186

Мъррр

преди 2 години

Хайде сега да помислим малко, Гешев е човек на същите тези хора, които са обвинени от Петков е трябва да е *** да отиде и да му занесе доказателствата, които има, че да се подготвят как да ги прикрият, поне аз ако бях на негово място бих изчакала да имам сигурност, че информацията няма да се използва за прикриване на следите.

185

П.К.

преди 2 години

Все още им се пречкат в краката някои, които им препречват пътя за големия реваншизъм. Трябват им на тези места техни хора, за да започнат... Трябва ли да ги траем още?

184

11

преди 2 години

До 1,пропуснал си мишо бирата,ало ваньо,за тях също се пишеше всеки ден в пресата.

183

1

преди 2 години

Г-н Петков,не си прави труда,да правиш списък на каскетов,той да не е паднал от луната,че се прави на интересен,че не знае кои са имената,той като голем прокурор,трябва да извика на разпит,всички журналисти и ***,които пишеха по вестниците,и за мата хари ,и за Барселонската къща и за апартаментгейт и т.н.

182

Аха

преди 2 години

Твоето име да не го забравиш !

181

Дядо Георги

преди 2 години

Станал защитник на Борисов- търси коя го "снимала" с кюлчета. Много загрижен бе! Да сме живи и здрави, ще ти гледаме сеира момче.

180

Анализатор

преди 2 години

Няма такъв *** като Кире простуту.Тоя *** ще до върши родината.

179

Гоше

преди 2 години

Това не беше ли работа на прокуратурата?

178

Навремето

преди 2 години

Кирето пробута Рашков, авер на баща му от ДС, на Радев, сега двамата се вихрят в ПР (Пиар Петков-Рашков) и не ги интересува нищо, ни народ, ни дяволи, освен да се задържат криво-лява до местните избори, пък тогаз - ах, мале, майко юнашка! - ах гиди изборни машнки!, ах, под ръчичка с областните си управители (дето сега ги назначиха), не с чували, с вагони ще грабят! Бравос!

177

Анонимен

преди 2 години

Кире, едно време имаше един вестник "Чук-чук", та да ти намерим статии и снимков материал да носиш прокуратурата? Там на някоя снимка можеш и да намериш Мата Хари, а и Бонго Бонго с голям боздуган!

176

Егати

преди 2 години

До Анонимен 193Такава явна шуробаджанащина се вихри. Преди поне я правеха по-скрито - от хорски срам. Само на селските кметове не им пукаше. Сега и на министрите не им пука. Растем, растееем. И се размножаваме по постове. Съкратят 5 опозиция, назначат 20 роднини и гаджета.

175

Подготвя той

преди 2 години

Папката му е с изрезки от жълтата преса и цитати на бащицата Рашков в медиите. Дубайски путинизъм в действие. От едната страна фашисти (Възраждане), от другата - комунисти(всички останали). Преди поне имаше по някой земеделец - за цвят... Обаче някакви позеленели платени еко активисти им отмъкнаха цвета, та сега - ни земеделие, ни туризъм, ни риба, ни рак... и Ковидът ни - и той не е като хората, и той се изврати.

174

Софиянец

преди 2 години

За каква прокуратура става на въпрос ? в България отдавна няма такава дума това са корумпирани престъпници който обират и рекетират бизнесмени

173

Анонимен

преди 2 години

Поредният нищоправещЖалко хората имаха надежда за промяна

172

Анонимен

преди 2 години

И аз ще събера медийните публикации за цената на тока и хляба в магазините и ще ги изпратя в прокуратурата, защото това се е случило, откакто Петков е птемиер и значи е негова отговорност!

171

Az

преди 2 години

До АнонименВерно, малееее, последен напън с пачкките да си купи комфорт. Баси

170

Анонимен

преди 2 години

Баба вика Кирчо се е абонирал за ШОК сайта на Сбабикян бащата на фалшиви новини.Нямал време да чете всичко.Някаква Ленчето му четяла за лека нощ фалшиви новини.

169

Анонимен

преди 2 години

Абе , Кирчо що гледа като Мона Лиза на тая снимка ?

168

Анонимен

преди 2 години

Кире - я не ме занимавай с глу-пос-ти , ами вземи дигни още тока че ми се вижда евтин

167

Анонимен

преди 2 години

Г-н Петков, според публикации, в които е засегнат този казус се твърди, че Мата Хари е Кирил Петков. Преди часове го публикуваха. Да не стане мяууу накрая, както си се наежил да цитираш публикации? И тебе ще те бият скоро с камъни и протести.