10

Анонимен

преди 2 години

До ,,Хубаво" ! Да открием бг училища в Турция?!?! От какьв зор?! Ние да не би да сме бьлгари да открием училища тук? Ние с голям зор сме осьществили мечтата си да избягаме от вас ,вие ни говорите за бг училища!Не ще и да чуваме за вас!Пьк и за какво ще ни послужи тоя език,кьде ще го ползваме-да говорим с магарето на село ли?Те,макетата даже не ще да чуват за вас,ние да отваряме училища!!!Пфууу!!

9

Съвет

преди 2 години

Да не забравят и петъчни училища да открият! Защото от Харвард само слаби ученици вадят ! Мнооооого слаби ! И прости !

8

До Анонимен 7

преди 2 години

Не е точно така - не ни искат училищата. Искат парите, които се отпускат за тях. Не всички, разбира се, но някои.Лесно се различават от другите, които са честни и родолюбци.Отварят всяка година по 2-3 нови филиали на едно и също училище, записват де що видят име на българско дете , а на родителите казват, да си плащат месечна такса, щото тези от България не дават пари!?!Не е ли странно, че бройката на училищата и децата извън България само расте? Кой заверява отчетите на неделните училища?

7

Анонимен

преди 2 години

А кой ще им плаща училищата ? Заплюли Родината си ,а искат училища,както и те да ни определят живота тук !

6

Хубаво

преди 2 години

А в Турция няма ли да се открие училище, защото онези с българските паспорти които на всеки избор в Държавата гласуват, те не днаят грам български език? Някои си *** да определя моята съдба, така ли?

5

До 4

преди 2 години

Вие едва ли някога сте го научавали българския. Прочетете си коментара. Смислово неясен. Пълен, кратък член объркани. Горките ви деца. Сигурно и с чуждия език е същото.

4

Анонимен

преди 2 години

Живея в чужбина и ще и никога няма да си дам детето в българско училище. Ако има едно лесно българският да го забравим

3

Анонимен

преди 2 години

Това е чудесно. А може ли и в България да се открият? Няма едно ново построено общинско или държавно училище след 1990 г.

2

Като гледам

преди 2 години

текста да разбирам ли мисире, че Канарските острови не са Испания?? Неграмотници

1

Али Ръза

преди 2 години

даааа, 15 000 000 са си 15 милки