15

Анонимен

преди 2 години

Леле, тоя народ тука ме изтрепа. Наистина е яко да ходиш на концерти и чувството за кеф и предварителна подготовка е точно това. И не е вярно, че у нас през годините не идваха световни звезди - за късопаметните - Мадона, Депеш мод, Металика, Ди Си, Кайли Миноуг. Друг е въпросът, че сега не можеш да се докопаш без сертификат на концерт.

14

Анонимен

преди 2 години

Пари за глупости не давам.

13

Флейтистка

преди 2 години

Много интересно, как музикантите от духовата секция на симфоничния оркестър ще свирят с маски. Ето за татова си струва да отидеш на концерт по време на пандемия.

12

Иван

преди 2 години

А колко "здравословен" алкохол се изпива по тея концерти не е истина ....

11

.

преди 2 години

И аз обичам концерти, но само симфонични.

10

Алибег Наркомански

преди 2 години

По законите на увеселителният бизнес по правило на такива места добре вървят продажбите на наркотици и набиране на нови клиенти, които не са опитвали и при други обстоятелства не биха дори помислили да опитат.

9

Еко Активист

преди 2 години

Подобни събирания унищожават и замърсяват природата тонове мръсотия и отпадъции се създават. Шума стресира и убива животните, хората увреждат трайно слуха си. Електричеството изхабено допринася и за увреждане на климата с въглеродните емисии и парникови газове. Също на подобни инициативи има висок риск от предаване ХИВ / СПИН между хората.

8

Да АМА Рискове

преди 2 години

Риск от преждевременна смърт поради вирусни инфекции, полово предавани болести и риск от пожар и бедствие при таки струпвания на хора тълпата тръгва да бяга и тъпче до смърт падналите хора.

7

Анонимен

преди 2 години

Няма певци, които да ме заинтригуват. Нека да идват истински световни звезди, които са на върха на популярността си. Поканете Ед Шийрън например, много ще е вълнуващо!

6

АНОНИМЕН

преди 2 години

Последните две години то не бяха концерти, то не бе чудо.

5

Анонимен

преди 2 години

То с тоя ковид, ходенето по концерти ни отпадна. С тия изисквания не може да се докопаш до концерта.

4

Док

преди 2 години

Ама трябва ли да съм ваксиниран за да отида на концерт и кое всъщност помага да живея по-дълго - концерта или ваксината?

3

IMMORTAL

преди 2 години

Аз ходя на блек метъл концерти и направо се чувствам като безсмъртен войн от ада!

2

Пиян залян

преди 2 години

Отдавна концертите съм ги сменил с кръчми ..... Наздраве !

1

ДС милиции

преди 2 години

В България се изтезават хора, какви концерти какъв дълъг живот!