9

Анонимен

преди 2 години

Атанасе,фолклора ни е прекрасен и на него се играят /танцуват/ хора и ръченици които зареждат душата и тялото само с положителни емоции и здраве.Като не ти допада мятай си пошлите гюбеци и не коментирай неща които са далеч от душата.

8

Атанас Велмазов

преди 2 години

Стромае е хероинов наркоман, тежък при това, а родния фолклор е супер досадна и мъчителна музика, нито може да се танцува на нея , нито има нормална мелодия, нито нищо...едно апатично и измъчено виене само...няма нормален човек на който да му харесва, ЗАКРИВАЙ !

7

Anonim0en

преди 2 години

Както казах по селска музика от българския фолклор няма по целия свят. Добре, че са българските композитори, завършили на Запад, да го обработват, че да му придадат европейски звучене. Иначе автентичния фолклор си е страшно елементарен

6

Анонимен

преди 2 години

Българският фолклор е уникален. Радвам се, че толкова много западни изпълнители го откриват и го използват. Поне така знаем, че няма да изчезне заедно с нас. Защото както се вижда от коментарите по-долу, българите не се интересуват от фолклора си. А Петрунко има страхотна версия на Stanga. Много е зареждаща. Също и Violin song на Monoir с Гано ле. Прекрасни композиции, които с радост да слушаш. Също и Burning time на The Khans. Същи и Deep zone с Gimme love и Няма не.

5

Анонимен

преди 2 години

Селския фолклор си намери място в песен на някъв наркоман. *** новината. Вие фолклора за изкуство ли го имате? Щото по селска музика от българския фолклор на тази земя не съществува

4

11

преди 2 години

Световната суперзвезда стромае не съм я чувал, ама и "флоклор" не знам кво е.

3

Флоклор

преди 2 години

Нова българска дума Флоклор

2

:)

преди 2 години

"Самият певец направи бърнаут 2015 г. ..."Да се чете: "2015 коката му дойде много и трябваше малко почивка.."

1

Анонимен

преди 2 години

Песен със заглавие "Адът", изпълнявана от цветнокож, е много подходяща за българско участие.