56

Кути

преди 2 години

До ХристоВие господине сте един комплексиран марсол! Явно не сте го топвал одавна, и ви е яд, щом можете да кажете нещо подобно за едно младо момиче. Хубав ден, ***!

55

Анонимен

преди 2 години

До плосък русофилТова че Сталин е грузинец всеки го знае, откачена русофобке, поне всеки, който нещо е попрочел по история, а ако ти тепърва го научаваш, иеййй, радвай се, че си научила нещо ново от пропагандния сайт днес.бг

54

плосък русофил

преди 2 години

Значи като е лош като Сталин изведнъж грузинец, като печели медали - не е татарка, рускиня е. Логиката на промития мозък на русофила.

53

До 62

преди 2 години

Там е работата,че американосите нямат претенциите да приличат на никого.Това са комплекси на малките нации-българи,румънци,ония античките.На почти 60 съм българка да прилича поне малко на тази-не съм още видял.Типична азиатка!

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59. Може и да си прав. Но американските състезателки на американки ли ти приличат?

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61. Скоро вместо Чайковски ще звучи пак руският химн. Току що по номините казаха, че международен съд свали напълно всички обвинения срещу руските спортисти.

50

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Руският химн е много готин.Някък си величествен.Сами,че при награждаването звучи ЧАйковски.

49

Анонимен

преди 2 години

От доста време като наблюдавам руските състезателки по фигурно пързаляне, поне половината от тях ми приличат на българки. Може би са с корени на древните българи, останали по руските земи.

48

Анонимен

преди 2 години

Пропуснахте да уточните, че четворният скок не е четворен аксел, а четворен тyлyп. TУЛУП!

47

факт

преди 2 години

До АнонименНе знам колко презират руснаците Ф.Киркоров,ама от тях натрупа състояние съизмеримо с това на западна поп звезда.Дай Боже на всекиму такова презрение!

46

А бе

преди 2 години

До путин точи зъбиАко Путин се влюби в тая фигуристка,за Америка става страшно!Предният път,когато Кабаева беше бременна,да вземе да му поиска крем.Той не дочул и и подарил Крим.Знаете какво стана после.Сега ако това девойче стане неформална първа дама и поиска каляска...Трета световна нема да се размине!

45

Анонимен

преди 2 години

Камила Валиева постави 4 световни рекорда при изпълнението на волната си програма на олимпиадата в Пекин. Руската фигуристка е брилянтна. Тя е прима балерина на лед.

44

Анонимен

преди 2 години

43, те и на Фильо Киркоров му викат презрително "болгарский перец".

43

Анонимен

преди 2 години

Тая нито ми прилича на българка,нито на прабългарка,нито на пра-внучка на хан Кубрат

42

Алекс

преди 2 години

Не е важно от какъв произход е.Важното е,че печели титли и медали за Русия и в залата звучи руския химн.

41

Анонимен

преди 2 години

След 10 години В Испания, българките са ми малко некрасиви, свикнах с тукашните стандарти

40

Анонимен

преди 2 години

Обърнете внимание на седма снимка. Този елемент се нарича "вертикален шпагат". При хоризонталния ти помага пода, а при вертикалния и то изпълнен на лед, няма какво да ти помогне.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47Човеко, ти наистина ли повярва на глууупостите, че Камила била българка :)))) Ейййй, тоя сайт наистина удари дъното отвсякъде

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ".За съжаление сме красиви но не много умни." Като те гледам каква поредица от маниакални русофобски поставе си изписала тук, и изписваш всеки ден, и с какъв апломб, ти май се смяташ за от рядко умните българки... Хем красива, хем умна :) Като жабата, та ти се налага да се разчекваш

37

мокър дъжд

преди 2 години

"... треньорката с това име сигурно е грузинка по произход, но работи в Русия"_______ Етери Георгиевна Тутберидзе е етническа грузинка по баща и майка, но е родена, израстнала в Москва и на грузински език знае няколко популярни думи и фрази. Школата е "Хрустальньiй" при спортния комплекс "Самбо 70" град Москва. Етери казва на децата, които тренира "Днес си стал национален, европейски, световен, олимпийски шампион. Слизаш от подиума и забравяш. От утре - тренираш отначало, като черноработник".