28

Анонимен

преди 2 години

Пп са пътник

27

Анонимен

преди 2 години

А токът на болниците кой ще го плаща? Ще стане като при Бсп. Ще си носим чаршафи от къщи при постъпване в болница. Ит.н.

26

Позор

преди 2 години

Колкото и да се даде за здраве всичко се краде и хората умират пред болници и линейки.....

25

Анонимен

преди 2 години

Ами и аз се опасявам че може пак ще имаме още от старото, след като все още не са пипнали НЗОК! Във всички други институции - реформи, преструктуриране, уволнения, назначения, само в НЗОК - нищо! В една Германия например има един куп държавни здравни каси които се конкурират помежду си, и още толкова частни! Докато и тук не направят нещо подобно, НЗОК ще бъде една финансова черна дупка - и от ЦЕРН може да идват тук учени да я изследват!

24

Българин

преди 2 години

До Велика България! Велика велика, колко да е "велика" ? По-скоро към Нормална България! Само че с Юмрукът на Фелдфебела, Харвардските измамници, чалгата, меките китки и необолшевиките, доста се отдалечаваме от ...нормалността!

23

Анонимен

преди 2 години

Ей, не пипайте здравната каца, Лорер целото котило на едната каца разчитат.

22

Илюминат

преди 2 години

Нашите хора в НЗОК и в здравната система ще захлебат още по-яко;))) Нал се досещате, що отъ болниците изкарват с краката напреже? Оти ний плащаме на единична бройка произведен труп. От болниците напрайми месомелачки. Така претопяваме по-борже населението, чи процесът нящу са забави. Не щат, а *** масово, болгарете и ни пречат да им земем убавата територия;)))

21

Анонимен

преди 2 години

На снимката така съсредоточено гледат да не си раздухат пътечките.

20

Надблюдател

преди 2 години

430 милиона щели да дадат повече от Бюджета? Само че тези пари най-вероятно ще бъдат изядени от повишаване цените на тока, лекарствата и т.н.! Единствената промяна е , че имаме бюджет само до юли! Тия са уникални в демагогията! Явно отсега се готвят за нови избори!

19

Лекар

преди 2 години

Велика България, абе след като станах лекар, започнах да ви презирам. Сега да си мръдна пръста за българин , става само срещу кешовица

18

Лекар

преди 2 години

Докато не направят индивидуални партиди, така ще е

17

Зaпознат

преди 2 години

Подмяната на Продължаваме Пандемията продължава в пълна сила

16

Анонимен

преди 2 години

Махнете статута на болниците като търговски дружества ,ликвидирайте здравната каса ,направете истински реформи , нагли престъпни безотговорници !

15

Анонимен

преди 2 години

Тя годината ще свърши , а ние само бюджети приемаме и корегираме. През това време цените летят в небесата. На всички , които гласуваха за Радев, Кирчо и Кокорчо, Слави-чалгаря честита мизерия и ви пожелавам още дълга време да мизерувате, защото сте наивни да не кажа друга дума, а и си плащайте редовно тока, водата, парното .

14

101

преди 2 години

Дамаджан Чашков?

13

Лоло

преди 2 години

Докога по старому?Отказ за спешен прием в болница=ефективна присъда за бялата престика.Лична отговорност на Бялата престилка и стриктен протокол за спешни случаи.

12

Анонимен

преди 2 години

Бюджета е приемлив, на актуализацията, чакаме да започнат реформите. Най-накрая искаме електронно здравеопазване.

11

R2 до R

преди 2 години

697 12хил лв = 69 712 000лв= 67.7млн.лв.Ама ти явно си от новите умни и красиви и много разбираш обществените финанси.

10

Анонимен

преди 2 години

Реформа ама друг път :) Същата претоплена манджа с грозде. А за нещастниците по касите - тая година няма да има заплати - оставате на мизерните подаяния.

9

Анонимен

преди 2 години

Харем гроб и башибозук ДеПърдяСега реват, че нямало реформа, а вие къде спахте 12 години бе? Кой управлява държавата 12 години? Бай Иван от Долно Нанадолнище или Боко Ханъм? Нали уж по времето на Боко ханъм имало прогрес, европейско развитие и тн., а сега ревете, че едно от най важните неща не било реформирано. Всичкото гроб и дпс страда от остра биполярна шизофрения!