37

Анонимен

преди 2 години

источна европа са предатели русия ги освободи от фашизма а сега тъгнаха против освободителя си господ ще ви накаже с глад и студ

36

Пеавилно

преди 2 години

Руските орди не са славяни, а някакви неизвестни северно-азиатски запартъци.

35

Military man

преди 2 години

Чехо-словаките помнят руските нашественици. Въпреки подмолната работа на КаГеБешкофцете, Путинягата е отново в ролята на губеща фигура. Да видим и чуем словото на Фигурант-ът оДносно Наци.Сигурността на БеГе. Шоуто наближава.

34

Анонимен

преди 2 години

Не желая на територията на България никакво вмешателство и подкрепа. За това са се борили нашите герои. Ако някой много иска да ни помага и да ни пази - до границата. Тук в родината ми искам ние да сме силни и да се пазим сами!

33

мда

преди 2 години

Има някои народи дето още помнят руския ботуш като настъпи какво се случва ... други много бързо забравяме, а трети, като Орбания, направо си хващат палците на краката пред путин (или по гей-партита, както стана ясно от лайфстайла на един от големите защитници на "семейните ценности").

32

Анонимен

преди 2 години

А Полша и Словени и Унгария НЕ дават!

31

славянин

преди 2 години

Браво на братята словаци! Трябва да последваме техния пример и ние да модернизираме нашите летища за да са удобни за американските ВВС! Ние българите сме славянски народ, също като братския словашки народ! Всъщност, името Словакия (Slovensko, sloven) и съответно словак идва от славянин, тоест славянски народ, като нашия!!!

30

россия

преди 2 години

сами карате русия и да ви отговори със същото пробутвате се на воина с русия вие сте демократи воина не искате а запалвате фитила на воината комара иска да ухапе мечката до смърт много е смешно дали това щеви спаси от руските мишени полша пирибалтиа румъния българия сега и словакия тешко ви и горко жал ми е за народа ви

29

антиджендар

преди 2 години

До 45 АнонименАйсектер беГендарНатовски

28

Анонимен

преди 2 години

И у нас хората които се занимават професионално с путинджилък да се готвят за масови протести против модернизирането на българските летища.

27

да те светна

преди 2 години

До анонимен 40: Империята на злото на 21 век се нарича САЩ и ако свърши както свърши империаята на злото на 20 век СССР ще е най добре! Но аз дълбоко се съмнявам, защото американското зло е най голямото зло съществувало на Земята до сега и се опасявам, че с неговото премахване ще престане да съществува шестата цивилизация обитавала Земята до сега. Това пък може да е добре!

26

Препоръчвам ви!

преди 2 години

Утре да гледате от 22:00 ч. по американскта телевизия Травел ТВ американския документален филм: Нострадамус - ядрен апокалипсис. Така преди всички други ще разберете кога и как ще бъде унищожено злото наричащо се САЩ в ядрен апокалипсис!

25

анонимен

преди 2 години

До 38. Точно историята ни учи ,да сме по-далеч от човешкото зло,наречено руски империализъм.

24

анонимен

преди 2 години

Малко сте русофилчета. Нямате думата.

23

Браво

преди 2 години

Браво Канадци!!! Freedom convoy!!!

22

Анонимен

преди 2 години

След Украйна .Русия ще влезе в България по покана на русофилите.

21

Анонимен

преди 2 години

Тежко им е на русофилето, разбирам ги. Обаче, свиквайте дрогаре! Нема лабаво, както казваше вашият кремълски васал.

20

Анонимен

преди 2 години

И там дългата ръка на Масква плаща на нашистки партийки. Претрепва се от работа товарищ Путин, но няма да го огрее!

19

запознат

преди 2 години

Тези летиша са веч цели за ликвидация в руските ядрени стратегически ракети и всичко в радиус от 200 км. около тези летища ще бъдат радиоактивна зона за 50 години след ядрения удар!

18

Анонимен

преди 2 години

Затова ли дойде при нас някакъв американски съветник? Ще набива канчето на Канадеца?