13

Анонимен

преди 2 години

Украйна е създадена от Ленин, в нея са включени територии (губернии) с рускоговорящо население. Одеса и други територии по северното Черноморие, след завземане от Османската империя през войните, са заселвани с православни бежанци от Османската империя (сърби и българи), а мюсюлманите оттам са преселвани по споразумения със същата империя на нейна територия. Например мюсюлмани от Крим са заселени в Северна Добруджа.

12

Анонимен

преди 2 години

"кажете ми името на поне един украински княз - нема -- никаде нема - също като македония рожба на сръбския национализъм и коминтерна - сега подкрепяна от краваршингтон защото им е удобна - както и коминтерна"_________________________ Онзи ден, в разговор край камината за Укропия и за СП-2 с Олаф Шолц, байДжо ни в клин ни в ръкав изтърси, че се вълнува от мястото на Западните Балкани в отан и ЕС.

11

Анонимен

преди 2 години

Въобще да не разговаря ,а да нарамва амунициите и с цялата сбирщина там да заминават на първа линия , понеже горят от желание да влязат в битка !

10

Анонимен

преди 2 години

Онзи ден Путин директно ги попита "Французи, европейци, искате ли война с Русия", а те се правят, че не чуват шапшалски продължават да ръсят, че продължаващите дипломатически усилия ще доведат до благоприятно разрешаване на ситуацията около Украйна. Хиляда пъти им казаха, че Русия няма намерение да извършва инвазия в Укропия. Русия иска отан да се изрине зад линията от 1997 г., но тези "политици" се правят на нечули. Нямате време. Ученията на руската ядрена триада започват след 20 дни

9

Анонимен

преди 2 години

Тая не знае къде се намира

8

наблюдател от ООН

преди 2 години

Клюкарки !

7

ха-ха-хи

преди 2 години

...бърборанки...

6

Анонимен

преди 2 години

бедните украинци цяла европа ги издържа вече 15 години, а руснаците пък аха да нахлуват. всеки ден как издържат не знам

5

Анонимен

преди 2 години

За самолетите на Испания и Нидерландия, дислоцирани в БГ ще кажете ли нещо?

4

Анонимен

преди 2 години

Мразя усрайнците. Те не са нацисти а най обикновен престъпенБоклук. Никога уважаващ себе си нацист не би се навел на американските ционисти.

3

Анонимен

преди 2 години

Гафът на Радев не може да се замаже и с 10 серщи с дипломати на Украина.

2

До 3

преди 2 години

Ако беше твоя жена това или сестра как ще реагираш ? Пак ли с натовски опорки ? Замисли се

1

Анонимен

преди 2 години

Посланика на *** и фашисткото и посолство трябва да бъдат изгонени от България заради изгорените живи хора в Одеса и удушената с кабел бременна жена там. Най вече заради унищожения нероден живот желая тоталното унищожение на тази скапана фашизирана държава. Ако имах достъп до оръжие за масово поразяване нито за миг не бих се и замислил а ги бих унищожил