101

Крим не е руски

преди 2 години

русия води класацията по самоубийства..ха.ха.ха Българите сме с Украйна.

100

Путин пак ги изненад

преди 2 години

Путин пак ги изненада! Мдааам, стана ясно за КАКВО е струпал толкова хиляди войки на границата! Ще говори другата седмица в руската ДУМА за признаването на ЛДНР! За такова нещо Запада не му е предвидил санкции!!! Няма да нахлува никъде! Украинската армия е способна сама да се победи )))

99

Анонимен

преди 2 години

Путинската геополитика: на-слабата геополитика в света: Путин успя да скара Русия с всичките си съседи и съюзници, да ни сплоти в Европа против себе си, да очертае път на деградация и бездуховност на руския народ. Така е като допуснеш на власт кому-чекисти.

98

Вместо да се бият

преди 2 години

помежду си руснаци и "украинци", то по-добре е да се съюзят срещу запада и американските престъпници и убийци

97

Не трябва руснаци и

преди 2 години

"украинци" да се бият помежду си и да проливат своята кръв, западняците това чакат и искат - да си направят гаргара и кефа с тях.

96

Иля МУромец

преди 2 години

В СВЯЗИ С НАГЛАЯ ПИАР ПРОПАГАНДА Очен осторожно.. Американские терористи отровили все лидери на СССР в том числе Йосиф Джугашфили,Хрушчев,Брежнев,Юрий Андропов, Черненко и весь екип Горбачев в том числе РАЙКА. ПОтом поставили на власт наркоман Елцин..Сейчас хотят ядерная война внутри в СССР..

95

ARREST JOE BIDEN

преди 2 години

Предупреждавам че американските терористи показно отровиха населението на ПОЛША след 1968 годиан с цел ОМРАЗА КЪМ СССР. Отровените със спец наркотици наши братя още не могат да ги остранят от телата СИ..ПО късно със същата цел бяха показно отровени народите на ЛИТВА<ЛАТВИЯ<ЕСТОНИЯ И БЕЛАРУСИЯ>. Експерти да направят отново спец тестове. Виждат се перфектно десетки хиляди отровени с американски спец наркотици повреме на дирижирани дигитално протести в Минск..

94

ARREST JOE BIDEN

преди 2 години

След окупацията на Украйна / нарко преврат 2014 десетки милиони са жертвите на отравяне с нарочно влагани пси активни спец препарати Десетки милиони са жертви на мръсно пси препрограмиране по телевизии и радио.. Цел омраза към Русия.. ДО 2012 година Украйна бе най процъфтяващата република в Европа.. гарите пълни с влакове. Гражданите въспитани ,усмихнати.. Американските терористи окупирали Украйна отровиха населението .. ДА се аресутват JOE BIDEN and STOLTENBERG . РИСК от ядрена война...

93

Анонимен

преди 2 години

КРАВАРИТЕ ПОМАГАТ ЗА ТЕЗИ САМО"УБИЙСТВА" ПОДАРЯВАИКИ ИМ ОРЪЖИЕ.ТО И ТУК ИМАШЕ ПОДОБЕН СЛУЧАЙ ПРИ ИЗПИТАНИЕ НА НЯКАКЪВ ГРАНАТОМЕТ ЛИ БЕШЕ.ДЕТО ИМ ГРЪМНА ВЪВ РЪЦЕТЕ. ПРОСТО НЕГОДНО.

92

Анонимен

преди 2 години

ПСИХОЛОГИЧЕСКОТО ОРЪЖИЕ НА ПУТИН СЕ ДОКАЗВА ОТНОВО СЛЕД СЛУЧАЯ СЪС ДОНАЛД КУК. ДОБРА РАБОТА г-н ПУТИН.

91

Анонимен

преди 2 години

116 - А къде свърши дезинфектанта?

90

Анонимен

преди 2 години

до 116-калеко не му е леко-А що не споменеш "Трашър" и "Скорпионс" ? те къде са ?

89

Калеко Алеко

преди 2 години

Самоубийства има навсякъде по света, включително и на военни, дори и у нас от време на време се случват, а със сигурност ги има и в Раша, но там тази информация се пази по сурдинка и се съгласува с Кремъл, като всичко случващо се в Матушката на нашенските русофили ... понякога там се самоубиват и цели екипажи, като се случи с Курск, да не говорим за зелените човечета дето за целта ползват бояришник или антифриза на танковете си ... !!!

88

Анонимен

преди 2 години

до 113- когато на Тиквата мазачите измажат на КППто парчето мазилка.те го мажат вече сума ти години.

87

Анонимен

преди 2 години

Абе хора, ние кога ще влезем в Шенген? Извинете че питам, но като си спомня на какви финансови показатели трябваше да отговарям за да влезем в ЕС , а укрите не отговарят на нито един от тях, та не мога да се сдържа да попитам дали пак ще има двойни стандарти? Защото ние отговаряме на всички стандарти от години, а укрите не отговарят на нито един стандарт, но ще правят световна война заради тях.

86

Анонимен

преди 2 години

До 111 Сами от скукаНе ти са разбира какво си написал !

85

Mimi

преди 2 години

Направо се разплаках и макдоналдс и кафе, само весели лисб... и и чернокожи ге... е доброволци липсват...

84

Анонимен

преди 2 години

Притчата от къде е преписана - Шехерезада, братя Грим или от някое ЛГБТ свърталище?

83

Анонимен

преди 2 години

Егати големия ферман изписан за една пропаднала фашизирана държава ! Вие добре ли сте бе ? Нейното унищожение е повече от необходимо

82

Край

преди 2 години

А на Брендо толкова му харесва в Украйна.Тия руснаци ги изкараха бетер ковит 19.Демократичните медии промиват по добре и от Работническо дело.