55

Анонимен

преди 2 години

А сега да кажат министрите колко са велики и как ще има проверка която ще трае 2 години, и как всичко е ок легла има лекари има а ти да видиш те хората просто си умират бе! Това ли ви е промяната, това ли ви е оправията?

54

Анонимен

преди 2 години

Средства и апаратури има. Накупихме ги с пари от касата, но могат да ги ползват само братята и сестрите на докторите и управниците. Търговците в здравеопазването е време да започнат да си плащат за всяка нанесена на гражданите щета! И то здраво да плащат, както е при тези, от които черпят вдъхновение и опит! Иначе - ние ще последваме опита на братята роми.

53

Анонимен

преди 2 години

Защо човешкия живот загуби стойност?Така ли наредиха кукловодите, които ги интересува само територията България, населена от ***-за тях ние сме това.Ето ви война без пушка да гръмне.

52

Анонимен

преди 2 години

А бой кога?

51

бааа го

преди 2 години

Това в днешно време да нямаш коронавирус си е жив зян!

50

Хайл Пфайзер!

преди 2 години

Промяната продължава! Вече не умирате по стълбите, а в линейки и пред регистратурата! Нека ви така, наивници!

49

Румен Владимиров

преди 2 години

Промяна има. Категорично. Към по-лошо. Ако беше Бойко все някой щеше да си излети от поста. При Радев и неговите крадливи харвардци всичко се замита под килима и проблемите се неглижират.

48

Анонимен

преди 2 години

Кога най-после ще обърнат внимание на неработещата здравна система?! Това е пълна подигравка с хората!

47

До Венелин

преди 2 години

Хич не си в час как се прокарва закон, еле пък такъв с толкова тежка промяна, касаеща здравната каса и цялата система, или пък създаването на един лекар колко време отнема, ама ти си говори де

46

Анонимен

преди 2 години

Виолета, моля те запознай се кои са Дейвид Дънинг и Джъстин Крюгер и с какво са известни. Дано ти помогне, успех!

45

Кой знае

преди 2 години

До European Със сигурност можеш да се обзаложиш в едно - че ако Е била ваксинирана, Не е влязла в статистиката.

44

Натовеца

преди 2 години

ужас живеем в африкнакса държава ,това е безумие !Здравната система и лекарите ни са пълно тамбукту!Кой ще поеме вината сега уволнения и обвиниения за това ??

43

До 54

преди 2 години

Не науката, конкретната сметка, реанимиционите легла са цифра която много малко се променя, екипите които ги обслужват също не са много, когато ресурса е разпределен към ковид, намаляват леглата за другите, и когато всички призоваха всеки да се пази за да не се стигне до подобен вариант, ние се мотахме, а ти си функционално неграмотен(демек четеш ама не разбираш прочетеното) и много ти личи

42

Мирето

преди 2 години

Беше гарантирано от старите ни управници, но и новите на Радев са същите.Гарантирано.

41

Анонимен

преди 2 години

За да стане лекар читав му трябват образование и практика, които отнемат поне 10 години. За да стане медицинска сестра читава, също й трябват образование и практика и отново отнема няколко години. Отделно има липса на апаратура, средства и т.н. Но вие добре знаете какво е положението. След като знаете какво е положението, защо се заразявате по 5-10к на ден и не се ваксинирате?

40

Анонимен

преди 2 години

Математиката била проста наука?!?!?!,,,,,,,,,,само турбо-просст балканец от дълбоката прУвинция може да се изцепи по подобен начин.

39

Анонимен

преди 2 години

Малко се ваксинираха, малко се пазят, малки са ресурсите на здравеопазването ни, но на малко хора ги е грижа. Като събереш тези фактори, резултатът е видим в тази статия.

38

Анонимен

преди 2 години

И после питат защо хората им искат оставките на тези убийци ????..... Защо са освободени от наказателна отговорност "лекарите" ????

37

До Валентин

преди 2 години

Ти ако си мислиш че здравната министъра може да създаде легла или намери лекари за ден, жестоко се лъжеш, тая система ще се променя с години, трябва да се променят много закони за да се стигне до нещо положително

36

European

преди 2 години

Да се обзаложим ли, че е влязла в статистика на починали от ковид? Естествено - неваксинирана. Ума ми не го проумява как все още има интелигентни хора, които вярват в тази пландемия. Оказа се, че е доста лесно да се манипулира масата - със страх, измислени данни и пропаганда по медиите.