7

Анонимен

преди 2 години

дано се излекува детето !

6

Ужасна е тази болест

преди 2 години

Майка ми навремето я хвана рака на гърдата и я довърши за точно 2 месеца, а и медицината тогава не беше толкова напреднала. Почина на 45 г. през 86-та година. Много млада! После на едната ми сестра също й откриха рак на гърдата, но тя се излекувала. Сега и втората ми сестра са я диагностицирали със същия рак, на 48 г. е....това нещо е наследствено явно, и е някакъв ужас! Дано Бог да им помага!

5

Анонимен

преди 2 години

ДАНО да има късмет детето!!!!!!!

4

Анонимен

преди 2 години

Човек има ли си дни, си живее...моят баща беше на 66 г., когато му бяха открили рак на дебелото черво в последен стадий. Четири операции му бяха направили, ама го спасиха, и сега е на 83 г. и се чувства отлично. Лекарите бяха казали, че това е чудо за тази болест и то в последен стадий. Даже само на две химиотерапии отиде, без лъче. Ама Божа работа! Дано момичето се оправи!

3

Анонимен

преди 2 години

Спомням си навремето в селото на моите родители имаше една учителка от Бургас, която по разпределение преподаваше тук. Синът й беше 17-годишен и се разчу, че е раково болен. Моята Баба и даде някаква билка , която да пие синът й, ама за жалост не помогна, почина....а в онези години с тази диагноза си се броиш пътник.

2

Анонимен

преди 2 години

Дай Боже здраве на момичето.

1

Анонимен

преди 2 години

Дано оздравее момичето, но мека не се прекалява с медойните изяви