137

До 153

преди 2 години

Като има подпис, който е те 4 , а104 лв на година какво? С Болест на Паркинсон как ще си набери пин кода? Или просто си пишем хейтове по сайтовете?

136

До 160

преди 2 години

Като си толкова умен, не проумя ли,че човекът ива Паркинсон и натиска грешен клавиш. Смартфоните не са толкова добри,че хора с увреждания да могат да ги ползват. Има някои модели с подобрения, но струват майка си и баща си.

135

Анонимен

преди 2 години

Ами те лишават възрастните даже и от възможността да си наемат секретар да ги обслужва защото дигиталната сигурност не го позволява.Това си е чиста утилизация и конфискация на имуществото.

134

Ким сен Ва

преди 2 години

С тая дигитализация един пъпчив тийн с нет и комп може да превземе държава.Или както прави Северна кореа има екипи хакери за кражби на пари и данни с ,които си финансират дупките във военния бюджет.

133

Падаря

преди 2 години

Така с тая дигитализазия ще изчезнат държавите и политиците ,които сега се ползват от дигиталния терор ще си вкарат автогол.Иначе като дойде една вълна при едно слънчево изригване и изтрие цялата информация от дигиталните устройтва и край с всичките койни данни и тнт.Последното такова изригване е от преди век и нещо ,но тогава брокират само телеграфите сега ще блокира цивилизацията.

132

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКъде пък е тази пандемия? Един обикновен грип.

131

Анонимен

преди 2 години

най *** е да ходиш да се буташ по банкови офиси и то по време на пандемия, вместо да се научиш на елементарно банкиране и използване на кредитна карта...

130

Повече пари

преди 2 години

До Браво Реално това можете да правите и в момента ако не в Алианц то в други банки, проблема идва от там, че вече ако искате обслужване в офис ще трябва да плащате повече такси, защото на банката ѝ идва по-скъпо да поддържа офис със служители отколкото един сайт!

129

Браво

преди 2 години

Аз не съм от тази възрастова група, но съм категорично против електронното банкиране. Винаги искам да мога да отида във физически офис на банката и да говоря с жив човек и да подписвам документи на хартия.Затова например банка Алианц ужасно ме разочарова, закривайки и без това малкото си офиси.

128

П.К.

преди 2 години

А, тука, в България, да не е по-добре за бедните, за немощните, за обикновенните хора?Само че, у нас бесните на "промените" изхвърлят зад борда наред, само и само те и патрона им да продължават с всичко друго, но не и с грижите, с болките и с випиющите нужди на обикновенните българи. Очакваме близкия край на тази бясна надпревара на беснеещите с ДОБРОТО, СЪС СЪПРИЧАСТНОТО, С ЧОВЕШКОТО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ХОРАТА.

127

Анонимен

преди 2 години

Добре дошли в Глобалния Електронен Концлагер. Пандемията беше само претекст за въвеждане на Новия световен ред.

126

Анонимен

преди 2 години

Много професии отпадат. Учители, машинописки, програмисти, футболисти и много други ще отпаднат и заменени от роботи.

125

до 7

преди 2 години

Ел. подпис отдавна е между 4-6лв. на година за физически лица. Всеки може да си извади и да не виси по опашки.

124

До 148

преди 2 години

Следващия път като си теглиш пенсията ако на Айше е хванала магията от банкомата еднорог ще излезе, на крилата на буреносен облак ще те понесе и до извора на младостта ще те отведе! В него се изкъпи и от гъбките до него хапни! Страшна вуду магия е туй да знаеш! Един път на хилядолетие хваща, ама ако и дадеш и парите от юргана ще говори с духовете на синята лагуна да ходатайства пред русалките за теб! С 10% ще ти се вдигне шанса магията да хване!

123

До 148

преди 2 години

Да бягаш на врачка да си даваш златото, че му направих черна магия и черни нинджи ще те налазят докато не го развалиш това проклятие при еднооката и еднозъба шаманка Айше! Тъмна прокоба е надвиснала над теб, вуду магия от Шеруудската гора от 20 шамана направена, с око от червей и пръст от змия се разваля, ама са скъпи те да знаеш. Само Айше ги намира, ама за целта картата за пенсията ти и трябва, да може към твоя банкомат да ги насочи!

122

Анонимен

преди 2 години

Кефи ме как всички лапетии, които се цепят тука на тема старост, ще бъдат подигравани по същия начин след 30-40-50 години.

121

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАко знаеш кой е Юнг в психологията, ще знаеш и че се е интересувал и работил върху шаманизма. Но да, сега шаманите са създателите на Гугъл, Фейсбук и т.н., които водят човечеството за ръчичка към изцеление и стахотен комфорт. Същите работят и по доста медицински проекти.

120

Анонимен

преди 2 години

До 108 "Изтегляш парите от банкомат, но там са заредени накъсани и мръсни банкноти..." ИЗВАДЕТЕ СИ БЕЛЕЖКА ОТ БАНКОМАТА И ОТИДЕТЕ В БАНКАТА НА КОЯТО СТЕ КЛИЕНТ ДА ВИ ГИ ЗАМЕНЯТ. СЛУЧВАЛО МИ СЕ Е КОГАТО ПО КАБЕЛАРКИТЕ КОМЕНТИРАХА БАНКНОТИ С ОТКЪСНАТО ЪГЪЛЧЕ. СЛЕД ЗАПОЗНАВАНЕ С ПРОБЛЕМА И ОТКАЗ СЛЕД РЕЗОННО ВЪЗРАЖЕНИЕ ОТ МЕН МИ ПОДМЕНИХА ДВАЙСЕТАЧКАТА - Е ПЛАТИХ ТАКСА 2 ЛВ НО Я СМЕНИХА. СЕГА ИМАТ И ОФИЦИАЛНО ТАКАВА ТАРИФА. А ПО ЗАКОН СА ДЛЪЖНИ ДА ПОДМЕНЯТ ТАКИВА БАНКНОТИ ЗАЩОТО СА ТЪРГОВСКИ БАНКИ.

119

Каракольо

преди 2 години

Испания е на второ място по ниска раждаемост в ЕС , кой е на първо?

118

тука

преди 2 години

няма сумисти