25

Иво

преди 2 години

На Тези от Северна Македония им липсва някаква хромозома в човешкия геном . Мисля ,че това са по скоро някакви същества които нямат място в европейското семейство ,те са пропити с омраза и злоба не само към нас българите а към целия свят ,защото мислят ,че всичко е тяхно !

24

Кико

преди 2 години

Преди 10-15 години бяха докарали едни хора от Афганистан! Те казваха че са потомци на Александър Македонски и един от тях е пряк наследник ! Ако някой ги пази тези кадри да ги пуснат по TV каналите да се посмеем!

23

Бай Геле

преди 2 години

А ушким "гвардейци" го охраняват !

22

Анонимен

преди 2 години

По-големи гaньoвци от северно макетата няма...как тогава да не са българи!

21

Анонимен

преди 2 години

РСМ е държава с осакатен език и осакатено съзнание, такива действия не бива да ни учудват, просто трябва да ги събираме в една папка и на всяка среща в ЕС да я тропваме на масата, няма да е лошо и от време на време да показваме някоя друга презентация с македонистките свинщини на брюкселците, че да не им идват идеи за натиск върху България.

20

Анонимен

преди 2 години

Северна мЙкедония - население 1800 000, от тях 1 200 000 - мЪкедонци, 650 000 други /албанци-520 000/ - раждаемост - мЪкедонци 4%, албанци 15% - правете си сметка как ще се развива тази държава - и това са официалните данни, а иначе албанците в действителност са 41 %

19

Благоевград

преди 2 години

България да признае македонците в България , и българският съд да регистрира македонските Организации. България е осъдена 17 пъти за нарушаване на човешките права на македонците в България.

18

Анонимен

преди 2 години

До Колко са Гоцета в РБОколо 150 хиляди българи носят името Георги, нещо друго да питаш?

17

Додо

преди 2 години

Един младеж ми каза:тези македонци са толкова *** че няма как да не са българи .

16

Колко са Гоцета в РБ

преди 2 години

На споменавайте Първанката, че вдигам..., онова бе, Захарта ! Такааа, а следвщия, .... ама кажете някой де...не казвате, тогава ви питаме: За кво се дърляте с македонците ?

15

BG

преди 2 години

ЕС ли за тях ,само през крив макарон ще си го гледат

14

Исус

преди 2 години

Тоз Гоце Делчев бил ли е в "Игри на волята"?

13

Анонимен

преди 2 години

Референдум по темата за Македония в ЕС, референдум за приемане на еврото. Мисля, че са важни и спешни! Каквото избере народа! Не да решават 1 или 2ма. А всички да понасят последствията.

12

Аз

преди 2 години

Хайде стига вече реверанси към тези диваци. Веднага референдум за спиране на чукариста територия с 20 години, никакви разговори повече, строителство на магистрала към Видин и вдигане на таксите за пътя към Сърбия.

11

Прокурора на Пелишат

преди 2 години

А ние гражданите на РБ кого да сезираме,затова че една противна уява китка *** от нашите пари а на всичкото отгоре се прави на сербез?

10

Асан

преди 2 години

Кой тоз ВМРО :))

9

Анонимен

преди 2 години

Нашите братя и сестри от Македония пак се изходиха върху нас. Звучно, цинично и публично. А ние ще им правим евала. И ще им играем помсвирката защото за г-н премиера сигурно и тази поредна провокация не е проблем. Той май е готов да им се съгласие за ЕС. В бг пътища нямаме , Самолет до Скопие ще им пускаме дето щв го плащаме всички ние. Дано някой да успее да го вразуми тоя

8

Анонимен

преди 2 години

ХОМО-Илинден

7

Асан

преди 2 години

Кой тоз ЕК и кой тоз Гоце :)))

6

5779

преди 2 години

Браво на Джамбазки,тези от Сев.Македония не бива да влизат в ЕС,те лъжат и мачкат всеки,който се мисли за българин! Спешни мерки трябва да се вземат,а не само да се говорят разни неща! Македония е измислена държава и македонци няма,те са си българи с промито съзнавие,благодарение на сърби и с подкрепата на руснаци.Този ужас трябва да престане срещу българите,иначе да сформираме група и да ходим да се разправяме с тия титовски комунисти ***