен . . . Втората зима ще е решаваща.

190

Анонимен

преди 2 години

По принцип е прав. Обаче в момента - бизнесът масово е в колапс. Взех да си мисля, че нарочно нищо не правят в енергетиката, за да се нагнети достатътчно обществена непоносомист към ЕС и да ни пързулнат към Евразия към МАсква и ва_тенките.

189

Анонимен

преди 2 години

Имам едно нещо което се наричаиндекс на покупателната способност. Тъкмо почна да го харесвам Василев и вземе, че изръси някаква уникална тъпотия. 1500 евро в Германия повече ли са от 1500 лв в България ?

188

Анонимен

преди 2 години

Г..ербавите ***..чета пак заработват по 5 лв на ден, ама няма да им ае получин връщането на банкянс..кия кра..дец на власт

187

Анонимен

преди 2 години

Кажи го на г- н Васил Велев, великият бизнесмен, който плаща заплати по 600 лв , кара огромен Лексус и реве,че държавата не помагала на бизнеса

186

Начи

преди 2 години

Инвестиционен??? теглиш кредити, да додаваш на държавната администрация х500 лв на месец щото видиш ли били на 1 линия... тва ако е инвестиция, мен по скоро ми понамирисва на предсрочни...

185

аа

преди 2 години

Тези двамата след 3 год. с камъни ще ги гонят си мисля ....

184

Майката си трака

преди 2 години

Кабинет наложен от Американското посолство в комбинация с репресивните методи на ДС! Несъвместима комбинация или ужасен франкенщайн. Уж Америка ще ни оправя, а се сипят лъжи, манипулации, внушения, най-най-лошото анонимни доноси и компромати, прецакващи хора и отрасли. А къде е Демокрацията? Защо лъжи? Очаква се да падне мораториума за тока и народа да изпищи и се почват УЖ скандални разкрития, да отколоняват вниманието! Коя фирма ще вземе поръчките за инфраструктура? Кой ще се облажи отново???

183

aa

преди 2 години

What ????

182

Анонимен

преди 2 години

Да живее ПП и всички около нея! Още малко и ще видите кон боб яде ли? За да поумнее българския народ, качването на цените е много малко! 6 до 8 лева за гориво най-малко 200-300% увеличение на лекарствата за да могат и пенсионерите да поумнеят и спрат с БСП или ГЕРП котировки! Акъла идва само ако удариш някой в джоба! Това е моята сутришна проповед! От всичко по малке НЕ от всичко по много, защото само тогава му идва акъла на Ганнйо!

181

Анонимен

преди 2 години

Да живее ПП и всички около нея! Още малко и ще видите кон боб яде ли? За да поумнее българския народ, качването на цените е много малко! 6 до 8 лева за гориво най-малко 200-300% увеличение на лекарствата за да могат и пенсионерите да поумнеят и спрат с БСП или ГЕРП котировки! Акъла идва само ако удариш някой в джоба! Това е моята сутришна проповед! От всичко по малке НЕ от всичко по много, защото само тогава му идва акъла на ***!

180

Анонимен

преди 2 години

Кой ще поеме отговорността за това нефело правителство. Двамата измамници назначават приятели на огромни заплати нищо друго не правят!. ПП все още е организация... Вземаме едни големи пари и се крием в някое посолство.

179

Анонимен

преди 2 години

Инвестиции в инфраструктура и образование - и кое новото Борисов от сутрин до вечер обикаляше строежите и се хвалише колко е вдигнал заплатите на учителите. Тези новите май влязаха в обувките му, но ще се опитат да забързат нещата. Но как ще се оправят с Матриала, който нито се учи нито работи но иска да цоца на готово..

178

ГОЧО

преди 2 години

ПОЛОВИНАТА ОТ ЗАПЛАТЕНАТА СУМА ПРИ ЗАРЕЖДАНЕ НА КОЛАТА С БЕНЗИН Е ДАНЪЦИ-ДДС И АКЦИЗ.ТОВА Е ВИДНО ОТ КАСОВИЯ БОН ОТ БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА.

177

ГОЧО

преди 2 години

ВАСИЛЕВ, ПИСНА МИ ОТ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ!!!!! КАЖИ МИ КОГА ЩЕ МАХНЕТЕ ТАВАНА НА ПЕНСИИТЕ-ТАКОВА ЧУДО В СВЕТОВНИЯ СВЯТ НЯМА.НАЛАГАТЕ ТАВАН ЗА ТЕЗИ,КОИТО СА СЕ ОСИГУРЯВАЛИ НА МАКС,РЕДОВНО И В РАМКИТЕ НА ЗАКОНА,БЕЗ АНДРЕШКОВСКИ ТЪПОТИИ!!!!! И В СЪЩОТО ВРЕМЕ НИ СРАВНЯВАТЕ С ДРУГИТЕ,КОИТО СА КРИЛИ ДОХОДИ ИЛИ НЕ СА РАБОТИЛИ. МАХАЙТЕ ТАВАНА!!!!! ПЕНСИОНЕРИТЕ С ТАВАН НЕ СА ОСИГУРИТЕЛНИ ФОНДОВЕ- С ПАРИТЕ КОИТО НЕ НИ ДАВАТЕ ПОДДЪРЖАМЕ ПОНЕ ЕДИН ПЕНСИОНЕР С НИСКА ПЕНСИЯ,КОЕТО Е АБСУРД!!!!!

176

Лоло

преди 2 години

Източават кеша на хората чрез супермаркетите.Продават внос на двойни цени.Бойкот и преориентиране на киента към местно био земеделие или малки произаводители ще ги заболи.Викам на един приятел с двор искаш ли да ти пратя семена за домати,вика от две години не садим в кафланта са по левче.Ама покрай левче домата другото го плащаш двойно.

175

До 201

преди 2 години

Имаше Иван, имаше и клиенти. Изчезна Иван, изчезнаха и клиентите. Върнете Ивановците. И не им пречете повече. Стока на тарикати с преференции и големи претенции не купуваме. Приятна вечер.

174

До 200

преди 2 години

Ще ти го кажа просто, щом няма Иванов и на пазара, значи няма клиенти готово да платят цената на продукцията им. Всичко останало е ала-бала! Ако пазара има нужда от Иванов и, ще ги има. Пазара не търпи празни ниши!

173

До 199

преди 2 години

Иван продаваше хубава стока на нормални цени. *** го питай как го е правил бе, човек, няма какво да ми вдигаш гири. Аз казах как смятам, че трябва да станата нещата- и финансово, и законово, и организационно-ако някой иска, да приеме съвета, ако не иска- да не го приема. Щом всички всичко си знаят, да карат все така. Живи и здрави. И без нерви.

172

До 198

преди 2 години

Нали ревеше да спре рекета, сега се оказа, че ревеш за нещо което нито ти се е случило, нито ти пречи защото ти лично дори нямаш желание да правиш тази дейност дори и при липсата на "рекет"! Значи искаш хубави зеленчуци, търси си. Някои да те е вързал или да ти пречи? Някои д сте е задължил да купуваш пластмаса? Не! Ама ти искаш бай Иван да ти продава хубава стока за без пари, но и да дава висока заплата, но така и не успя да кажеш как да стане това?