50

Сърцераздирателно

преди 2 години

Покъртен и трогнат от тая новина и постъпка на Мъск та това е идола и мечтата на всички млади неграмотни предприемачи с богати родители и събиращи пари от разните бизнес инкубатори за стартъпеерски фирми. Рев и сълзи от умиление колко малки млади бизнесменчета ще надъхват влюбено и ентусиазирано да искат да вървят по стъпките на идола си Мъск.

49

Анонимен

преди 2 години

Излишно замърсяване на Вселената с ***.

48

Урко

преди 2 години

Колко излишни пари се хвърлят за глупости! От 60-те години до сега какво постигна космонавтиката? Време е да се съсредоточим в опазване на единствения дом който имаме-земята,всичко останало е в сверата на фантастиката!

47

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПърво нямаше да има такива спътници ако нямаха двойно предназначение. Второ точно това е номера. Няколко хиляди така че унищожаването на на 100на не е голяма загуба.Дори не му трябват и парите от доставка на интернет. Кой ще плати цена 70 долара за 40 , реално 30 мегабита/сек като за същите пари има 100Мв наземна. Само на село.

46

Анонимен

преди 2 години

Защо няма новината , че 40 сателита на Мъск за унищожени от "магнитна буря" ? Той е назад с милиарди. Мъка . Тая "магнитна буря" се е появила след като американски генерал е казал , че спътниците на Мъск може да се използват за военни цели

45

Анонимен

преди 2 години

"докато се блъска обратно в дебелата атмосфера на Земята " Не знам за Мъск но наистина трябва да внимаваме какво четем. Скоро трябва да се изучава неграмотността на журналистите в час по български език.

44

нова физика

преди 2 години

След тези писания трябва да се въведе нова мярка за електричество-литри! Например къща с 5квт инсталирана мощност, се казва че гори 1литър ток на час, ако е кола може да е в километри, напр: 6 литра ток на час

43

Покъртителна новина.

преди 2 години

....чувствам се покъртен!

42

Анонимен

преди 2 години

Вероятно някое извънземно седи на предната седалка,върти волана и вика бррр-ррр и си умира от смях,а още по-вероятно да са гръмнали батериите,защото те правят тъй,като останат празни няколко дни

41

Анонимен

преди 2 години

"Към понеделник роудстърът се намираше на около 234 милиона мили от Земята и на около 200 милиона мили от Марс">>>>>>>>>>>*** 100 пъти съм ти казвал, научи се да конвертираш милите в километри когато преписваш американски статии без да посочваш източника. В Европа използваме метричнат система. Питай някоя кака в ре-да-кцията да ти обясни какво е това.

40

Анонимен

преди 2 години

"Има 22% шанс колата да удари обратно Земята"____________Доста голям шанс да се случи поредната изцепка на южноафриканския некадърник. Ако ще удари земята дано да му падне на кратуната за да не пострадат нормалните хора.

39

гост

преди 2 години

1. "бил унищожен от някои метеороиДи"Да не би авторката да е искала да каже хемороиди?2. "и е завършил около 2,6 обиколки около слънцето, предимно Чрез празен вакуум"Ех, другарке журналистке, май вакуумът е между ушите ти...3. Не ми се чете повече! Много правописни и стилистични грешки. Тази статия е под всякаква критика!

38

Анонимен

преди 2 години

Ако е България се създаде партия на всички ***, дето вярват във врачки и магии, и пият белина, и четат езотерика до откат примесена с псевдопатриотизъм и русофилство, то тя ще спечели изборите с абсолютно мнозинство.

37

Хорейшио

преди 2 години

Старман беше гениален начин да се скрие убийство. Нахлузваш един скафандър на тялото и го пускаш в Космоса.

36

професор от БАН

преди 2 години

Тоз Илон се превърна в космически баклукчия, първо изсрелва съвсем ненужен oтпадък - колата си, а току що пристигна новината че 40 (четиридесет) спътника от серията старлинк са били унищожени от геомагнитна буря. Скоро в околоземна орбита ще кръжи по вече космически oтпадък на Мъск, отколкото от всички останали взети заедно.

35

Анонимен

преди 2 години

Трябва да внимаваме какво четем.

34

Аззз

преди 2 години

Как ще се разбие нещо в Слънцето, вие чувате ли се какви ги говорите

33

ъъъъ

преди 2 години

Тази Тесла не е на Мъск, а е открадната от един от двамата инженери-основатели на Тесла, която Мъск краде от тях с подставени лица. Ама поне пудели си има Илончо, да му чистят обувките с език...

32

Анонимен

преди 2 години

И това ако не е простотия, не е ясно какво е. Парите размазват мозъците на притежателите си. Космически ***, пфу.

31

бай Киро текезесаря

преди 2 години

АКо тоя Мъск беше чакал да му излезе вноската в Мототехника като мене, нямаше да си хвърля колите наляво и надясно. Моята жигула си е в гаража и не давам на никой да я бара. 10 години съм чакал за нея.