250

Щирлиц

преди 2 години

Руският президент иска на тоя свят да се чува еднакво силно мнението на всички страни-големи и малки.Тогава от ООН ще има смисъл,защото сега е една говорилня-параван,зад който западът се прави на много принципен,докато лее кръв по цял свят.Стига вече,или ще има промяна,или светът ще се освободи от този Ню Йоркски театър.

249

Читател

преди 2 години

Не съм русофоб, но България не участва във война срещу СССР, имаше дипломатически отношения, германските войски се изтеглиха. Но какво стана? На 5 ти септември 1944год. СССР обяви война и прегази България. Значи по добре е да има бази и войски на НАТО за да пазят България от азиатска агресия.

248

toti

преди 2 години

Ако НАТО си събере багажа и се изтегли,война няма да има,но ако САЩ си играят за разпалване на конфликта /както всичко до сега/ Русия ще им спре не газа а и ще изчезнат завинаги от Европа и това е целта,Европа да си има ЕВРОПЕЙСКА АРМИЯ !!!

247

sd

преди 2 години

От ОРДЛО са стреляли по украински училища и детски градини, има убити. Искат да предизвикат отговор. Нека започне войната за да се свърши с едно ж-уже и империята му.

246

Анонимен

преди 2 години

А този,който е писал тази статия е неграмотен, даже не е от български произход, не се пише "дрони" , не се пише и "газа".

245

Анонимен

преди 2 години

До */*Не знам, но има видеа в Тубата за тази фирма "Шеврон", която е нанесла катастрофални екологични последствия в Латинска Америка и са ги изгонили от там, дори са осъдени да плащат обезщетение. А шистовия газ се прокламира от човек, който е важна клечка и е ангажиран с химична компания, за да си продават и пробутват химикалите, а не заради газта, това също го показаха в Тубата с подробности, казаха и името му. А този,който е писал тази статия е неграмотен, даже не е от български произход

244

Анонимен

преди 2 години

Никоя от източните държави не иска да бъде въвлечена в конфликт с Русия, а и не само от източните, но и от западните, не си играйте с този конфликт, който не е наш и не ни е необходим изобщо! Ясно е, че умишлено се създава напрежение, за да сложат граница между европейците , за да не се обединят с Русия и търгуват! А ние не можем да сме с Русия, колкото и да обичаме руснаците, защото Русия върви в комплект с Турция, а националния ни интерес е по-важен! И не искаме никакви войски в България!

243

*/*

преди 2 години

Нерде Украйна,нерде САЩ.Найстина ли като папагали повтаряте глупостите на Байдън-старши..."Господин Клутин(забравил му е името) какво да говорим.Но истинския въпрос е какво общо има Украина със САЩ.Ами ако нещата не се случат както искат щатите ,то загубите от шистовия газ който е намерен под Донецк и Луганск и претендира за най-голямото находище в Европа,ще са катастрофални за "Шеврон".Щото Байдън-младши е много навътре в далаверата с Украйна и фамилията ше се набута.Четете Тъкър Карксън.

242

Анонимен

преди 2 години

естествено има си троянски коне, като България, Унгария и някой друг бюрократ, особено от Германия

241

Анонимен

преди 2 години

Тази бананова република ще се изяде отвътре сама, така както Рейгън я остави през 80-те. Само лаеха, а нямаха какво да ядат и сами се скапаха. Без бомби, ракети и нато. Само с това, че са негодни, нищо не произвеждат, а парите от газ и нефт са в шепа хора

240

моника бонева

преди 2 години

НАТО МОЖЕ ДА ОСТАНЕ ЦЯЛО! РУСИЯ ИСКА НАТО, ДАЛЕЧ ОТ ГРАНИЦИТЕ СИ, ИНАЧЕ ЩЕ ИЗБОМБИ ВСИЧКИ ВОЕННИ БАЗИ В ЕВРОПА!Ако има неразбрали, проблема не е в ушите,че не чуват, а в мозъка че не разбира смислово. Украйна не е важна, тя е точката на невъзврат на цялостната политика водена до сега.Поне журналитите,дето си служат със словото са длъжни да схващат,нали те трябва да разяснят на гражданите какво става. За политиците е ясно,събрани от кол и въже нашите политици.Не са професионалисти не разбират

239

моника бонева

преди 2 години

Твърде повърхностно автора наблюдава процесите!Не да разцепи НАТО се стреми Русия и г-н Путин, а да го прогони далеч от границите си. Изглежда политическата риториката е затворен кръг в който се загубва смисловото значение. Чува се избирателно, каквото ти внушават , а не каквото ти се казва.Отворете си ушите за каквото ви се казва, война в Украйна няма да има ще има война в Европа за да прогонят НАТО!Украйна е отдушник, който отприщва голям проблем.Ако имаме бази сме мишени!Да си го знаете!

238

Крим не е руски

преди 2 години

май ще го вклинят в задничето на Путин..ха.ха.хаНАТО сме единни като един!

237

Аз

преди 2 години

Нацистккте *** от Възраждане кво общо имат с Русия?Ако Русия наистина работи с тях ще откаже истиските русофили от нея.Стига провокирахте, че Възраждане имат нещо общо с Русия!

236

Нео

преди 2 години

Интересно как поддържахме една позиция, а като дойде Херо М. и клир и ни наби канчетата - сменихме рЕзко позицията... Великите ни държавници говорещи за суверенитет показаха какъв предан слугинаж са и колко големи национални предатели са...

235

Морфей

преди 2 години

Ако не знаете - вече е разцепено.

234

Анонимен

преди 2 години

А дано!

233

Анонимен

преди 2 години

Руските имперски амбиции край нямат.Това джудже си иска нов СССР, но няма да му се получи.

232

Makron

преди 2 години

Nato е в мозъчна ☠ и на Путин не му е нужно да го разцепва. Той дори се опита да го консолидира като по този начин по-бързо ще му види края. Реакциите се виждат от всички - неосъзната истерия и бълнуване на война, инвазия, нахлуване и т. н.Оказа се, че френската диагноза е точна. Остава в скоро време да чуем за окончателния наторазпад и тържественото погребение на место близо до варшавския договор.

231

До 269

преди 2 години

Ако Путин е нормален лидер и слава на Русия...без Путин няма Русия.... затова МРЗ на руснаците е двойно по ниска от България. И това е на най богатата страна в света...