32

.

преди 2 години

Браво!

31

Анонимен

преди 2 години

Прави ли ви впечатление, че про-путинските *** са се умълчали ... явно е дадена команда отбой.

30

Кукумун

преди 2 години

Не се радвайте, утре и по България може да ги насочи, какво му пречи?

29

хахаха

преди 2 години

Такива агресивни дебели скопци ги церят само евреите ,както ликвидираха ядрената програма на иран

28

Анонимен

преди 2 години

Хаха поредното невярно твърдение защо строи бази близо до Китай. Строи ги там защото, ако краварите решат да ги унищожат с ракети китайците ще го приемат за нападение и ще отговорят защото няма да е ясно за къде са насочени.

27

Анонимен

преди 2 години

северна корея не представлява заплаха за никой, за разлика от сащ.

26

само психопати ли

преди 2 години

коментират?

25

Ха хавия помаЖки ме

преди 2 години

лез получи екзалтация стоейки задКозата и мечтаейки за Yellowstone.

24

Ха-ха

преди 2 години

Малкият Ким големи ракети вади! Току виж некой ден фърлил 1-2 до Фашингтон. Ама ако е е хитър, нема да цели столицата, а Жълтия камък. С един удар-цяла Америка отива, па и земята ще се охлади, да не ни мъчат с тия зелени сделки.

23

ВОЙНИТЕ

преди 2 години

Лъжеца Дюма баща англофила и американфоб няма вина!ВОЙНАТА срещу АНГЛИЯ е започната от ЖУЛ ВЕРН твърдящ че Англия и Германия ще унищожат целият свят с тяхното крадливо еврейче Карл Маркс който няма никакво право да се нарича с думата "комунист" за нещо изцяло ФРЕНСКО НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКО като КОМУНИЗМА!По късно му отговаря Артър Конан IGNATIUS Дойл че са подарили Статуята на Свободата на САЩ и твърди че Франция и Германия по традиция заедно ще унищожат целият свят!Германеца разбрал КЪСНО и Война

22

ФИФА ла ФРАНС 1

преди 2 години

Първият ФРЕНСКИ Папа управлявал след Първият германски Папа около 1001 година на Шехерезада когато Римските Папи обрали и долните *** на западноевропейците защото Исус Христос щял да дойде пак на Земятя!Обрания до шушка западняк чакал,чакал и Оня Горе изобщо не дошъл!1001 година се родила германофобията на ФРАНЦУЗИНА!КРЪСТОНОСНИТЕ походи от 1199 и после са ПЛАТЕНИ с ОГРАБЕНОТО от Папите на "Свещенния Рим" от мизерстващите след туй западноевропейци през 1001 година!

21

село ЗАГОРА староиме

преди 2 години

Туркофобът албанец Георги Кастриоти си наумил да унищожи исляма като бягал на Апенините и САМИЧЪК набирал италиански и от папството КРЪСТОНОСНИ ХРИСТИЯНСКИ ВОЙНИ готови да изтребват турци и ислям!ТУРСКИЯТ ислямски СУЛТАН разбрал и се много ядосал!Събрал гръцките фанариоти и им казал:"Заповядвам Ви да създадете МАКЕДОНЦИТЕ или през БОСФОРА ще докарам всякаква ИРАНОИСЛЯМСКА *** да Ви изтреби!"После създал МОРСКАТА СТОЛИЦА КУРОРТ на албанския ислямо ПИРАТ:АРНАУТ МАМА:АРБАНАСИ във Велико Търново

20

Анонимен

преди 2 години

Тука някакви много заблудени хора пишат като 17.

19

Макла Пикша

преди 2 години

Нали знаете хората, които разполагат с малък инструмент как компенсират? С големи, бързи коли или с огромна заря/пиратки/фойерверки. Когато имаш малка биба се налага да доказваш мъжество чрез алтернативни методи.

18

Аз само да питам

преди 2 години

Аз само да питам днеса дали случайно знае, че КНДР е на другия край на земното кълбо и това какво става там, почти не ни засяга, за разлика от неща, случващи се на наша територия. И в този ред на мисли, бих си позволил да задам въпроса.. Вие смятате ли, че би могло да има и по-подходяща статия, сложена като топ-новина на чело на вашият уебсайт? Питам, защото 98% от читателите Ви смятат, че има такива статии, които вие не публикувате, а са по-важни. От там и хейта към вашата медия. Замислете се.

17

КAДAФИ 888 ХAН

преди 2 години

500 милионa живеят в Евросъюзa зaедно примерно с турските мюсюлмaни нa Ердогaн в Гермaния които зaплaшвaше гермaнците че Турция ще нaпaдне Гермaния в ПРЕВAНТИВНA войнa aко си позволът своеволието дa ЕВРОПЕИЗИРAТ турците живеещи в Гермaния чийто господaр и ШЕФ зa вечни временa е AНКAРA

16

До Aнонимен 14

преди 2 години

Кога последно си виждал бате Ким? Ще се изненадаш как излежда сега ако го видиш. По-малко ББС и Дойче Веле = повече IQ.

15

Eeex...

преди 2 години

Кога ще ги стигнем корейците? Да имаме и ние такива ракети и САЩ и целия свят да се страхува от нас.

14

Анонимен

преди 2 години

Айде, подкараха и Сев. Корея. Почват от далеко и се стига до химически оръжия.

13

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Кимчо има късмет че няма нефт, иначе отдавна щеше да е в Гуантанамо.