34

Анонимен

преди 2 години

Просто е, не плащаш здравни, напускаш бг и проблемите приключват, бг ще е мизерщина докато си я прехвърлят от баща на дете и са еднакви всичките

33

Наблюдател

преди 2 години

Сега като прочетох коментарите, някои работи ги разбирам по добре, например: Защо хората са се изнесли в чужбина?

32

Анонимен

преди 2 години

трябва да се цоцат едни пари, парите диктуват всичко.

31

В.

преди 2 години

А защо трябва болниците дата търговски дружества? Нали 45 години се видя че могат и да не са. Поне да ги контролират. Като работят само по скъпи пътеки и не поддържат основни дейности да им отнемат лиценза. И без това са на всеки ъгъл. А парите да отидат към малките общински болници, към държавните болници.

30

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на търговските дружества е,че не си защитават реномето от произволни нападки.

29

Анонимен

преди 2 години

Какво иска да каже Виткова. Че по нейно време си носехме и бинтове,защото в Спешната помощ нямаше.Айде стига.Има толкова публикации от онова време. Пък и другарката Виткова вече е бизнесдама. Ама тя не работи в търговско дружество. Тя има няколко такива. Просто иска да си има пак, но държавата да й поева рисковете.

28

Анонимен

преди 2 години

Ами да го регистрират тогава кой както му падне. И като умре, да не се знае кой е. Голям умник е тоя адвокат. А програмата допуска да регистрираш вид служебен номер,докато дежурният полицай установи самоличността. В това време изследвания може се правят. Просто става хо- бавно.

27

Анонимен

преди 2 години

Ами дайте по-високо заплащане за по-тежките и комплексирани случаи! Напълно нормално е! Може да звучи грубо, но пък е точно - ако отидете за смяна на масло и филтри на автомобила, цената е една, а ако е за основен ремонт на двигателя - съвсем друга! Не се правете на паднали от Марс.

26

Анонимен

преди 2 години

Болниците не ги интересуват пациентите защото не получават пари от тях а от касата, която пък се пълни от всички останали които са здрави. Много сбъркана система.

25

Анонимен

преди 2 години

Тук явно цялата система е объркана и трябва да започне да се ништи от някъде да видим обаче на кой му стиска

24

Анонимен

преди 2 години

Е ми това е върха резил.

23

Анонимен

преди 2 години

12 години ГЕРБ това направи.

22

Анонимен

преди 2 години

Причината за това на хората да се гледа като на парична сума е самият капиталистически обществен строй който ни наложиха. При капитализма болниците са търговски дружества и основна цел е печалбата. Докторите се промениха и беден ли си, гледай си работата. Моли се на Господ да ти даде дни.

21

Вуте

преди 2 години

А защо не спрат да ми удържат от заплатата здравни осигуровки като не съм болен от ковит и не могат да ми подсигурят здравна помощ при нужда? Кога здравните осигуровки ще станат доброволни? Защо плащам здравни осигуровки?

20

Христо Христов

преди 2 години

Европеидните искат ес да ги храни с грантове, ама не харесват правилата му. Не само болниците, а ВСИЧКО трябва да сгане търговско дружество - и училишата и полицията и армията!

19

Христо Христов

преди 2 години

До 19"Който плаща, той поръчва музиката" - 90% от некадърния европеиден матрял чакат на грантове от Брюксел. Какви пари ще искаш?

18

Анонимен

преди 2 години

Държавата ме принуждава да плащам джиповете и почивките им в Банско! И ако съм болен, но нямам ковид, умирам на стълбите. Това е филм на ужасите.

17

Анонимен

преди 2 години

Не случайно възрастните хора не искат да ходят в болници с думите "те там ще му убият, като видят на какви години съм и никой не ти обръща внимание, а само си вземат пътеките". Няма как да има уважение към такива хора.

16

До Христо Хстов

преди 2 години

Който плаща, той поръчва музиката. Ще си искаме здравните обратно и ще плащаме на който изберем. Търсете си адвокати.

15

122

преди 2 години

90% от "лекарите" у БГ нямат квалификацията и на санитар в западна Европа! Такива "лекари" ни "лекуват".... и ние сме длъжни да ги финансираме, щото са много "готини"...