12

т.е. :

преди 2 години

...ще си бъркат по ....

11

Що е маке все е коми

преди 2 години

Тия несретници от "Промяната" наистина изтрещяха ! Какви заседания, какви пет лева !? Докато Просто Кировците се натискат за заседания - президента на Северозападна Македония се среща с противозаконна терористична организация бореща се за отцепването на земи от България ! Два часа след "общото" честване на годишнината на Гоце Делчев в Скопие, една не малка група северозападно македонци оскверниха венцине и българските знамена върху тях ! Ай сектир ! Ще видят Еуропската уния през крив макарон !

10

Смук

преди 2 години

Да вземе някой вече да думне Киро *** и антуража му, че нещата съвсем излизат извън контрол

9

Анонимен

преди 2 години

Не няма да говорят за него,а за битите хора през 1965 година,които искали да си останат Македонци.

8

абе да попитам

преди 2 години

а за Гоце Делчев ше си говорят ли ?

7

Анонимен

преди 2 години

Най голямата грешка ще е да пуснем тези деградати в ЕС.тяхната история се гради само на омраза срещу България.идните поколения никога няма да ни простят най голямото предателство Киро лъжеца и измамника ще си плати

6

Анонимен

преди 2 години

Дървото не се знае кой ще изяде.Има доста настървени срещу нас за дърво.Ако ние посегнем с дърво към МК има сили,които само това чакат.За минути ще бъдат тук.Сам се сети кои сили могат да дойдат до София за Минути и такова дърво ще поемем,че никога в историята не сме го виждали.Ние нямаме абсолютно нищо.Един Батальон не може да направим и испанци дойдоха със самолети да ни пазят.

5

Анонимен

преди 2 години

Само България блокира Македония за ЕС.Логично е нашите да заблуждават ЕС с подобни срещи,за да ни пуснат пари.Иначе ще фалираме.Това е.

4

Анонимен

преди 2 години

РСМ икономика отдавна е ориентирана към Сърбия и бившите Юго републики както и към Гърция(която е най-голям инвеститор).Ние няма какво да предложим на македонците,да не стане така, че фирми от бившето СФРЮ, чрез РСМ да проникнат в нашия слаб пазар и да фалират бг фирми!

3

Анонимен

преди 2 години

За пореден ден чакам правителството поне да отрази кризата с цените и инфлацията. За пореден ден се занимават с рокади по различни етажи на властта, с Македония, с Украйна, с НАТО, и с всичко друго но не и с най-крещящият проблем на нацията!

2

aa1830

преди 2 години

Трима български министри срещу двама македонски, Петков посрещнат от външния министър, а външната министърка поднася цветя заедно с министъра на културата. Ово е реципротитет по северномакедонски. А по бугаротатарски - вето. Хитреят макетата но накрая пак ще изядат дървото.

1

Асан

преди 2 години

Не ми крещете бе :)))