7

От бореца

преди 2 години

Всеки истински българин от векове знае какво да прави ако хване турчин с ока алтъни! И да не забравите да благодарите на турския господ, берекет версин.!.

6

Анонимен

преди 2 години

Човекът си ти е носил у дома! Защо му се отнемат и защо се забранява да се пренисат бижута ? Тия закони трябва да се отменят и де се търсят само дрога и оръжие

5

ТРУД!

преди 2 години

Е от 14 февруари за пореден път ще се опитам да се трудя в тази държава,разрешиха ми,не за друго.2 години чаках дръзналата да дръзне!ДСБ,ДБ или там каквито и да са.Никога не са ме интересували какви са,от коя партия са.Искахсамо да се трудя,нищо повече.Е вече и здравето ми не позволява,но ще опитам!Ако пак започнат с регулаторите ще се предам!Закривам фирми,продавам всичко и изчезвам от тази територия!!!Клетва давах навремето да я защитавам,ама ако някой ни нападне!Не осъзнавах,че сме завлядяни!

4

Анонимен

преди 2 години

''ГЕРБ и Караянчева се оплакаха на Мафред Вебер от 'политически репресии' в Кърджали''Той ако знае коя му се оплаква,без да е питал Карадайъ,ще си изхвърли новите килими и ще проходи пеша!!!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Посочете ми в коя държава от ЕС,в която министър председател ще ходи да се обяснява на най-корумпирания прокурор в държавата?Има ли такава?Ми той Гешев е въшлив от пари в Швейцария и по офшорните зони.Защо някой се съмнява изобщо в това?А жена му е шеф на застрахователна компания.Какво да говорим повече?Мутра от всякъде!!!!

2

До 1 от Ямб.цървул

преди 2 години

На какъв език пишеш? Нищо не разбрах.

1

Ямболски цървул

преди 2 години

Хванали 1,а са пуснали 100.