83

Анонимен

преди 2 години

ще пазят румъния от русия мгого сте сшешни румънците ще страдат заради сащ сащ могат и да бягат както го направихв в афганистан

82

Анонимен

преди 2 години

Скоро и в съседна България. Кремълските под логи да свикват или да се пържат в собствен сос!

81

Анонимен

преди 2 години

Тия защо не си седят в тяхната страна ами все се разхождат по света. Досадни са вече, разпалват войни от които страдат много народи.

80

само питам

преди 2 години

До Анонимен: Кой ти каза, че не страхуват? След като са викнали черни войничета чак от Северна караЛАЙНА да пазят жените и дъщерите им, значи се страхуват!

79

Анонимен

преди 2 години

Румънците защо не се страхуват от руските ракети?

78

Да припомним, че

преди 2 години

С. Арабия даде 1 трилион долара на САЩ да махне Садам от власт в Ирак и САЩ докараха 500 000 армия и го махна. Пито платено! И кой спечели? Иран разбира се! Това което Иран се мъчеше да направи 30 години, го направи САЩ за два месеца с парите от С. Арабия. Сега иранците в Ирак са си като у дома за ужас на С. Арабия и Израел! Който е умен ще си извади извода от тази история!

77

Анонимен

преди 2 години

Американските войски в Европа не били за война с Русия, а за защита на територията на НАТО. Но нали Русия се кани да атакува Украйна, а не НАТО? Или смятате, че като се засили, може да го прегази по инерция ли?

76

само питам

преди 2 години

Румънските посрещачи застанаха ли на колене и захапаха ли черните палки на черните гости от Северна караЛАЙНА?

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90. По същия начин към Русия се присъединиха Абхазия, Северна Осетия и Крим. Какво тогава не ви устройва?

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96. Приятелю, първо научи граматиката, пък тогава отнемай на Русия ядреното оръжие. И в кой свят, според теб, живеем ние? В първия ли? Ама сериозно ли?

73

наводчик

преди 2 години

Къде са дислоцирани, че да вкарам координатите в Искандера? И да ви се похваля, че от вчера нашите икандери са снабдени с тактически кобалтови ядрени бойни глави с мощност 10 мегатона!

72

КУРтев

преди 2 години

Черните *** от северна караЛАЙНА ще поебат румънките докато мъжете им са на работа за да изкарват парите с които ще трябва да нахранят ебачите! Народа го е казал: "Като не щеш да храниш твоята армия ще храниш чуждата!"

71

SS

преди 2 години

Май ще се стреля ? Да му мислят тези които не могат да стрелят ! А такива в Бг много !

70

Нищо ново

преди 2 години

До Българин: С подобни коментари демонстрираш само собствената си неграмотност. Няма знак на равенство между Северно Кипърската Турска република и Крим. Но факт е че на тази турска република това, че я признава само Турция изобщо не и пречи да съществува. А Крим е част от Руската федерация, независимо от това дали на Украйна или на някой друг това му харесва.

69

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен: Да, каза Путин че ""че силите на НАТО и на Русия са непоставими" но по-важното е, че победител няма да има. И попита Макрон: французите готови ли са да воюват с Русия? НАТО не е държава, не всички ще са съгласни да умират заради англосаксонските интереси. Ако искат натовците, да се пробват.

68

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 91: Объркана е тази история за Тексас и Калифорния, но факт е, че САЩ е получила окончателно тези територии в резултат на войната с Мексико, дотогава Мексико ги е считала за свои. Крим се присъедини към Руската федерация след референдум. Каква е разликата между присъединяването на Калифорния от САЩ и присъединяването на Крим към РФ? Разликата е само в англосаксонската пропаганда.

67

Анонимен

преди 2 години

Абе русофили самият Путин призна пред Макрон, "че силите на НАТО и на Русия са непоставими, но предопреди, че Русия разполага с ядрено оръжие и победител няма да има"Е, затова държави като Русия от Третият свят, не трябва да имат ядрено оръжие.

66

Анонимен

преди 2 години

До 91Къв Тексас, каква Калифорния те гони, така като гледам цяло Мексико няма да има нищо против да стане щат на САЩ!

65

Нищо ново

преди 2 години

До Българин: Голяма опорка измисли. Какво има да го признават Крим - той е част от Руската федерация, не е самостоятелна държава. Северно Кипърската турска република никой не я е признал, но си съществува вече поне 30 години.

64

Амчъкистанец

преди 2 години

Те са за лична охрана на Дракула!Поне така съобщи ройтерс!