118

Име

преди 2 години

При прането на пари, тези неща се случват.

117

се тая

преди 2 години

Лекар под ръка с дъщеря си по баловете. Тая през цялото време е прикривала престъпленията. Ченгетата не са знаели, нали? Ехххх...Хамерика!

116

Траян

преди 2 години

А нашите " плеймейтки " какви са....Телевизиите и вестниците ги величаят всеки ден. Горките ни дечица.... Гледат и мечтаят да станат такива. 90 процента от чалгарките какви са....а са кумири на децата. Бог да ни е на помощ.

115

Анонимен

преди 2 години

ако беше другаря Сталин или чичо Адолф да управляват щатите нямаха да имат тези време за оргии щеше да работят по 20 часови смени в заводите.......Парите и свободното време развращават. Хората трябва да нямат и да са заети постоянно ангажирани за да не мислят глупости.... я питайте Ким има ли при него такива работи... може би само той си ги позволява

114

Коментатор

преди 2 години

Хю и докторът са били любовници.

113

'

преди 2 години

А това не е ли списание където "моделите" вадят п..ата и ц..ите и ги снимат за да мое си праат злобарки на тех всекви извратеняци , много изненадващо че в имението са се навъртали стари перверзници и е имало оргии и наркотици , човек очаква да се прожектират детски филми. Дртата мумия е пече в ада в момента , а тези истории а са истина а не.

112

Ееех

преди 2 години

ГОРКИЧКИТЕ - Имало оргии и богаташи - Колко мъка имало на този свят еееййй !

111

Бг Плеймейтка

преди 2 години

" но отхвърлени на прослушванията в имението, са били настанявани в различни имоти в Бевърли Хилс, където реалността се оказала доста по-сурова... " - Сурова / сурова - Колкода е сурова , като за Беверли Хилс - Сурова ще е като не са били в Люлин и на околовръската !!

110

Анонимен

преди 2 години

До ха-ха-ха - Тази ще е била неква *** !

109

Анонимен

преди 2 години

Това било , онова било , те нашите Поамериканчени плей-какви бяха там , затова зор за безвидов режим за Щатите , да ама закъснели да се наредят на опашката !

108

Анонимен

преди 2 години

Дреме му на Хюто на Хефнера - Ял , пил , не знае колко пари има , та тия четири работи де - Докато е бил жив не сте могли "гък " да му кажете , вътрял ги е всички на ...... ( малкия си пръст де ) , сега сте се сетили да го описвате - "Описан грях - НЕ е грях ,," - библейска мъдрост !

107

Шок и Ожас

преди 2 години

Значи най са шокирах като четох че милата и невинна Сагинор, авторка на тая "сензационна книга" все невинна излиза от всички описани от нея ситуации... тя милата дори лимонада отказвала на тия насилници дето купонясвали в имението ... и как се трогнала от хомосексуалната любов межди Хеф и баща и... и как винаги била наблизо да види и подслуша, ама никога достатъчно близо да помогне ... И как чааак сега се сетила че книга с пикантериите в Имението Плейбой може да и докара някой друг долар. Бравус

106

Анонимен

преди 2 години

На тази тема - Живота на Хю Хефнер има много пари да се спечелят от публикации на изпаднали финансово журналисти !

105

agent

преди 2 години

Каква изненада..

104

ккк

преди 2 години

Шокиращо разкритие, агенциите за модели спят с моделите. УАУ.

103

Анонимен

преди 2 години

Да са живи и здрави всички хора, а престъпниците и насилниците в затвора!

102

Анонимен

преди 2 години

До а не бе Те ако са искали доброволно, нямало е да се налага да ги упояват, явно не е доброволно и е чрез измама и насилие, та чак и кърви е имало.

101

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Вижте имената на най различни участници и не се чудете....Еврейска сага

100

@

преди 2 години

Да разбирам следното, дете разочаровано от това, че баща й е изоставил семейната къща и се е настанил в мечтата на всеки мъж, имението Плейбой е обвиняван, че отишъл там защото бил влюбен в Хеф, а не в плеймейтките там и видиш ли по именията взимали наркотици и било много лошо. Брей, каква книга само. И удобно изчакаха Хеф да умре за да няма кой да им съдере задниците по съдилищата :)

99

И там ли е така бе?

преди 2 години

А пък аз си мислех, че само нашите плеймейтки се занимават с проституция