7

Към 7

преди 2 години

ще сменя памперси и пoдлоги, а отрочетата му ще са в картофената нива. Нейковата "математика"- изчисление веднъж по ПИ, втория път по 3.14, за такива като него температурата е различна, защото-веднъж Келвин- 0 градуса, а друг път минус 273 градуса. О...о, каква огромна разлика.Тоя и него подобни- сътворителите на държавната пирамида пенсионна система.Мярка за изчисление-*** ***.

6

Пак ли

преди 2 години

виждат очите ми тоя балкански шарлатанин. Той и него подобни уж не знае, че му построих държава с 12/дванадесет/ часа работен ден, че и повече от ревящите ширини. С две професии. Със социален статус , ПО ВЕДОМОСТ, а не в плик, с длъжност на конкурсни начала, с квалификация по специалността-място в Олимпийския отбор. Аман от престъпници във всички времена, сътворили пенсионната ни система като ЧИТАЛИЩНИ самодейци. НОИ-вън от системата. Тоя тарикат и шмекер на международната борса на труда ще

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.3. В началото и средата на 90-те години този червен кхмер защитаваше проф.Петков, който хич не беше червен, и се редуваха с К.Тренчев да правят протести. Сетне времето на протестите отмина и сегашният лидер на КНСБ отдавна е верен поддръжник на ББ. И.Нейков е стар, много стар профсъюзен деятел и отвреме навреме медиите и сайтовете го викат за профсъвет.

4

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми бг пощи спрете да пращате дължими суми на имеилите хората наближило е да ви съдим

3

и те така

преди 2 години

с две думи бюджет 22 НЯМА . който оцелее .

2

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли омръзна муцуната на този червния кхмер... Докога с неговите глупости? Помним какви глупости натвори 96-та. Пууууу, аман!!!!

1

Щирлиц

преди 2 години

Нас червеното знаме роди ни....Много сте,край нямате,ей..