63

Истината

преди 2 години

Военния контингент е за патрулиране на газопровода. Само там където минава.

62

слугинаж

преди 2 години

е дойдоха некакви от сащ и дръпнаха на пуделчета каишките вън нато

61

Анонимен

преди 2 години

Пак се събират и ще има , констатирахме, трябва и т.н. В общи линии пак нищо ,а че цените всеки ден нагоре не е важно.

60

Анонимен

преди 2 години

Може ли г-н президента да каже пред електората който го избра какви са точно заплахите за националната ни сигурност, или вече му е внушено. Русия си прави учения на нейна територия, САЩ се изнесоха в близост до границите на Русия заради гнилата ябълка Украйна която не е член дзаже на НАТО. Какво правим ние и защо?

59

Да попитам

преди 2 години

Като дойдат янките кога ще започнат да ни омиротворяват с убеднен уран като вьв -сьрбия

58

Хохохоооо...

преди 2 години

КАЗАХ ЛИ ВИ ЧЕ ЯНКИТЕ ЩЕ ДОЙДАТ.... ХАХАХААА..... КАЗАХ ВИ!!!!.... ШЕ ВИДИТЕ ЧЕ И НОВИ БАЗИ ЩЕ ИМ ДАДЕ РУНДЬО...... ТОЙ И мис ПИГИ, ВЕЧЕ ЯКО ШЕ ЗА ВЪРТЯТ ДУПАРИТЕ НА ЗАПАД, НЕМА КЪДЕ ДА ШАВАТ.... ХАХАХААА....

57

иво

преди 2 години

Я ВИШ ТИ ! ИМАЛО ЗАПЛАХА ЗА НАЦ. СИГУРНОСТ ! СЪБУДИ СЕ "СТЪЛБът" НА ОБЩЕСТВОТО ! ХА !

56

Зозо

преди 2 години

Честито на гласувалите за Рундю... Ядете ли кашкавал от 30лв./кг., а? :))))))))))))))))))

55

Анонимен

преди 2 години

Радев, огромното мнозинство от българи все още НЕ ИСКА ВОЙНА!!!! Независимо на/за чия страна сме. Инфлацията ни е предостатъчна!

54

ccurtt

преди 2 години

Вместо да си траят нашите управляващи предизвикват, единствено, насмешка. Те, руснаците, се смеят даже да европейците и американците. Всеки знае, че тръгнат ли никой не може да ги спре. Животът на един американски кораб в Черно море беше 5 мин, сега е по-малко със хиперзвуковата ракета. За 72 часа са приключили с Украйна. И всеки само ще гледа, щото го е страх. Да, и американците, с техните ядрени сили от 70-те. Реалността е, че в момента руснаците имат смазващо превъзходство, това е.

53

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Няма да затварям компютърна си докато не чуя фамозната реч за Наци-сигурността на България лично от устата на Глав-КомандУващият Българската (всенародна) Армия. Голямо ръкоизпляскване ще падне от "детската градина" (така наричат пенЦиите в МО и Ген. Щабът на БГ армията), верни во крове на браЦките СеСеСеРета.

52

ПроСоТо

преди 2 години

"Некои фактори" май клонят към САМОЗАБРАВЯНЕ...2-3 успеха ги карат да изгубят представа за реалността....За сега е жалко,но може да стане фатално и пагубно...

51

Анонимен

преди 2 години

Тези които свикват този съвет ,както и онези които ще присъстват с малки изключения са истинската опасност за националната сигурност .

50

Анонимен

преди 2 години

Тоя па ,само заплахи вижда! Писна ми да виждат всичко друго ,но не и дъното в което ни набутаха! Що не се захванат тия клоуни със сериозна работа ,а не да носят изрезки от вестници на прокурора? Ток,парно,бензин,цените в магазините са безумни,но ще летим до Скопие и най важно е Гешев да го няма !

49

Лоло

преди 2 години

Хем ще праща батальони,хем пък ще свиква съвет че му застрашена сиурността.Логика?Тез батальони няма ли да стрелят,трепят,убиват..

48

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Сига са докарах на прангата кат моя сибирски началник!Улових са в капана на лъжити и измамити дет сам си ги натворих и туй л,айно Кирчу ша *** пувлече и мен в най скоро времи!Не ми устава другу усвен пак да имитиръм дейнуст,да си измислям заплахи,да дигам шум ту с Каскетя,ту с мними кражби от изчегъртани държавни чиновници,част от които и мои лични назначения!Абе с една дума,забърках са кат пили в калчища!Дубре чи Банкянецът и Корна ощи ни съ сещът да бият ръкъ и дъ мъ ушетът с един импийчмънт?!

47

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 46 --- Ленин е казал: "Всяка държава, в която лекарите и учителите получават по-малко от овенните и милиционерите е милитаристична."

46

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Другаре, формулировката е инфилтрирана в прав текст, който не подлежи на никакви тълкувания, от което следва, че НАТО е заплаха за Националната чорапна сигурност. Там е заровено кучето. Не съм очаквал, че простотията и безумието на управляващите ачкопеци могат да имат подобни измерения. Боже, пази БЪЛГАРИЯ!

45

Анонимен

преди 2 години

Вие унищожихте България за 30 години турците не успяха за 500 години така че по големи душмани от самите вас няма

44

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

ОК - ърджънт събитие, но чак на 19 ФевруариЙ. Дано до тогава успеят да оправят словореда на дъ президентското възвание към останалите Варшавци и червени тикви.