24

Хаха

преди 2 години

До Чоко Скоро, скоро. Потърси видео какво става по пътищата в Нидерландия. И не само там.

23

Женерал

преди 2 години

Крайно време е да ни повикат да изхвърлим боккклука.

22

Алекс

преди 2 години

Айде,вече не само в Отава.Нещата стават сериозни.

21

Анонимен

преди 2 години

Трюдо е на химическо чистене. Целият е овъртян в кафяво, не могат да го почистят.

20

Анонимен

преди 2 години

Абе, къде е Трюдо? Докога ще се крие? Вече трябваше да е оздравял от ковида, който си измисли. Да не се окаже уникален медицински случай - 2-месечен омикрон :))))

19

Чоко

преди 2 години

Кога и в Европа ? Може би след като анулират милиони сертификати на хора без бустер ? Очаквам.

18

Къ

преди 2 години

Верно ли, тоз трюдото не се вакснал, няал зелен сертификат и тиражиите го турнали под карантина безсрочно...)))

17

Тираджията

преди 2 години

Вчера Белгия отмени зеления сертификат защото се уплаши от организирания за 14.02 конвой който ще блокира Брюксел. Нова Зеландия е и тя под блокада.

16

до хм 17

преди 2 години

То проблема с пландемията като "съвременната" им наука и медицина. Третират се симптомите, а нищо срещу причинителя. Случайност?

15

Съпротивата

преди 2 години

Още сте в миналото...Това са стари новини... Новината от преди часове е че премиерът на Албърта сваля всички ограничения включително маските и зеления сертификат. По-рано премиерът на Кебек също обяви облекчаване на мерките до 15 март. Либералното недоразумение Трюдо се провали и в момента няма нито подкрепата на народа нито на парламента където има само 30%.А в новата благотворителна сметка за 3 дни са събрани 7 000 000$. Това показва подкрепата на хората към конвоя на свободата.

14

Хм

преди 2 години

То хубаво протестират и най-вероятно ще постигнат успех,макар и непълен,обаче най-важното няма да излезе наяве-КОЙ и ЗАЩО предизвика Пандемията!Всъщност,то се знае,но дали ще дойде до масовото съзнание....А без да се разбере проблема няма трайно решение.

13

Анонимен

преди 2 години

Да живее Конфедерацията!

12

Анонимен

преди 2 години

Пейте за Победата и прескочете бариерата на границата, нека напред ви води Свободата! Пратете чичо Джо - при Трюдо!

11

Анонимен

преди 2 години

Тия се стрелят в краката като за последно.

10

Анонимен

преди 2 години

Трафикът се пренасочва през друг контролен пункт на 109 км оттам, но цената на стоките се вдига.

9

Asd

преди 2 години

Да дойдат да живеят в България. Тук и без това се засилва липсата на работна ръка. Абе народа измря, ама това е друга тема.

8

Анонимен

преди 2 години

До noFreeman Опитват да спрат блокадите, защото реално повечето внос на стоки в Канада е спрян. Съответно протестите стават направо натиск за празни магазини и за храна, хората съвсем да полудеят и да искат да се спре мъката. От това го е страх Трюдо- мирната блокада не позволява да я разчисти със сила, а народът все повече се настървява срещу правителството, че се е о...рало с мерките и не може да контролира ситуацията. Ваксинирани вече масово са с протеста. И на тях им е писнало.

7

Анонимен

преди 2 години

А 6aй гaHчy пак спи и po6yва на жaлкия фигурант и шaйкaта му!!!

6

хаха

преди 2 години

Протестите не са за махане на задължителната ваксинация на шофьори, а за отмяна на ВСИЧКИ ковид мерки в цялата страна. Саскачетуан е първата им провинция, която вчера официално обяви, че маха всички мерки. В Албърта опитаха да извъртят само със задължителната ваксина и протестите продължават. Торонто и Квебек също са с протести. Военните са дали изявление, че няма да помагат на полицията и напомнят на Трюдо баща му кога ги е викал през 1970 и какво е станало. Такива ми ти неща...

5

noFreeman

преди 2 години

защо трябва да ги спира да блокират... това е втора точка след инжекциите, изкуствен глад и военно положение... хаос и отпадане на конституцията... Трюдо и останалите ще се възползват от ситуацията... Тези хора нямат път назад, знаят че ще бъдат или съдени или убити и затова ще направят всичко възможно да създадат хаос!!!