64

Програмист

преди 2 години

производителноста на труда е от небето до земята ако сравняваш БГ с САЩ. Производителноста на труда е много ниска в БГ. НЕ го казвам аз а всички офицялни доклади от чужбина. Образовай се що е производителност на труда, че плещиш като първкласник. Учи се в първите години икономика. Който има голяма производителнсот на труда прави кинти, кара спортни коли и внася данъци които ти никога не можеш да събереш

63

Анонимен

преди 2 години

Като го е страх да се затваря дома и да не излиза никъде. И ваксиниран с три дози пак може да го зарази. Абсолютно безсмислен репортаж.

62

дупруграмистъ

преди 2 години

Явно си и такъв програмист да стоиш и работиш в Паки-България от ония на конвейр- дето Наков ги пуска. Не се пени в икономика нищо не разбираш произвоителноста на труда е еднаква нито в САЩ оперира повече операции нито програмист пише повече код просто данъчното бреме в Булгаристастан е разл.10 пъти по високо по фактор покупателна стойност на единица валута. И отива всички в скрити данъци тип корупция рекет изнудване крадене на общ поръчки ДДС НОН НЗКО БЕХ мЕХ и Кафеви детски.Осъзнай че си дъно

61

Мислещ

преди 2 години

То няма кво да коментираш с тая статия пак ударихте дъното и дълбаете надолу от Слугите на сатаната какво да очакваш Хубав и ползотворен ден на всички здравомислещи хора и помнете че човекът е божествено създание дръжте се като такива а не като маймуни на каквито искат да ни направят да изглеждаме .

60

Селяндур с джип

преди 2 години

До Програмист А ти с какво допринесе за обществото като имаш толкова пари? Внесе в благотворителна организация ли? Създаде ли такава? На колко хора си помогнал през последните 2 години? Кажи де, да се запознаем с дейността ти, не се стеснявай.

59

До 73 програмиста

преди 2 години

Още си малък и ми е трудно да си комуникирам с теб. Някой ден като пораснеш ще разбереш, защо баба ти с 500лв пенсия живее по-усмихнато от теб и е любимка на квартала, а теб с парите те бъзика цяла България, при това денонощно. Благодаря, че ми позволи да си пиша с теб "обезпаразитени" ми приятелю, ама си ми с леко котешко поведение, а на мен ми харесват уличните кучета. Успех в жлъчта, явно те зарежда и ти изгражда чувство за значимост, като на всяко друго 16 годишно тийнейджърче.

58

Анонимен

преди 2 години

Как може да си натаковаш 4 дози, при положение, че си на имуносупресивна терапия? Нямаше ли кой да му обясни, че ваксините не са просто неефективни при него, но и убийствени? Той взима лекарства за подтискане на имунната система, за да не отхвърли трансплантирания бъбрек и в същото време си поставя ваксини, за да я стимулира???? И цели 4! Невероятни убийствени висини постигна вече максърската пропаганда.

57

Програмист

преди 2 години

до 71, и да АйКюто ти е проблема защото щеше да зимаш заплата поне колкото Ларс. Когато повишиш производителнсота си ще има смисъл твоето заемане на пространство което сега е почти до ниво на паkистанец..

56

Програмист

преди 2 години

До 71 ами запиши се на елементарен курс по икономика тогава. Научи основни неща. Като имаш ниска производителност на труда имаш ниска заплата. Като имаш висока производителност на труда имаш високо заплащане. Информирай се. Ларс със сигурност има по голяма производителнсот от теб, така че може да ни освободиш от безполезното си присъствие

55

До 70 програмист

преди 2 години

"Значи ако трябва да се отървем от безполезните, то всеки с заплата по малка от Ларс треябва да се обезпаразити" - А теб какво да те правим като за същото кодене един пакистанец взима 20 пъти по-ниска заплата? На мен ли ми бяга АйКю-то заради липса на бустери или ти с по-високата заплата си с по-ниско КПД от пакистанеца и всъщност безполезния си ти с високата заплата? Да не говорим на какво ниво е майчиния ти език, повече от година не съм видял твой коментар без стилистични и правописни грешки.

54

Програмист

преди 2 години

Ларс има много по голяма производителност от болшинството пишещи. С труда си изкарва много по-голяма заплата от вас пишещите. Значи ако трябва да се отървем от безполезните, то всеки с заплата по малка от Ларс треябва да се обезпаразити или ефтаназия за балканските макаци които само запълват пространство

53

Бахура

преди 2 години

Тоя е генетично недоразумение. Защо се дават данъците на всички за да може това нещо да живее още няколко дни?

52

Анонимен

преди 2 години

Нека се затворим за около 20 години за да опазим Ларс! Маски, изолация, глоби и сертификати! Ако огладнеем, ще си ручаме roвната! Друго няма и да има!

51

Анонимен

преди 2 години

В "Стар трек" ли се е снимал, че е толкова важен?

50

Анонимен

преди 2 години

Ларс като гледам, грипа му е последния проблем (за съжаление)

49

гАз

преди 2 години

"Дойче Зеле" - повече няма какво да обсъждаме!

48

Анонимен

преди 2 години

На Ларс пука ли му какво ще ядат децата ми. Еми толкова ми пука и на мен.

47

tzveti8

преди 2 години

Много ми е интересно как така решиха, че само Ковид е смъртоносен за този човек? Та той цял живот ще е на имуносупресори, бе!!!!!! Логично е да няма изградени антитела точно поради тази причина! И няма да има антитела и срещу обикновен грип, който, о, ужас......също би могъл да го убие!!!!! Хайде стига с тази евтина агитация!!! Апропо, защо е без маска в такъв случай????

46

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте Европа, щото Ларс е в опасност!

45

Анонимен

преди 2 години

и какво на ме дреми за Ларс слаби и жалки журналисти LGBTQIA+ такива сте хаха