15

кастратор

преди 2 години

Имало едно време сутеньор,който отишълпри една жена и й казал че е загрижен за живота й,и най-добре ще е тя да се съгласи често да я "боцка" с "ваксина"за да "запази живота й".Също казал чеако тя не иска доброволно,пак ще се"грижи за нея".А за да я познават другите и да няма объркване,задълж.да си извади"къс сертификат" коло ханша.Много хора втози свят имат нужда от "грижа". Не гисъдете,те просто нищо друго не могат освен да се боцкат,а и принципно или свремето започва даим харесва.

14

Глух Пор

преди 2 години

"Колко пациенти с COVID-19 приема "Пирогов" по време на III-та и IV-та вълна?"-- С ковид??? И ето как знаят че са с ковид: Протокол от ЕС , на всеки с инсулт, счупен крак, високо кръвно, натравяне....му се пъха първо клечката в носа за безпогрешния тест. Иначе как ще "знаят" че е с ковид ? После идват бонусите по ред. Най тлъстия бонус е ако успеят да му напъхат тръба в гърлото. Така се правят статистики. Вече ги изловиха в ЕС и САЩ, но тук още минава бизнеса.

13

Мечо пух

преди 2 години

Колкото повече, толкова повече. Защото най-много се плаща по кл.пътека. другото е за лапнишарани

12

Анонимен

преди 2 години

От това постоянно провъзнасяне на "всеотдайността" на бг медиците сякаш са хванали Господ за шлифера, се стигна до опорочаване на системата, кражби от касата, фантоми и търговия с човешкото здраве. Самозабравиха се.

11

Анонимен

преди 2 години

Нова са ужасяващо големи цифри. Давате ли си сметка какъв труд и всеотдайност, и професионализъм се изисква!

10

Анонимен

преди 2 години

И нали смениха директора на Пирогов, как отведнъж ,,правдата те възтържествува.,, Май агитацията е за едни пари, които още Дянков обичаше да отклонява от бюджета та НЗОК към други параграфи.

9

Анонимен

преди 2 години

Преди две седмици имаше новина как възрастен човек с инфаркт магически изведнъж се оказва с ковид, във Враца. Болницата отказала да дадето досието на починалия на близките. Колко са магически появилите се случаи на ковид в софийските болници? Вместо да предизвика поголовен одит, новината потъна в забвение.

8

Гледай Канада

преди 2 години

Недей спа!!!

7

До еду

преди 2 години

Изводът е ясен. Граждански съд за пишман глобалистите. Издъниха се некадърниците.

6

еду

преди 2 години

ще го опиша пак че лошо го казах.значи, при 90% смърност на неваксинираните, ако ваксинацията не влияе на смъртността се очаква съотношението в общата популация да е също 90/10 (неваксинирани към вакснирани). Обаче в общата популация далеч повече от 10% са ваксинирани. Какъв е извода?

5

еду

преди 2 години

въпрос към специалистите по ваксиниране тук: може ли да ми обясните как над 90% от починалите са неваксинирани, при положение, че неваксинираните определено са над 10%.ако може без епитети, а с аргументи. Мерси !

4

Анонимен

преди 2 години

Тази безсмислена справка явно идва като оправдание, за изнесената наскоро информация, че Пирогов е на първо място в страната по брой починали в Ковид отделенията си.. Искат да ни кажат, че са се преуморили, пък ние нямаме ваксини и затова хората измират. Никой не иска и да помисли, че може би има нещо в начина на лечение, което да води до това..

3

Иван

преди 2 години

До Политически спецИ как точно ще ги върнеш до 48 часа? Ще ги заплашиш ли нещо, или ще ги отвличаш?

2

Анонимен

преди 2 години

Тези стъкмистики са пак лъжи. Гаспадарите начело с Фаучи си признаха че системата за отчитане на болни от ковид е неверна. Те, които са в центъра на тая измама и корупционна схема, признаха че много от пациентите се пишат болни от ковид, заради премиите които се получават. Влизат в болниците с катастрофи, инфаркти и какво ли не, тестват ги и при положителен (също измама) тест, ги пишат болни от ковид. Това е гориво за престъпната схема която се търкаля вече 2 години.

1

Анонимен

преди 2 години

Не оспорвам бройката. Оспорвам диагнозата. Ще връщате краденото с лихвите.