109

sd

преди 2 години

защо въобще руските изчадия са допуснати до олимпиада. олимпийските комитети са корумпирани колкото си искат. нали изхвърлиха руските негодници от всякакви олимпиади? оказа се само на думи.

108

Анонимен

преди 2 години

Американските хазари на война с едно руско дете. Щом до там я докараха значи много им е загоряло под краката.

107

Анонимен

преди 2 години

Нещо ми се мерна семплата думичка Естония! Силно ми вони на провокация, а естонците са способни на това! Странни хора, имали са държава от 1918 до 1938! Били са датски, немски, руски! А този, който е зацапал пробата с Предуктал, е пълен иdioтт! Да беше прочел неласкавите думи на ЕМА за него - понякога води до Паркинсон, до тинитус, до влошаване на координацията! И кой доктор ще даде на 15-годишно дете това нещо! Шито с бели конци от некадърници!

106

Само минавам

преди 2 години

Как е ***? Шегичка путинисти...смях

105

Анонимен

преди 2 години

Шарапова и тя улете за милдронат!

104

Анонимен

преди 2 години

Драмата в Пекин се оказа фалшива..--------------------______&Това в Комсомолская Правда,ли го прочете?

103

Анонимен

преди 2 години

Драмата в Пекин се оказа фалшива. Не стана ясно кой е автор на гнусната провокация, но клюкарката е "Inside the Games". На 10.02.2022 г. само неинформирани шамандури си задават въпроса: Какъв допинг е взела Камила Валиева? Официален представител на МОК каза, че няма допинг и руската фигуристка провежда тренировки и ще се бори за олимписка титла в индивидуалните състезания. Гадовете очерниха едно чисто, талантливо, весело, скромно, невинно и прекрасно, но с желязна воля за победа дете.

102

Остап Бендер

преди 2 години

Да ги спрат за 10 години от всички международни турнири та дано им доиде ума в чугунeнитe yшанки, но на дали...

101

Сандо

преди 2 години

те рашките ще търпят, ще търпят ... и накрая ще изстрият контитнта северна америка и нещата ще кротнат

100

Лицемери

преди 2 години

Как мислите се кара на тур дьо Франс 22дена по 180 км с 50 км в час(всеки ден)Как се бяга 100 м под 10 сек?Как се изтласкват 210 кг в щангите или се играе тенис финал-8 ч...и тнт.С банички и боза ли?

99

AAA

преди 2 години

Англосаксонската помия не взема-тя е момина сълза.

98

Хмх

преди 2 години

Дали не са го давали, защото е набоцкана, да не се тръшне като много други спортисти? Млада надежда е все пак. Бива ли да гушне букета от първия път?

97

Анонимен

преди 2 години

Драма няма! Китай са платили, за да не стане скандал и да се хвърли петно на Олимпиадата! Русия им задлъжня още повече..

96

Анонимен

преди 2 години

В момента руснаците най-малко се дрогират, защото са на прицел.

95

А бе

преди 2 години

До АнонименПреки данни(снимки),че Гришо е опънал Серина няма.Обаче е доказан факт,че почти година го следеше по турнирите и се облизваше като гладна мечка.Тъй че най-вероятно се*кс е имало.Впрочем Григор има опит и с други че*рни,тъй че материалната му база явно е добра!Тия чер*ните са с огромни хралупи,всеки не може да ги задоволи.

94

Анонимен

преди 2 години

Ако още един хванат ,тия ще ги изхвърлят за 50 години.Мисля,че до края на Олимпиадата трудно ще вземат медали.Само гледайте

93

Анонимен

преди 2 години

Преди седмица когато Болшунов спечели ски бягане преди финала не взе знамето на Русия ,а някакъв бял байрак на РОК!Хем играят не по правилата,хем страхливци.

92

Анонимен

преди 2 години

Пак се издъниха руснаците, и дори въобще не ттрябваше да играят , затова и се появяват с името ROC - руски олимпийски комитет , а не като държава Русия

91

Анонимен

преди 2 години

Е па както при формулата има надпревара между шофьори и инженери, така и при олимпиадата има надпревара между спортисти и химици. Тия списъци със забранените субстанции е като ограниченията при колите фъф F1

90

Анонимен

преди 2 години

Навремето една наша дръ глива тенисистка като я спипаха рече че била бременна.И тя беше тогава на 15....