174

до и аз питам

преди 2 години

Всички които са нарушили законите, трябва да се разпитват. Но ти пишеш за 70 милиончета всяка година. Намали малко от милиончетата, защото ще ти припомня нецензурния виц за лъжеца и дължината на краставицата.

173

Да бе!

преди 2 години

До Ти да видиш ! Аз - гербаджия? Само през трупа ти ставам такъв. Къде ти е Еленката сега. Чака де се върне на бял кон, когато другите се изпоизбият. Комунисте???

172

Ти да видиш !

преди 2 години

До Хех!... Още ли не ти е увряла главурата , КОЙ Е ШПИОНИНЪТ НА ЕРДОГАН И КРЕМЪЛ ?Нещо да си чел за САЩ и Баце , защо щатите отсвириха Бацето , за слугинаж към Ердоган и Кремъл ,... мАЙ , А !?Чети бе , не се излагай като неграмотен гербаджия !

171

Анонимен

преди 2 години

Кире, тоз цирк е игран вече след едни избори, бе! Имаше вече "оня списък". Каквото стана с него, такова и с твоя "списък". Тебе ли изкараха на бис?

170

Анонимен

преди 2 години

До Хех!Не знам , но знам само едно , че който се е захванал с Йончева , все го е ОСЪДИЛА , явно много е ПОСЛЕДОВАТЕЛНА , нищо общо с примитивният вожд на герб , та за това ли е реването ви !

169

НАЛЕ

преди 2 години

До До 208.. По-друго си е ''обучението'' на Бойко в Симеоновският ''университет'' , тия от Итън , Харвард и тЪ. нЪ. , пасти да ядат , наЛЕ !?Големи тарикати сме , брееей , с-иганията ще ни преследва до като сме живи !

168

Хех!

преди 2 години

До карачанаков Руската шпионка Иленка Йончева подготвя лично част от коарфишеците и после се спотайва - ни лук яла, ни лук мирисала. Обаче не става за Мата Хари поради неугледна външност. А е искала, искала...

167

как да вярвам

преди 2 години

Кога идва промяната? Изтекоха наши милиарди. Пак лъжа нали бяха 20-тина, кого прикрива ?

166

115

преди 2 години

Дали някой управник ще има смелостта да каже че управлението на България се извършва извън пределите на България, и, че който и да е управник, е просто следващия дошъл да си осигури бъдещето с парите на нас, РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ В БЪЛГАРИЯ!

165

И аз питам !

преди 2 години

До питам. Кога ще разпитват Горанов , Бойко и МенТа , за бонусите от Божков за всяка година по 70 милиончета , И гога Лиляна Павлова ще връща парите за язовира в Перник ?

164

куку

преди 2 години

Не на крака , а на колене трябва

163

питам

преди 2 години

Как са разпитвали Кирито и Ленчето - отделно или двамата заедно като се разпитва семейство.

162

Киро Манделата

преди 2 години

Продължаваме промяната.

161

Анонимен

преди 2 години

Защо е зачертал Прокопи? Нали уж "парите в плик" всеки месец?

160

мак

преди 2 години

Защо съществуват следствени органи, щом прокуратурата опира до "списъка Петков"? Освн това - наскоро т.лупа каза, че сегашните яко ще крадат. Някой попита ли го, кого има предвид и да даде списък с тЕя потенциални крадци, за да се предотврати уйдурмата? Не, а заслужаваше дело за клевета.

159

Какво да кажа освен

преди 2 години

ПРОСТо Киро...

158

ЕЕЕ,

преди 2 години

писна ми от харвардски акъли! Всяко богаташко синче, комунистически наследник, може да се запише там след тест (посилен за всяко трето българче, което се подготви). защото обучението е ПЛАТЕНО. Безплатно (със стипендии) учат само най-талантливите деца на България, такива като учениците на Теодосий Теодосиев. Но нашите харвардци не са от тях.

157

Анонимен

преди 2 години

Маджо Таки и други ..мутри и *** неосъзнати хора какво ме интересува мен или човекът като индивид тези които съществуват само физически за пари. Оправете държавата оправете бърдака съдаден от години насам оправете улицете дупките боклyка ОПРАВЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ НЕ НОРМАЛНО 2020 Заплата 400 лв 2022 г- 710 лв. ? Това го няма никъде даже и в Зимбабве!Цял живот живеем в бедност парична.Много е ласно да се краде в България затово е в това положение затова никой не спазва закони.Кога идва ПРОМЯНАТА?

156

Анонимен

преди 2 години

Кои са тия 19? ДАЙТЕ СПИСЪКА!

155

Анонимен

преди 2 години

Киро прилага методите на Рашков. Звучат фанфари, престъпниците са посочени, остава да се видят доказателствата и кои са им били ортаците.