12

Пич

преди 2 години

Да не забравяме най-важното - откакто дойде в Юнайтед отбора е с 13 загуби и отпадна от всички напредвари! Същото се случи и в Юве - преди да отиде бяха години подред шампиони и играеха финали в ШЛ - след него се бореха за 4-то място а в ШЛ до 1/8 финал....Португалския комплексар го интересува само собствената му статистика и рекорди - целия отбор трябва да играе за него и егото му....комплекса от Меси е по-голям от всичко в живота му....

11

Помня го соундърс

преди 2 години

Подтичкваше като кюфте по фланга напред назад без да мисли, хвърляше тъчовете... Бихме ги с 3:1 тогава, а Стоичков ги правеше диви и щастливи, не знаеха къде се намират. Дано доживеем пак да имаме добър национален отбор както през 94'та, но май няма никакъв шанс да се класираме в близкото десетилетие

10

Анонимен

преди 2 години

Идването на Роналдо прецака всичко в МЮ. Направо им е** м***а.

9

До 15

преди 2 години

На Стойчков му се връзваха, защото рядко го правеше, а обикновено го правеше в подходящ момент и беше убедителен. Емо колкото е падал за дузпи, някой хора толкова лицеви опори не са правили през живота си. Емо е по-големият артист от двамата.

8

Анонимен

преди 2 години

Да си броят годините без титла отбора ФА

7

До 4

преди 2 години

Геймалдо не може да стигне Емо Костадинов посмъртно по падане за дузпа. След него, не съм виждал футбалер който да се доближи и на 2/3 от артистизма му! Емо падаше като посечен с гилотина, няма такъв лауреат. :)

6

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

До 9Да, и си има наименование на тази позиция. Таран, но вече никой не я използва. Ням ги вече тараните от рнга на Нистелрой.

5

Тираджията

преди 2 години

Едно време като играехме на асфалта пред блока,винаги имаше един където стоеше на предна позиция до вратаря и чакаше да му се подаде топката.Той нито бягаше нито се връщаше.Само чакаше.Също като Роналдо.

4

Анонимен

преди 2 години

Е то не всички са равни във възможностите си. Както във всяка професия /лекари, учители,щ и прочее/ има на световно ниво, така има и просто можещи, а и такива, които не се справят. Проблем няма. Не може всички да са гении.

3

Анонимен

преди 2 години

4.00 коеф. за вчерашния равен,пак бобра печалба

2

Vlady

преди 2 години

Виновен е, че за толкова години не се научи да маневрира прецизно по терена, да заема позиция и да изчаква топката да дойде и положението да узрее за атака съгласно Щайниц.

1

хехе

преди 2 години

То щото Рони е нобелов лаурета... аххаха... сичките ритнитопковци са кратуняци!!