14

Анонимен

преди 2 години

Човешката алчност плюс пълното беззаконие води до това което виждаме.

13

който и да

преди 2 години

дойде на власт, арогантно-просташкия манталитет на Андрешковците няма да се промени. Освен ако не започнат да ги бият през ръцете с ръжена. Разбирай освен с финансови реципрочни на вредата глоби или лишаване от свобода. 2ма като вкарат, другите самио ще се успокоят. Ама няма кой

12

Анонимен

преди 2 години

Няма задоволяване чоевешката алчност..

11

Анонимен

преди 2 години

Тия бяха крали много и накрая съда ги освободи )

10

Анонимен

преди 2 години

Баневи са от куфарните милионери на БСП=БКП,спонсори на партията майка.Недосегаеми са за криво'съдебната ни система.А сега още повече след като майка им я върнаха във властта чалгарите и кокорчовците.

9

Анонимен

преди 2 години

Тва трябва да си сериозно психично болен за да отидеш на почивка там.Собствениците приличат на мексикански главорези.Наемателите няма смисъл да ги коментирам - с по няколко дела бивши затворници,може би и бъдещи.

8

Анонимен

преди 2 години

Чесно казано къмпингите ни са станали доста зле. Сбирщина от стари прогнили караванки и паланки нахвърляни с найлони и сковани дъски, тип катун, съчетани по "невероятен" начин с хотелчета в най-различни размери, цветове и архитектури, изникнали по всеки свободен метър в близост до плажа и на самия плаж. Поне по наблюденията ми от южното черноморие, всички са такива. Да не говорим, че са пренаселени с народ, защото нали трябва да кажеш, че си бил на "къмпинг".

7

Мунчо

преди 2 години

Тези до каквото се докоснат трева не никне - лятото бяхме в Русалка, успели са да съсипят това прекрасно кътче, което е може би за добре т.к в момнета е достъпно за всички

6

пейо

преди 2 години

До азидеята е после да се жалват на държавата и да дърпат парички от нея. Видиш ли нямали клиенти и държавата да ги субсидира.

5

Споделям

преди 2 години

От това някога райско място имам много хубави спомени. Днес не ми се ходи там. Достатъчно бетон има и там където живея. Не виждат ли тези с парите, че застрояването не води до повече клиенти с пари а точно обратното.Но това им е манталитета да съсипват хубавото.

4

аз

преди 2 години

Изливайте бетон, после ще ревете че никой не иска да дойде в хотелите Ви!

3

Морал и етика

преди 2 години

Високо моралният Гешев е женен за танцьорка на пилон-бивша жрица на зверски убития Юрий Галев - убит с 7 куршума от неизвестен моралист!

2

Тук и сега

преди 2 години

В България се Екзекутират хора от милиции близки до Борисов и Гешев, явно това е практика наследена от дивият Комунизъм!

1

Киро Японеца

преди 2 години

Унищожават Българи чрез СРС техника! Явно ДАНС и МВР работят за организираната престъпност!