27

крите рий

преди 2 години

На новите кандидати за членове на ВСС, трябва да се задава въпрос: Биха ли гласвали за предсрочното прекратяване мнандата на главния прокурор! Има ли нормални в тая държава?

26

СП

преди 2 години

Значи новите ще назначават съдии и прокурори в нов ВСС след въпрос към кандидатете: Ще гласувате ли за махането на Гешев???? Егати независимата съдебна система, егати разделението на властите....егати поДмяната. Честито българи, докато се събудите и видите лъжите на киро-кокорестите, те вече ще са обрулили и продали България, натоварили и внуците ви с непосилни заеми, продали род, история, култура и език на РСМ....и забегнали в Канада, Израел и т.н.

25

toti

преди 2 години

Нещастници кой е изпълнителната власт,чие е власта по конституция- НА НАРОДА,,ЯСНО''и не се напъвалте а си събирайте багажа и НАРОДА ВИ ПОКАЗА ЧЕРВЕН КАРТОН !!! Ако не КОЙ ПРОТИВ НАРОДА Е ПРЕДАТЕЛ !!!

24

Леле, голямо туткане

преди 2 години

... бе викнете едно Ветеринарче, ще им резне мандаците за Нула време, и Боковите, иГешефте...

23

пияница мистик

преди 2 години

"Част от сигналите, поне това, което се твърди от хората, подали сигналите, предполага насочване и към прокуратурата. Но пак подчертавам - това са твърдения на самите податели. Дали тези твърдения са достоверни, това трябва да се провери" === Ахахахахахахахахахаха :))) Тоест: - ЕДНА ЖЕНА КАЗА... :))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 2 години

До Само харвард....Канадеца ли..?

21

1

преди 2 години

"Част от сигналите, поне това, което се твърди от хората, подали сигналите, предполага насочване и към прокуратурата. Но пак подчертавам - това са твърдения на самите податели. Дали тези твърдения са достоверни, това трябва да се провери"А трябва да го провери Чашков.Ще почакаме да изтрезнее...няколко петилетки

20

Иван

преди 2 години

Този го гледах по днес по Нова. На всеки по- сериозен въпрос на водещия клинчи, увърта, казва някакви полуистини - полулъжи. Какво да направи човечецът - така са му казали да говори министъра , премиерът, Радев и Рашков. Пази си хляба.

19

Анонимен

преди 2 години

Ако документи подписани с личен подпис и подпечатан с печати,издавани от Държавни Институции,от Банки,От Общини,От Държавни и частни фирми,то кое ще да е доказателства?В много от протоколите на Следователите,Прокурорите, Вещите лица и дори в решенията наСъдии по дела,свързани с корупция в големи мащаби има откровени правни абсурди(пряко доказателствата представени от страните)А някои от делата с процедурни "хватки"са"забатачвани"докато преминат давностните срокове,което прави системата абсурдна

18

Анонимен

преди 2 години

Ако документи подписани с личен подпис и подпечатан с печати,издавани от Държавни Институции,от Банки,От Общини,От Държавни и частни фирми,то кое ще да е доказателства?В много от протоколите на Следователите,Прокурорите, Вещите лица и дори в решенията наСъдии по дела,свързани с корупция в големи мащаби има откровени правни абсурди(пряко доказателствата представени от страните)А някои от делата с процедурни "хеатки"са"забатачвани"докато преминат давностните срокове,което прави системата абсурдна

17

Анонимен

преди 2 години

Хората нямат доверие в този ВСС и Глав прокурор! Това са фактите!

16

Зайо Байо

преди 2 години

"Но пак подчертавам - това са твърдения на самите податели. Дали тези твърдения са достоверни, това трябва да се провери"Ето поради това е политическа вендета, защото ясно си казвате че са просто сигнали по които няма доказателства. И после пак ВСС ще ви е крив!

15

Само харвард

преди 2 години

Имам голямо доверие в кирчо

14

брей ,бре !?

преди 2 години

До Киро Харварда... Като Баце , назначаваше все чужди хора , нито един ''свой'' , наЛЕ !Алооо , ами от калинките на герб ли да назначи ???

13

Анонимен

преди 2 години

Шумкарски приказки, до сега не излезе нито едно реално доказателство за нищо! Рашковци, Радевци, Ниновици и прочие не представиха нито едно, поне едно, мижаво доказателство! Шимкария до шия а балъците се нагълтаха отново с червена тиня!

12

Да питам за един

преди 2 години

приятел, само срещу този ли прокурор или срещу всеки неудобен?

11

Киро Харварда

преди 2 години

За овладяване на държавата е важно да сложим наши хора!

10

За лобопитните

преди 2 години

Пуска(заповеди) масово СРС-та, това прави Гешев - законни и незаконни, над 300 000 броя!Сталин би му завидял!

9

MaйMyнaтa

преди 2 години

Гонете го вече тоя Гешев, и да се прибира Чepeпa, че на eднoклeтъчнитe им се трият билетчета, и искат да эалагат на еврофутбол на смешни коефициенти!!

8

иван

преди 2 години

опг-то подсилено с гешев и цацаров е очевидно в атака... няма нищо по забавно от стенанията им и то по техните телевизии...излизат , пеят един и същи нелеп текст и гледат уплашено...